Personaliseret kuglepen med lys

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Kuglepen med drejemekanisme og blåt blæk.
  • Blækhus og design i solid sort finish, der passer til LED-lysets farve.
  • Du kan vælge mellem forskellige farver af LED-lys.
  • Kræver: 1 knapcellebatteri (medfølger).
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Personlig kuglepen med navn og lys

Spektakulær kuglepen med gravering, hvor dit firmalogo eller dit navn vil skinne med sit eget lys. Denne LED kuglepen har en roterende mekanisme, der viser og skjuler spidsen af pennen. Kuglepennen er sort og har en knap for enden, der fungerer til at tænde og slukke lyset. Denne pegepind har samme farve som lyset på pennen.

Vores kuglepenne kan personaliseres med lasergravering, så du kan uploade et hvilket som helst design, logo, billede eller tekst. Den personlige del vil være den del, der lyser op, så snart du tænder for det. Det er en unik gave, hvis du for eksempel skal give en kuglepen med navn, logo eller andet tekst.

På grund af sine egenskaber er denne type kuglepenne meget populære som gaver til virksomheder, merchandising, events og reklamer. Det gode ved at bestille hos os, er at vi ikke har krav om en minimumsbestilling, så du kan også købe online fra blot én enhed, hvis du skal give en gave til en ven eller slægtning.

Kuglepennen bruger 1 knapbatteri, som allerede er inkluderet i hver pen.