Mobil Etuier & Tech

Der er 3 tilgængelige produkter

Til fans af den nyeste teknologi

Hvis du leder efter de bedste teknologiske gaver, er du havnet det rigtige sted. Her finder du vores udvalg af produkter til fans af teknologi. Vi har alt fra mobiletuier til musemåtter, der kan tilpasses og personaliseres.

Vælg det produkt, du bedst kan lide, og design det efter eget valg med dine yndlingsfotografier, et high tech design eller en tekst, der kan opmuntre dig hver dag. Der er millioner af forskellige måder at designe vores produkter på.

Du kan også bruge dem som merchandising til din virksomhed ved at tilpasse dem med dit logo og kontaktinformation. På denne måde vil klienten altid have dig i tankerne og henvende sig til dig, hvis de har brug for din hjælp.

Sådan personaliseres mobilcovers

Du har din mobil med dig overalt, hvilket vil sige at det er nødvendigt at du beskytter den, med de bedste personaliserede covers. I dette afsnit har vi samlet vores forskellige modeller af personaliserede mobilcovers til iPhone og Samsung.

Hvis du ikke ved hvordan man designer et personligt mobiletui, så kan vi nemt forklare dig, hvordan man gør det. Du skal bare vælge den model, der passer til din mobil og derefter designe den med dine yndlingsbilleder eller design. Uanset om det er fleksible covers eller hårde covers, kan de trykkes i fuld farve, på vores avancerede maskiner. Farverne er skarpe og levende. Du vil elske udseendet på din mobil med disse personaliserede etuier og covers. Din telefon vil få nyt liv!

Forskelle mellem etui og cover

Disse typer produkter kaldes ofte både personaliserede mobiletuier og personaliserede mobilcovers. Men hvad er forskellen mellem ordene? Efter at have læst op på det og spurgt forskellige brugere, er vores konklusion, at de er synonymer og at begge begreber bruges til at beskrive det samme. Du kan altså både sige, etui til mobil og cover til mobil, for at beskrive den samme type cover til din mobil.

Tilpas dit mobilcover

Ordet "cover" antyder at det er fleksibilitet, hvilket gør det muligt at designe det 100% din til mobiltelefon. På vores hjemmeside har vi et bredt udvalg af silikonecovers, der alle kan designes med foto, design eller tekst, helt efter dit ønske. Selvfølgelig er etuiet fleksibelt.

Disse modeller er transparente covers, det vil sige at før dit design påtrykkes, er de helt gennemsigtigt. Du bestemmer selv, hvor stor en del af coveret skal designes. I forhold til vores gennemsigtige iPhone covers, er der mange ting du kan personalisere. Du kan f. eks lave et design, der ikke dækker selve æblelogoet, så du stadig kan vise frem, at din mobil er en iPhone. Det er op til dig, at vælge dit design!

Denne type af personaliserede fleksible gennemsigtige silikoneetuier omslutter bagsiden og siderne af din mobiltelefonen. Derudover har hver model de tilsvarende huller, der er nødvendige for at knapper og kameraet er fri for det beskyttende etui. Denne model er meget god til at beskytte din mobil mod fald, da den absorberer stødene bedre end andre covers.