Personlige foldeskærme med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Dit personlige design på en side.
  • Kan foldes.
  • Materiale: fotolærred af fyrretræ.
se merese mindre
Produktet er ikke længere tilgængeligt
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

En multi funktionel løsning

Personaliserede foldeskærme er en original løsning til lejligheder, små studios, eller en loft uden skillevægge. Med skærmene kan du adskille områder of skabe forskellige miljøer i samme rum. På den måde, kommer det til at føles som om, at du har et soveværelse og en stue, selvom det er i samme rum.

Materialet er af høj kvalitet, da vi printer dit design på et resistent fotolærred, placeret på fyrretræ i høj kvalitet. Det er praktisk og kan foldes sammen, så det er nemt at transportere.

Kvalitetsgaranti

Vores tekstilprodukter er OEKO-TEX® mærket, hvilket garanterer kvaliteten af alle komponenterne, inklusiv overflader såsom nitter, knapper, lynlåse og syninger komponenterne OEKO-TEX®-stemplet garanterer også at tekstilerne er harmløse for huden.

OEKO certifikat