Personlig kokkehue med navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Sammensætning: 35% bomuld - 65% polyester.
  • Huen kan justeres til hovedstørrelse.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Bliv professionel kok!

Nu hvor madlavningsshows på tv er blevet så moderne, er det måske også blevet tid for dig, til at lave nye og spændende retter. Først har du dog brug for det rigtige tøj til køkkenet. Vi anbefaler en personlig kokkehue.

Det er et moderigtigt og praktisk produkt, der gør at du ikke taber hår ned i maden. Desuden undgår du, at dit hår kommer til at lugte af mad. Det er tid til at få designet nogle kokkehuer og komme i gang med madlavningen.

Sådan laver du en kokkehue

Hvis du ikke ved hvordan man laver en kokkehue, skal du ikke bekymre dig, for det er meget simpelt på vores hjemmeside. Den måler 28x24 cm, er lavet af bomuld og polyester. En af fordelene ved at gøre det hos os er, at du kan vælge mellem to forskellige farver: hvid eller sort, og den kan justeres, så den passer til dig og dit hoved.

Dette produkt kan personliggøres med broderi. Vi anbefaler at du skriver dit navn eller en meget kort tekst (maksimalt 15 tegn). Vi sørger for, at det bliver broderet på forsiden.

Dette er en perfekt gave til folk, der arbejder i køkkener men også til dem, der kan lide at lave god mad derhjemme. Som gave er den perfekt til enhver lejlighed eller anledning.