Personligt cube træpuslespil med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Cube puslespil af 9 træterninger.
  • Kan danne 6 billeder: et af dem er personligt (med giftfri sværte).
  • De andre 5 billeder er færdiglavet og har et frugt- og grøntsagstema.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Cube træpuslespil

Puslespil er en fantastisk måde at bruge tid sammen med familien på. Hvis du har børn, er den bedste mulighed at designe et træpuslespil i træ, da det vil være en meget visuel og farverig aktivitet for dem, der hjælper dem med at udvikle deres visuelle færdigheder.

Vores personaliserede cube træpuslespil består af ni terninger, der hver måler cirka 3,4 cm. I alt måler det 10,2x10,2 cm, har en meget praktisk størrelse, der gør dem til små puslespil, som du altid kan have med dig for sjov.

I hver af terningerne, er der seks billeder, et af dem er personliggjort med giftfrit blæk, og i det kan du tilføje det fotografi eller design, du ønsker. De andre fem billeder er færdiglavede, og har at gøre med frugter og grøntsager.

Der er seks spil i ét, hvilket gør dem til den ideelle gave til drenge og piger, men vi anbefaler det ikke til børn under tre år. Vi leverer den også i en papkasse, så den er bedre beskyttet under transport. Begynd at design personlige puslespil til børn og overrask den lille.