Personligt hjerteformet puslespil med billede og navn

#{{ product_article_id }}
antal:
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • 111 Brikker.
  • Hver puslebrik måler 3 x 2 cm.
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk.
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Relaterede produkter
Meninger
Google Reviews

Alt er perfekt. Service, levering og produkter. Tak for et fantastisk køb!

Anna (Holbæk, Sjælland)

Hurtig og effektiv service! Jeg har kun været tilfreds.

Freja (Aalborg, Nordjylland)

Fin service og rimelig hurtig levering. Meget tilfreds med alt.

Mikkel (Hørsholm, Hovedstaden)

Beskrivelse

Hjerteformet puslespil af pap

De mest romantiske og forelskede mennesker har brug for at vise det hver dag og med enhver gestus. Overrask din partner med vores personlige hjertepuslespil. Den består af 111 stykker, er lavet af pap, og derudover leveres den i en papkasse med billede af puslespillet, så den fungerer som en guide til at samle det.

I modsætning til andre puslespil, kan du designe dette efter din smag med dine yndlingsbilleder, et design eller en smuk tegning, selv med tekst. Du beslutter dig selv, helt ned til mindste detalje, hvordan du har lyst til at designe det. Bare rolig, hvis du ikke er en kreativ person, så kan du altid bruge vores skabeloner, hvor du bare skal indsætte tekst/billede for at gøre dit design unikt og originalt

Dette romantiske produkt er ideelt som en gave på Valentinsdag, jubilæer, Jul eller fødselsdage, blandt andre tider på året. Et personligt puslespil giver dig mulighed for at lave noget smukt, der vil falde i god jord hos din partner.

Indrammet hjertepuslespil

Når du designer dit personlige hjerteformede puslespil, kan du vælge mellem et standard puslespil, der skal samles eller et puslespil der allerede er indrammet. De indrammede puslespil er en ny og unik idé til dekorering af et værelse, en stue eller et hvilket som helst rum i dit hus. Upload dit bedste billede af dit og din partner, print det på puslespillet, og hæng det op i jeres stue eller på en anden væg i jeres hjem.

Økologisk produkt

Både puslespillene og papkasserne er lavet af økologisk pap. Dele og kasser opfylder PEFC- og FSC-certificeringer.

PEFC- og FSC-certificerede skovprodukter kommer fra forbrugerne for at sikre, at de køber produkter fra bæredygtigt og ansvarligt forvaltede skove. Ved at vælge PEFC kan købere hjælpe med at bekæmpe ulovlig skovfældning.

PEFC / FSC