Personlig genbrugelig sandwichholder

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Materiale inderste lag: TPU-stof. BPA-fri og fødevaresikker. Pletafvisende og vandtæt.
 • Yderlagsmateriale: Oxford-stof (100 % vandtæt polyester). OEKO-TEX®-certificeret.
 • Kan tilpasses på ydersiden.
 • Praktisk velcrolukning for en fuldstændig fastgørelse. Kan vaskes i maskine.
 • Dobbelt anvendelse: kan bruges til at opbevare sandwiches og som dug til at spise på.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Personlig genbrugelig madindpakning til sandwich

Farvel til engangsemballage! Nu kan du opbevare din sandwich på en mere bæredygtig måde og uden at generere affald. Sig farvel til plastik og sølvpapir. Beskyt miljøet med vores nye miljøvenlige og genanvendelige stof sandwichholder.

Denne praktiske sandwichholder er lavet af stof.

Denne praktiske sandwichholder og madindpakning har mange fordele i forhold til andet madindpakning af sandwiches. Hvert år bliver vi mere og mere bevidste om at hjælpe og beskytte miljøet. Vi forsøger at generere så lidt affald som muligt ved at undgå brug af engangsemballage. Derfor er genbrugsemballage til mad den bedste løsning. Og også for din pengepung, for du kan genbruge dem så mange gange du vil, uden at det koster ekstra.

Vores personlige genbrugelige sandwichholdere er fremstillet af to typer stof af høj kvalitet. Det indvendige stof er BPA-frit TPU-stof, hvilket garanterer, at det er sikkert til mad og transportering af mad, da stoffet det er vandtæt. Det vil sige at det hjælper med at undgå mad "lækager" og gør det super nemt at rengøre. Du kan tørre det af med en fugtig klud eller tørre det af, og bruge det igen, når du har behov for det.

Den udvendige side er lavet af Oxford-stof, hvilket gør den ultralet. Hvorfor have mere vægt med på farten end højst nødvendigt? Og takket være velcrolukningen kan du desuden tilpasse den perfekt til madens størrelse, så den fylder mindre end nogen anden madkasse eller beholder.

Den har et super-justerbart velcrobåndssystem, som hjælper den med at tilpasse sig enhver type mad, uanset om det er en sandwich, en snack eller endda et lille brød. Og den er ikke kun ideel til alle disse ting, for den har flere funktioner: På den ene side, fungerer den som smart og praktisk madindpakning til sandwich og på den anden side fungerer den som en en genbrugelig tallerken, så der ikke svines på bordet. Du behøver altså ikke at gøre rent efter dig selv, når du har spist.

Personlig genbrugelig sandwichholder

Når du er færdig med at bruge den, kan du gemme den igen ved at justere størrelsen på den, eller folde den helt sammen. På den måde, har du mulighed for at gemme den i hvilken som helst lomme af din rygsæk eller håndtaske.

Der er to størrelser at vælge imellem, den mindste størrelse (41x25cm) til små snacks til børn eller endda til sandwiches og den lidt større (54x32cm) til snacks til voksne.

Skab din egen miljøvenlige sandwichholder

Ud over alt det vi har nævnt ovenfor er det, der gør dem virkelig specielle hos Wanapix, er at de kan personaliseres. Du kan vælge mellem mange forskellige designs i sjove og originale stoffer til de små eller diskrete og sofistikerede designs til de voksne, som du kan personliggøre ydersiden af din sandwichholder med. Og hvis der ikke er noget design, der passer 100 % til din personlighed, kan du skabe dit eget design fra bunden med vores editor.

Vælg dit yndlingsbillede, et foto du kan lide, eller en ensfarvet baggrund, tilføj dit navn eller en tekst, og gør din sandwichholder til et stykke unikt kunst.

Skab en original og genanvendelig gave til dig selv, eller lav den perfekte gave til den ven eller det familiemedlem, der fortjener det. Ved at vælge vores sandwichholdere er du ikke kun med til at gøre noget godt for miljøet, men også din livskvalitet ved at spise sundere og mere hjemmelavet mad. Vi er sikre på at du vil elske at gøre noget godt for miljøet og samtidig gøre noget for dig selv, ved at spise sundere.

Den Wanapix-oplevelse er fuldendt med muligheden for at tilpasse din madindpakning til sandwich som du ønsker den. Du kan personalisere det ydre lag efter din smag på en enkel og hurtig måde ved hjælp af et foto, design, billede eller tekst efter eget ønske. Skab en original og miljøvenlig gave til dig selv eller som gave til en ven eller et familiemedlem.

Personlig snackholder af tekstil

Vaskanvisning

Vi bør tage hensyn til anbefalingerne vedrørende vask af sandwichholderen for at forlænge dens holdbarhed.

 • Maskinvaskbar.
 • Anbefales at vaske i koldt vand på højst 30º.
 • Brug ikke nogen form for blegemiddel.
 • Stryg ved lav temperatur.
 • Må gerne tørres i tørretumbler ved lav varme.

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket under billedoverførslen og i fremstillingsprocessen.

Bemærk venligst vores anvisninger for en bedre holdbarhed af produktet:

Vaskeinstruktioner

Tekstilprodukter mærket med OEKO-TEX® garanterer, at alle deres komponenter opfylder kriterierne til kontrol som er påkrævet. Det samme gælder også for tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-kvalitetsstempel er harmløse for huden.

OEKO certifikat