Personlig kirurgisk hætte

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Med knapper til en bedre fastgørelse af hætten.
 • Materiale: 92% polyester + 8% EA. Behandling: vandafvisende og antibakteriel.
 • Materialet er åndbart og antibakterielt. Kan vaskes ved 60º.
 • Opfylder UNE 0065-standarden for bakteriefiltreringseffektivitet.
 • Testet i henhold til UNE-EN 14683:2019+AC:2019.
se mere
Anmeldelser
Google Reviews

Har modtaget virkelig flotte produkter af høj kvalitet. Med hurtigt behandlingstid.

Eva (Kolind)

03/12/2021

Alt er som bestilt. Hurtig levering :) meget tilfreds kunde

Maria (Odense NV)

29/11/2021

Bestilte en nøglering med fotos. God preview browser til fremstilling og rigtig fin kvalitet.

Line (Hørning)

29/11/2021

Beskrivelse

Personlige kirurgiske hætter

Vores kirurgiske hætter, operationshætter, hætter til sygeplejersker, læger, overlæger, dyrlæger og andre, er egnet til både kvinder og mænd. De er fremstillet i Spanien, håndlavede og har de flotteste mønstre og giver en maksimal støtte og hårdækning på hovedet. Desuden har hætten knapper på siden, der gør det lettere at holde hætten fast så den ikke falder af.

Kirurgiske hætter er den perfekte beklædningsgenstand til at fuldende garderoben for dem, der arbejder i sundhedssektoren. Alle vil lægge mærke til din nye personlige kirurgiske hætte, da den vil blive skabt af og til dig, og helt efter din smag.

Der er masser af designs og skabeloner, så du kan personalisere den efter din smag, og hvis du ikke finder en, der passer til dit outfit, kan du bare lade fantasien få frit løb og skabe din egen personlige kirurgiske hætte.

De kan vaskes i vaskemaskine, hvilket er ret smart, da man som udgangspunkt skal opretholde en god hygiejne på hospitaler osv.

Det stof de er lavet af, er vandafvisende og antibakterielt behandlet, hvilket gør dem perfekte til enhver sundhedsperson, der ønsker at passe på sine patienter og sig selv på samme tid. Den opfylder kriterierne for bakteriefiltreringseffektivitet i UNE:0065 og er blevet testet i henhold til UNE-EN 14683:2019+AC:2019. Ud over at være af høj kvalitet og bestå strenge kontroller er vores stof til fremstilling af kirurgiske hætter:

Personlig kirurgisk haette
 • Åndbart.
 • Absorberer ikke væsker eller lugte.
 • Kan vaskes i vaskemaskine på op til 60°.
 • Klistrer ikke til kroppen.

Vores designs er designet til dig, så du kan få glæde af dem hver dag, når du er på arbejde.. De vil sprede glæde til alle der ser dem og du vil gøre en forskel, da det ikke er det samme at hilse på en person med en almindelig kirurgisk hætte som at hilse med en farverig en af slagsen på hovedet - Patienter og kunder vil helt sikkert føle en mindre trykkende stemning, når de ser dig med en sjov kirurgisk hætte på hovedet.

Personliggør din kirurgiske hætte efter egen smag

I denne sektion finder du en masse prædesignede skabeloner, som du kan ændre med få klik, vælge baggrundsfarve, tilføje et navn osv.

Men hvis du ikke finder et design, der passer 100 % til dig, har du mulighed for at tilpasse det fra bunden. Du kan lave en kirugisk hætte til din klinik med dit centers logo. Du kan også vælge en sjov baggrund, der passer til den aktivitet du udfører, f.eks. hvis du er fodterapeut, kan du vælge en baggrund med små fødder, eller hvis du er dyrlæge, et mønster med små fodaftryk eller endda for tandlæger et design med små tænder, tandbørster osv. Uanset hvilken model du vælger, er vi sikre på, at den vil være perfekt til dig, og at du vil overraske dine patienter. To kirurgiske hætter, vil aldrig være ens.

Og det bedste af det hele er, at du hos os kan bestille fra et stk.. Det vil altså sige, at hvis du kun har brug for en kirurgisk hætte, kan du bare bestille en enkelt.

Hvad er formålet med en kirurgisk hætte?

Alle kirurgiske hætter tjener til at beskytte os og vores patienter, samtidig med at de opretholder maksimal hygiejne på arbejdspladsen. De kirurgiske hætter har den funktion at virke som en barriere og forhindrer således håret i at komme i kontakt med virus og bakterier.

Udover at beskytte patiener, beskytter de hygiejniske hætter også sundhedspersonalet, da alle former for suspenderede partikler er indlejret i håret, så det er ideelt at dække vores hår med disse hygiejne hætter for at undgå enhver form for smitte.

Hygiejniske hætter

På kirurgiske afdelinger er det af afgørende betydning, at alt materiale er steriliseret, og at omgivelserne holdes fuldstændig sterile. De kirugiske hætter med fotos forhindrer virus i at sætte sig fast i vores hår, og på den måde undgår vi smitte for både patienter og fagfolk vi arbejder sammen med.

Ting, der skal tages i betragtning, når du vælger den perfekte kirurgiske hætte til dig

Det er ligegyldigt, hvilken gren af sundhedsvæsenet du arbejder inden for: medicin, veterinærmedicin, sygepleje, fodterapi, tandpleje... Din kittel og uniform, skal være noget, der er let at tage af og på og behageligt for dig, så du kan udføre din opgave bedst muligt. Her er nogle af de ting, du skal overveje, når du skal vælge den rigtige operations hætte til dig:

 • Hvis du skal bære den i et par timer eller hele dagen, skal du se efter maksimal komfort, i dette tilfælde er vores kirurgiske hætter super komfortable, du vil ikke have noget imod at have den på i et par timer eller hele dagen, da der vil være tidspunkter, hvor den vil være så behagelig at have på at du ikke vil lægge mærke til det.
 • Typen af patienter, du skal behandle, dette påvirker hovedsageligt designet, da det er ikke det samme for en kirurg eller en sundhedsperson, der beskæftiger sig med voksne, hvor han vil vælge et mere diskret og sofistikeret design end en professionel, der beskæftiger sig med børn som f.eks. en børnelæge, i dette tilfælde vil den kirurgiske hætte, hvis den har børnemotiver, få de små til at slappe lidt af og lette den trykkende stemning, der ofte er hos lægen.

Din hætte skal være fremstillet af et åndbart og antibakterielt stof af høj kvalitet. Det er en vigtig beklædningsgenstand for sikkerheden i dit arbejdsmiljø.

Personlig kirurgisk haette

Nu skal du bare lade din kreativitet få frit løb og personliggøre den perfekte kirurgiske hætte til dig. Din hætte vil definere dig som person. Din stil og smag vil også blive afspejlet i den, da det er den eneste lille beklædningsgenstand, der vil diferentiere dig fra dine kollegaer..