Personligt gavepapir med billede og tekst

59,39 kr.
antal:
#13984
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Højde: 70 cm.
  • Bredden kan frit vælges så længe det købes i hele meter. (i vores online editor, er det specificeret).
  • Papirvægt: 80 gram.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Personlig gavepapir

Det er vigtigt at huske på selv de mindste detaljer, når du skal give en gave. Vores personaliserede gavepapir er ideel hvis du vil give personlighed til en gave, da det ikke er det typiske gavepapir, der kan findes i enhver butik.

Det personlige indpakningspapir med fotos er perfekt, når du skal overraske en person med en gave. Du kan fremstille gavepapiret ved at vælge en af ​​vores skabeloner eller designe papiret helt fra bunden med dine egne logoer, billeder eller tekster. Du skal bare bruge din fantasi, så sørger vi for at gøre det til virkelighed. Vi printer i fuld farve.

Bestil ordren med den mængde gavepapir, du har brug for. Når du giver gaven, vil modtageren blive overrasket to gange, da papiret vil overraske samt selve gaven.

Mønstereffekter

Når du starter med at personalisere, kan du klikke på dit billede og klikke på ikonet mønstereffekter for at få adgang til ændring af mønstereffekter, og således personalisere papiret med et billede eller logo, der sættes ind på papiret mange gange.

Information

Højden på papiret er 70 centimeter, og papiret sælges i hele meter. du kan vælge mellem flere forskellige længder, og vil få mængderabat afhængig af, hvor mange meter du køber.

Minimumsordren er et stykke på 70 cm. X 1 meter. Derfra kan du personliggøre et stykke på 70 cm. og det antal meter gavepapir, du har brug for.

Indpakningspapir per metermål