Hundesele med navn og billede

148,65 kr.
antal:
#16266
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
Vælg en model: hundeseler
S Hundeseler
Små patches Patches
Vælg en mulighed: s
S 148,65 kr.
M 171,06 kr.
L 193,47 kr.
XL 215,88 kr.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Hvilken størrelse sele skal jeg vælge til min hund?

Som vist på denne illustration skal du måle omkredsen af din hunds hals (mål A), måle brystets omkreds på det bredeste sted (mål B), og ud fra disse mål og hundens omtrentlige vægt kan du vælge, hvilken af vores personlige seler, der er den mest passende i henhold til denne tabel over mål og størrelser.

Størrelse Bryst (cm.) Hals (cm.) Vægt (kg.)
S 45-58 36-47 6-12
M 51-67 47-64 11-24
L 66-90 50-68 23-38
XL 71-97 56-77 28-43

Alle seler er justerbare, så ud over at vælge den mest passende størrelse i henhold til de angivne mål, kan du justere selen, så den passer perfekt til din hunds krop.

Der er et spænde til justering af den nederste del, som er let at sætte på, og på et øjeblik vil din pelsede ven være klar til en gåtur ved din side. Den øverste del er også nem at justere takket være velcroen.

Personlige hundeseler

Glæd din hund med den bedste personlige hundesele

Vores kære dyr hvad enten det er kaniner, slanger eller hunde, er og bliver en del af familien. Vi forsøger altid at give dem det bedste, da de giver os masser af kærlighed og glæde, uden at forlange noget igen. Derfor fortjener vores hunde også en beløninng. Man kan selvfølgelig give dem godbidder og andre lækre ting og sager, men hvad er bedre end en personlig hundesele? Fra nu af vil gåturene være meget mere behagelige for jer begge to.

Den er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, materiale som hundens hud kan ånde igennem, så din hund føler sig godt tilpas uden at have det for varmt i området hvor selen sidder. Den flotte hundesele har en rustfri stålring, så du kan fastgøre snoren til selen og gå tur med din hund i ro og mag.

Hundesnoren har en åbning i nylon for bedre kontrol, f.eks. til at holde din firbenede ven tilbage og i sikkerhed ved for eksempel et gadekryds, så der ikke sker ulykker. Selen indeholder et reflekterende element, som sikrer, at din hund er sikker og synlig selv om natten.

Men det bedste af det hele er, at hundeselen har 2 personlige mærker med velcro, en på hver side, som du kan tilpasse og personliggøre som du vil. Du kan vælge mellem alle de designs, du finder på vores websted, eller du kan skabe et design fra bunden, med det design som du har i tankerne. Det bliver bare ikke nemmere end med Wanapix.

Personlig hundesnor med tekst

Fordelene ved at bruge en hundesele til gåturene

At bruge en hundesele når du går tur med din hund har mange fordele, her er nogle af dem, vi anser for vigtige:

  • Komfort og kvalitet: Denne sele er lavet med et dynamisk og ergonomisk design, der sikrer dyrets komfort til enhver tid. Den tilpasser sig perfekt til hundens krop og er lavet af de bedste materialer, bløde, lette og åndbare, hvilket vil få din hund til ikke engang at bemærke, at han har den på, og han vil føle sig fri og komfortabel, og du vil selvfølgelig slappe mere af, når du ser din kære hunde glad og komfortabel.
  • Nem at benytte: Den flotte hundesele med navn er nem at tage af og på, du skal bare placere din hund i stående position med udstrakte ben, og på et øjeblik er selen sat på og i er klar til at gå tur sammen.
  • Flere forskellige størrelser at vælge imellem: Du kan få selen i forskellige størrelser afhængigt af størrelsen på din hund, men det bedste af det hele er, at du kan tilpasse den helt efter din smag, og hvis du skaber et originalt og sjovt design, sikrer du dig en personlig sele, der vil være unik.
  • Sikker og nem at bruge: Den har et meget bredt fastgørelsessystem, der giver dig mulighed for bedre at kontrollere dit kæledyr. Den er også perfekt at bruge sammen med en hundesele i bilen, hvilket gør at den bliver til en del af en hundesele til bilen.
  • Giver ro: Selen er effektiv, for når ens hund trækker i selen, gør det ikke ondt på dem, da de ikke kan gøre det med for stor kraft, på grund af den måde som selen er sat fast på.
Personlig hundesnor med labels

Gå med din hund på en sundere måde

Der er hunde, der er utålmodige og nervøse anlagt og har en tendens til at trække, hvis de gør det med den nye sele på, vil du kunne slappe meget mere af, da selen er designet på sådan en måde, at den ikke kan gøre skade på din hund. Når hunden trækker i snoren, lider den ikke under nogen form for kvælning, og dens nakke påvirkes ikke, med denne sele trækker den hele kroppen på samme tid, hvilket gør at hunden ikke føler ubehag, når den begynder at trække.

Den er ideel til gåture med din hund i parken, på landet eller på stranden og til hunde, der kan lide udendørs aktiviteter som vandreture og andre sportsgrene.

Du ved sikkert allerede, hvordan du har tænkt dig at personliggøre hundeselen. Har din pelsede ven snart fødselsdag, og ved du ikke, hvad du skal købe til ham/hende? Personliggør den bedste hundesele på markedet og giv din bedste ven i hele verden en flot hundesele med navn eller andet tekst på. Vi er sikre på at din hund vil elske sin nye sele, da han/hun vil føle sig godt tilpas i sin nye sele. Glæd dig til at se din hund smile og logre med halen!