Personlig broderet nissehue med tekst

Personlig broderet nissehue med tekst

nissehue
74,33 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 28 cm (bredde) x 41 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Rød stoftype efterligning af koralplys.
  • Diameter ca. 18,5 cm.
  • Broderi max. 20 cm. længde (ca.).
  • ID: #2990
  • Mere detaljer

Anmeldelser

Beskrivelse

Broderet nissehue med navn

Med julen lige rundt om hjørnet vil denne artikel ikke skuffe dig. Glem ikke at gøre nogetu d af alle detaljerne til den kommende højtid. For at komme i rigtig julestemning, skal hvert familiemedlem selvfølgelig have en personlig julemandshue eller nissehue.> til alle familiemedlemmer.

Vores personlige nissehuer er broderey og lader dig få broderet op til 12 tegn. Huen har en ca. Diameter på 18,5 cm og stoffet er rødt i farven, af imiteret koral stof, med blødt stof som en bamse. Broderingen bliver også fremstillet i rød farve, hvilket giver et flot design, som alle vil kunne lide.

broderingen er af høj kvalitet. Hvis du leder efter en nissehue, der kan holde år efter år, er denne hue den perfekte løsning.

Denne jul kan du personalisere en nissehue til hver person og derved få nogle sjove øjeblikke ud af det under julemiddagen. Alle i din familie vil ønske sig en sjov og personlig nissehue.

En sjov mulighed er også at lave en personlig nissehue med navnet for hver kollega eller medarbejder, der er på din arbejdsplads. I kan alle tage den på, når det er sidste arbejdsdag inden jul.

Personliggør din nissehue

Denne jul bliver frokoster og middage med familie, venner eller arbejdskolleger meget sjovere med personaliserede nissehuer. De kan personliggøres med et navn eller en tekst efter eget valg, så længe den ikke overstiger 12 tegn.

Det er super behageligt, varmt og meget blødt, så du vil føle dig så godt tilpas, at du ikke engang vil bemærke, at du har dem på. Skal du spise middag med venner? Med denne smukke julemandshue vil du ikke gå ubemærket hen på noget tidspunkt.

De bedste juletraditioner

Afhængigt af det enkelte hjem er der traditioner, der er dybt forankrede og andre, der måske ændres på hvert år.. En af de ting, man ikke må gå glip af, er julepynt i hjemmet, lige fra at sætte juletræet op sammen med familien, mens der spilles julesange i baggrunden, sætte julekrybben op, lave de klassiske julesmåkager eller pebernødder. Enhver tradition i julen er en tid til at leve i fred og harmoni og nyde hvert eneste sekund af den.

Men der er en tradition, som man ikke må gå glip af, og som bliver mere og mere populær: Ved julemiddagen eller julefrokosten skal alle deltagere have en nissehue på. Nu kan du hos Wanapix skabe 2.0-versionen af nissehuen, med et navn broderet ind i huen.

Sug julestemningen til dig og skab din personlige nissehue på vores hjemmeside. Vi sørger for, at det ser perfekt ud.