Graveret USB Kuglepen

186,38 kr.
antal:
Kuglepind
  • Størrelse: 1,8ø (bredde) x 14,3 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • USB-kapacitet: 16 GB.
  • Pens materiale: træ. Farve: brun. Blækfarve: sort.
  • Personaliseringsmetode: gravering.
  • ID: #16400
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
c4d1896c31a927173ea6c3cb30ee3c6a0fefbffa
9bc82fa1e11323a3e61348d2ea02a6a05236fdfb
d07c6b3ecf7e91f25022cfc749c845737c91b580
8cd846f9303d73030d3578e9dfbdd71a0dde5c2e

4,33
18 Anmeldelser
5
56 %
4
28 %
3
11 %
2
6 %
1
0 %
Customers Reviews
user social avatar
Aurore (Vincennes, FR)
29/08/2023
"Meget fin, læselig gravering"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
d
Daniela (Robecco d'oglio, IT)
17/05/2023
"Jeg ville gerne have haft den i et andet materiale eller med mulighed for at vælge andre farver, men ideen er meget fin"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
S
Sandra (Lamego, PT)
03/04/2023
"Fremragende artikel. Hurtig levering."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Nieves (Zaragoza, ES)
19/03/2023
"Alt er perfekt. Jeg er stadig en kunde"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Valentina (Soverato, IT)
19/03/2023
"Jeg gav den til min far på fars dag, og han var meget glad for den, en meget værdsat og innovativ gave. Jeg gjorde et godt indtryk."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlig kuglepen med USB nøgle

Flere og flere mennesker ønsker at være opdateret i alt, hvad der har med computer gadgets at gøre. Hvis du kan lide denne slags produkter, eller hvis du har brug for at give nogen et praktisk og originalt produkt, er du kommet til det rette sted. Gør dig klar til at give hvem som helst et smil på læben med kuglepenne med integreret USB. Med disse kuglepenne med USB hukommelse kan du nærmest gøre hvad som helst. Du kan skrive på et stykke papir, underskrive ethvert dokument med det samme. Desuden vil du kunne have alle de filer med som du nu har brug for. Du kan åbne kuglepennen, hvor du vil finde usb-stikket som du kan tage med dig overalt.

Det er en kuglepen med sort blæk og lys træfinish, som du kan personliggøre med en indgraveret tekst, uanset om det er et personligt motiv et logo eller firmanavn eller et særligt ord. USB-stikket har en hukommelse på 16 gigabyte, hvor du kan gemme dine vigtigste filer, uanset om det er dokumenter, musik, fotos eller hvad du har brug for, vil de følge dig overalt!

Du modtager den i en flot brun farve, så du kan give den som gave eller bare opbevare din kugle der. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor du ønsker at opbevar den. Du behøver ikke at pakke den ind, hvis du ikke har lyst, for æsken giver dig mulighed for at kunne give den som gave, uden at skulle ud og købe en anden æske, for derefter at pakke den ind.

Den er ideel til de mennesker, der går på arbejde hver dag med en masse filer, og som altid skal have en kuglepen ved hånden til at skrive alle oplysninger ned og samtidig en usb nøgle til at have med på samme tid.

Og hvad der gør den endnu mere speciel er, at den er personlig med den tekst, du ønsker, navnet på din virksomhed eller det ord, du fortæller os. Alle dine dokumenter er beskyttet med denne personlige USB kuglepen, det kunne ikke være mere originalt!

Kuglepen med graveret navn og usb stik

Gør din USB kuglepen personlig, og hav den med dig alle steder

I denne sektion finder du en masse designs til at personliggøre din nye kuglepen og gøre den til et unikt produkt. Vælg et enkelt design med blot et navn i en af vores forskellige skrifttyper, eller tilføj et af de dekorative elementer, vi tilbyder.

Du er sikker på at skabe et ideelt design, uanset om kuglepennen er til dig selv, til at tage med dig overalt eller til at give som gave. Denne type detaljer efterlader altid et særligt indtryk, da det ikke kun er en smuk genstand, men også meget praktisk og nyttig.

Personlige kuglepenne med USB, en super original gave

Dette er en af de mest elegante kuglepenne med usb på markedet, da den lyse trætone giver den en varme, som du ikke finder ved andre kuglepenne, eller andre steder hvor du har mulighed for at personalisere en kuglepen. Den vil være unik og flot som ingen anden kuglepen.

Det er en klassisk gave, som normalt gives ved særlige lejligheder som f.eks. mors dag eller fars dag, på fødselsdage, som gave til en pensionist, ved en konfirmation eller endda til vidnerne til et bryllup, som skal underskrive på den særlige dag. Du kan indsætte en tekst eller endda en dato eller en særlig tekst.

Men de er ikke kun fantastiske som en gave på en særlig dag, har du et event med din virksomhed og ønsker at have en detalje med deltagerne? Denne personlige kuglepen med USB vil vække glæde og give hvem som helst et smil på læben, når de ser den. Desuden er det en meget nyttige gave, der kan bruges til 2 forskellige ting på en gang.

Og det bedste ved at personliggøre dine kuglepenne hos os er, at du ikke behøver at bestille en minimumsordre. Du kan bestille fra én enhed til så mange, som du har brug for, uden minimum eller begrænsning på din ordre af personlige USB kuglepenne.

Nu skal du bare tænke på, hvilken anledning du skal bruge den til, og hvordan du vil gøre den personlig, så tager vi os af resten.

Detaljer som kan ses på den graverede kuglepen med usb stikª
Tags af USB Kuglepen