Personlig guld vimpel

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Maskinvaskbar.
  • Materiale: 100% polyester.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Vimpler med skjolde

I turneringer eller fodboldkampe vil du have set, hvordan holdkaptajnerne udveksler vimpler. Hvis du ikke ved hvordan man laver personlige vimpler, kan du nemt lave dem med os, fordi vi stiller vores Online Editor til din rådighed, hvilket er et intuitivt værktøj, der samtidig er nemt at bruge.

Disse guldvimpler er lavet af 100% polyester og har en stor størrelse. Men det bedste er, at du kan designe dem med dit teams våbenskjold, navne eller fotografier. Du beslutter selv, hvordan du gør din vimpel så eksklusiv som mulig.

Produktet leveres samlet, hvilket vil sige at du kan hænge det op med det samme, når det modtager det. Selve vimplen har en flot og gylden krans rundt om den, der gør den mere dekorativ og elegant. Udover at blive brugt i turneringer eller fodboldkampe, kan det også være et flot element i hjemmet hos en, der elsker sport.