Personligt gavepapir med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Højde: 70 cm.
  • Bredden kan frit vælges så længe det købes i hele meter. (i vores online editor, er det specificeret).
  • Papirvægt: 80 gram.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Personlig gavepapir

Det er vigtigt at huske på selv de mindste detaljer, når du skal give en gave. Vores personaliserede gavepapir er ideel hvis du vil give personlighed til en gave, da det ikke er det typiske gavepapir, der kan findes i enhver butik.

Det personlige indpakningspapir med fotos er perfekt, når du skal overraske en person med en gave. Du kan fremstille gavepapiret ved at vælge en af ​​vores skabeloner eller designe papiret helt fra bunden med dine egne logoer, billeder eller tekster. Du skal bare bruge din fantasi, så sørger vi for at gøre det til virkelighed. Vi printer i fuld farve.

Bestil ordren med den mængde gavepapir, du har brug for. Når du giver gaven, vil modtageren blive overrasket to gange, da papiret vil overraske samt selve gaven.

Mønstereffekter

Når du starter med at personalisere, kan du klikke på dit billede og klikke på ikonet mønstereffekter for at få adgang til ændring af mønstereffekter, og således personalisere papiret med et billede eller logo, der sættes ind på papiret mange gange.

Information

Højden på papiret er 70 centimeter, og papiret sælges i hele meter. du kan vælge mellem flere forskellige længder, og vil få mængderabat afhængig af, hvor mange meter du køber.

Minimumsordren er et stykke på 70 cm. X 1 meter. Derfra kan du personliggøre et stykke på 70 cm. og det antal meter gavepapir, du har brug for.

'Indpakningspapir per metermål'