Personlige gaveæsker med billede og tekst

Der er 5 tilgængelige produkter

Personlige gaveæsker

Når man tænker på, hvad man skal give en ven, slægtning eller partner, er der produkter, som måske ikke er de første, man kommer til at tænke på. Men når ideen først er foreslået, eller når vi støder på den i vores søgen efter en original gave, "opdager" vi pludselig, at ja, de er fremragende gaveideer. Dette er tilfældet med personlige gaveæsker til hende og ham med billeder eller navne.

Der er flere ting, der taler for brugen af gaveæsker som en del af en gave. Den vigtigste er nok, at det bliver en gave, der er flot pakket ind og samtidig er alsidig, da en gaveæske med navn, kan bruges til mange forskellige ting efterfølgende. Du kan vælge at give en tom gaveæske, så den person, der modtager gaven, kan beholde hvad han/hun ønsker at have i den. Du kan også fylde den op med ting og sager, som for eksempel chokolade, slik, smykker, kortspil, billeder ... kort sagt, den kan bruges til tusind ting, uanset om den henvender sig til børn eller voksne.

Den originale del er, at låget på gaveæsken kan personliggøres efter eget ønske. De kan være personlige gaveæsker med låg og billeder, enten i collageform eller med et stort hovedbillede. Du kan uploade et hvilket som helst billede fra din computer eller lave din egen collage, enten fra bunden eller ved hjælp af en af vores foruddesignede skabeloner. De kan også være personaliserede gaveæsker med et navn eller med tekst, hvis funktion er at identificere, at indholdet er fra en bestemt person, eller at angive, hvilken type indhold der er i dem.

Hvis du kun ønsker at lave en gaveæske med tekster, kan du vælge typografi, skriftstørrelse, farve osv. Uanset hvad du ønsker, sørger vi for at skabe den personlige æske med eget design, dine fotos eller tekst ved hjælp af direkte farvetryk i høj opløsning. Du kan naturligvis også vælge mellem forskellige materialer til æsken samt forskellige former, størrelser og kapacitet. Afhængigt af formålet med gaveæsken har vi nogle gange brug for små æsker, nogle gange mellemstore æsker, eller måske endda store gaveæsker.

Du kan lave personlige gaveæsker til børn eller til voksne

Så det er op til dig at bestemme og vælge: Du kan lave en original personlig gaveæske, hvor selve æsken er gaven, og modtageren kan bruge den som han/hun ønsker, eller du kan fylde den med originale gaver eller praktiske ting og sager, alt efter hvad der passer dig. Alt du skal gøre er at vælge materiale, mål, form... for nemt at skabe dit design online og modtage den personlige æske i løbet af få dage.

Æsker er nødvendige i ethvert hjem, når der skal ryddes op og opbevares de små ting og sager, skal gemmes af vejen. Du kan have flere æsker i samme størrelse, der er stablet oven på hinanden, til opbevaring af små ting af forskellige slags: for eksempel håndlavede produkter, smykker, glaskugler, kortspil, mønter, frimærker, værktøj, nøgler, æsker til opbevaring af fotos, personlige æsker til fødselsdage... kort sagt, alle slags små genstande, eller endda de ikke så små, afhængigt af størrelsen på æsken. Der er folk, der samler på æsker, som bruger dem, til at holde orden i hjemmet. Og til de mennesker, der ikke kan få nok af at rydde op, er sjove æsker fantastiske, og en vidunderlige og original gaveidé.