Personlig 600 ml termokrus med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Kapacitet: 600 ml. Tåler opvaskemaskine.
  • Holder væske varm i op til 6 timer og kold væske i op til 10 timer.
  • Rustfrit stål i høj kvalitet.. BPA fri.
  • Åbnes med skruelåg.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Det perfekte termokrus til udflugter og ture

Uanset hvor du går, skal du altid være godt udstyret og klar til alt. Vores personlige bærbare termokop er et vigtig ting at have med, så du altid kan nyde din yndlingsdrik, hvad enten det er noget koldt eller varmt.

Den er fremstillet af rustfrit stål og åbner nemt ved hjælp af en skruehætte for større sikkerhed. Det har også en stor kapacitet: 600 ml, men det bedste er, at du kan designe den, som du vil, med de fotografier, tekster eller tegninger, du bedst kan lide. Vi stiller også til forskellige skabeloner til rådighed, så det er hurtigere for dig at designe den.

Dette termokrus med foto har en fremragende kapacitet til at holde væsker varme og kolde. Den kan holde væske varm i op til 6 timer. Kold væske kan holdes køligt i op til 10 timer. Det er altså perfekt til udflugter eller ture.

BPA-frit produkt

For os, er din sikkerhed meget vigtig. Derfor er denne termokop lavet af rustfrit stål, hvilket er BPA-fri. Du har også mulighed for at vaske det i opvaskemaskinen. Dog anbefaler vi det ikke til mikrobølgeovne.