Personligt indgraveret armbånd i stål

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Armbåndslængde: 18 cm.
  • Rustfrit armbånd af stål.
se mere
Vælg en mulighed: cirkulære
Cirkulære
Cirkulære 148,65 kr.
Hjerte
Hjerte 148,65 kr.
Anmeldelser
Google Reviews

Har modtaget virkelig flotte produkter af høj kvalitet. Med hurtigt behandlingstid.

Eva (Kolind)

03/12/2021

Alt er som bestilt. Hurtig levering :) meget tilfreds kunde

Maria (Odense NV)

29/11/2021

Bestilte en nøglering med fotos. God preview browser til fremstilling og rigtig fin kvalitet.

Line (Hørning)

29/11/2021

Beskrivelse

Et armbånd til hele livet

Vores personaliserede indgraverede stålarmbånd er den perfekte gave til din partner, til fødselsdage, jul osv... Brochen, som er den del, der kan tilpasses, måler 1,5 cm. Længden af kæden med perler uden at medregne låsen, er 17 cm. De er også ideelle som venindearmbånd, så I har noget til fælles, som altid vil forene jer. Det anbefales at personliggøre med navne, initialer, tekster generelt, symboler, humørikoner eller logoer i ensfarvede farver, så det endelige resultat af graveringen bliver mere tilfredsstillende.

Personaliserede armbånd med charms

Strål med disse charms armbånd med personlig gravering. Du kan indgravere den tekst, den sætning eller det billede, du ønsker, på lbrochen og få et unikt smykke. Disse armbånd er kompatible med Pandora-armbånd, og som på disse armbånd kan du tilføje dine egne charms. På denne måde kan du give (eller give dig selv) et personligt og helt unikt armbånd på to forskellige måder: gennem den tekst eller det indgraverede billede, som du kan tilføje på armbåndets broche, og gennem personalisering ved at tilføje dine egne charms til armbåndet, når du modtager det.

Hvad er charms?

Ordet "charms" kommer fra engelsk og har præcis den samme betydning på dansk, da der ikke eksisterer et lignenede ord på dansk. Personlige charms er små dekorative elementer, der kan indsættes i denne type tynde armbånd, så de bliver hængende på armbåndet (selv om der også findes der sidder permanent fast).

armbåndene kan være meget varierede: i form af dyr, egyptiske symboler, græske eller fra andre civilisationer, tal, bogstaver, stjerner, måner, symboler for beskyttelse osv... Hver enkelt kan have en meget dyb og personlig betydning for en person, så valget af charms kan give en meget speciel betydning for den person, der skal bære disse personlige armbånd.

Billige indgraverede armbånd til at give væk ved særlige lejligheder. Originale personlige armbånd, hvor du selv kan bestemme, hvilket design eller hvilken tekst du vil indgravere. Fremstillet i stål.

De charms som du ser på nogle af billederne, er sat ind som eksempel; de er ikke inkluderet når du køber et armbånd.

Ejemplo de presentación de pulsera grabada personalizada con charms