Personlige keramiske ovale billeder

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: keramik.
  • Trykning i fuld farve.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Stilfuld indretning

Dette produkt består, som navnet antyder, af et keramisk ovalt billede, hvis overflade du kan personalisere i alle farver med ethvert billede, tekst eller design. Det bruges ofte til indretning af forskellige rum.

Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser i højeste kvalitet. Dens dekorative brug er perfekt på dit skrivebord derhjemme eller på kontoret. Få dit yndlingsfotografi ellers design indsat på det keramiske mindebillede.

Personaliserede papirvægte

Hvis du er en af de mennesker, der ofte har meget papir liggende på dit skrivebord, så kan dette produkt bruges som en dekorativ papirvægt. Har du brug for en papirvægt. der samtidig er et personligt keramisk ovalt mindebillede, der kan designes efter din smag, så bestil det produkt og brug det på ethvert skrivebord.