Personligt forklæde med tryk

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • 100% af overfladen er personaliseret.
 • Med snore til at binde forklædet fast bagpå.
 • Egnet til vaskemaskine.
 • Materiale: Oxford stof (100% polyester).
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Hvordan laver man et forklæde nemt

Har du brug for at give en gave til en kok eller nogen, der elsker at lave mad? Tænk ikke to gange: Personaliserede forklæder er den perfekte gave. I vores online editor kan du designe dem med et foto, navn eller unikt design. En praktisk og sjov gave som kokken vil elske. Gå i krig med madlavningen!

I dette afsnit har vi samlet vores modeller af forklæder til børn og voksne. Gør madlavningen sjov fra start il slut. Start med at designe dit eget forklæde her.

Vaskeanvisning

 • Egnet til vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 30°.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryges ved lav temperatur.
 • Ikke egnet til tørretumbler. Tør i det fri.

Disse forklæder anbefales til husholdningsbrug.

Originale forklæder

Denne gave er ideel til mænd og kvinder, der er glade for madlavning, og vil være med på moden i køkkenet. I dag er det normalt at bruge tid i køkkenet, og forsøge sig med nye opskrifter. En måde at motivere sig på, er ved at have et køkkenforklæde der er 100% personaliseret til din smag.

Du kan designe det, med hvilket som helst motiv: Et fotografi med familiemedlemmer eller venner portrætteret. Du kan også tilføje et sjovt motiv eller citat. Nogle personer bruger det til polterabend, hvor brudgommen tager det på som en “udklædning” og skal forestille en karakter fra en film.

Enhver kok vil gerne bruge deres og tilberede nogle af deres hofretter Vi har mange billige personaliserede forklæder, men af den højeste kvalitet. Nu kan du vælge den model, der bedst passer til det, du leder efter, og lave forklæder til mænd, kvinder, nørdede forklæder ... Det er ideelt til enhver lejlighed! Denne gave er en garanti for success, og retten, som kokken tilbereder, vil helt sikkert også være det.

Personligt forklæde uden minimumsordre

I modsætning til andre merchandising-butikker, der kræver en minimumsordre, kan du hos os købe dit forklæde fra et stk, da vi ikke har en minimumsordre.

Hvis du vil placere en større ordre, har vi også gode nyheder til dig, fordi vi har gode mængderabatter. Jo flere stk du bestiller, jo billigere bliver din ordre.

Personaliseret forklæde med L for learner

Personaliseret forklæde med foto

I køkkenet har du brug for de bedste redskaber, for at lave lækre retter. Design dit eget personlige forklæde med sætninger, fotos eller med det design, du bedst kan lide. Vi stiller mere end 200 foruddesignede skabeloner til rådighed, som du hurtigere kan bruge til at tilpasse dit forklæde.

Det er fremstillet af højkvalitets polyester (Panama) og er meget resistent. Hvad der adskiller os fra alle de andre, er at du kan personalisere det. Du kan tilpasse 100 procent af overfladen med dit motiv. Hvis du ikke ved hvordan man tilpasser et forklæde, skal du ikke bekymre dig, for vores editor er meget intuitiv og nem at bruge. På få trin vil du være i stand til designe de mest originale modeller.

Men tilpasningen slutter ikke der, fordi du endda kan vælge farven på trimmen og bagsiden mellem flere forskellige nuancer . Båndende der skal bindes bagpå, måler ca. 40 cm.

De bedste citater og sætninger til forklæder

Du kan foretage den tilpasning, du ønsker, men forklæder med sætninger er en af ​​de bedste muligheder du har, for at designe et sjovt forklæde. Dette er nogle af vores yndlings ideer:

 • Kok under uddannelse
 • Jeg laver maden, du tager opvasken!
 • ¡Advarsel! (Navn..) i køkkenet
 • Du er den bedste i køkkenet
 • Du er kokken i mit liv

Vælg den bedste mulighed, og bliv den næste Masterchef. Se sej ud i køkkenet når du laver mad!

Mor og datter laver mad med personaliserede forklæder

Personaliseret forklæde til børn

Nogle børn er også interesserede i køkkenarbejde, fordi de elsker at hjælpe deres far eller mor i køkkenet, især siden Masterchef Junior startede. Det er positivt, at de fra en ung alder integreres og deltager aktivt i husarbejdet. For at gøre det sjovere kan du lave en pakkeløsning med forklæder til far og søn eller en kombination til mor og søn.

De små kan nu hjælpe til i køkkenet uden risiko for at plette deres tøj. I kan have det sjovt som familie og lave lækre retter sammen.

Forklæder til en fremtidig Masterchef Junior

Madlavningsprogrammer er mere populært end nogensinde, og de appellerer til både voksne og børn. Hvis dit barn er lige så tosset med de programmer,, kan du designe et personligt forklæde med dit barns foto. Du vil elske det, fordi det er lavet med dit barn i tankerne, og fordi det er unikt.

Takket være mulighederne for tilpasning af forklædet, kan du designe en unik model ved at tilføje dine yndlingsbilleder, en tegning, en tekst eller et logo fra dit yndlingsprogram. Hvis du ikke ved, hvad du skal vælge, stiller vi forskellige foruddesignede skabeloner til rådighed, som du kan tilpasse minimalt og dermed opnå hurtigere personalisering af forklædet.

Det er lavet af højkvalitets Panama-stof (polyester) og er meget modstandsdygtig. 100% af forsiden af ​​forklædet kan tilpasset med dit design. Det slutter dog ikke her, da forklædet kommer med en stofsnor i forskellige nuancer, der kan bindes på ryggen. Du har mulighed for at vælge den nuance du bedst kan lide, og få det til at matche, så det hele passer perfekt sammen.

Det er ideelt som en gave til piger og drenge, der elsker at være i køkkenet og hjælpe mor, far eller bedsteforældre og lære at lave deres første retter

Mål og størrelser på forklæderne til børn

Alle mål af disse tekstilprodukter er ca. størrelser og kan påvirkes i processen når billedet trykkes på forklædet.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-mærket garanterer, at alle dets komponenter opfylder alle kvalitetsgarantier. Det gælder også alt tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-kvalitetsstempel er harmløse for huden.

Vaskeanvisning OEKO-certifikat