Personligt fleece halstørklæde med billede eller navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Med design på begge sider.
  • Egnet til vaskemaskine.
  • Høj kvalitet og tryk i fuld farve.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Beskyt dig mod kulden

Hvis der er en vigtig accessory om efteråret og vinteren, så er det uden tvivl tørklædet. De findes i alle former, farver og materialer, men hvis du virkelig vil skille dig ud, så anbefaler vi vores personlige halstørklæde. Du kan tilpasse det på den ene side, og printet er i høj kvalitet og i fuld farve.

Det er lavet af 100% polyester, og du kan nemt lægge det i vaskemaskinen. Vi anbefaler dog lufttørring og ikke tørretumbler. Det er den perfekte størrelse, der gør at du kan tage det på, på den måde du vil. Du kan også vælge farven på bagsiden: sort, hvid, grøn, rød, blå, gul eller lyserød. Vælg det, der passer bedst til dit design.

Hvis du ikke ønsker at bruge det dagligt, kan du også bruge det som et fodboldhalstørklæde. Du skal bare personliggøre det med dit teams logo, navn og farver… Bestem selv hvordan det skal se ud.

Sådan bærer du dit tørklæde

Ved du ikke hvordan man tager et tørklæde på og kunne du tænke dig at lære det? Så giver vi dig 3 tips, så du kan være dit personaliserede fleece halstørklæde med stil:

  • den klassiske stil:: den mest almindelige måde at tage det på er ved at lave en enkelt løkke rundt om halsen og smide resten af ​​tørklædet på hver side.
  • Om halsen: hvis du generelt fryser meget og vil være varm, så er dette den bedste løsning. Halstørklædet vil ligne en halsvarmer, der også kaldes et halsrør.
  • Lad det hænge: en anden klassiker, der aldrig fejler, er at placere den som et accessory til din frakke. Det lægges simpelthen rundt om dine skuldre og hænges ned af forsiden af din jakke.