Wanapix

Om os

en smule historie

Spanien, 1984, Jesús (administrerende direktør) og Eva etablerede en lille butik i Zaragoza, hvor de lokale kunne få fremkaldt deres fotofilm. Wanapix historie begynder her.

Der er sket meget siden da, i de 40 år, og på trods af vores anciennitet er vores ånd lige så ung som en nystartet virksomhed, og det er det, vi er specialiseret i: at genopfinde os selv. Hvem skulle have troet det! Fra at fremkalde nogle få ruller film, til at lave hundredtusindvis af forsendelser hvert år over hele verden og med et katalog på tusindvis af personlige produkter. Det er det vi kalder, at genopfinde os selv som virksomhed!

jump

panels

vi vækster imens vi tænker på
BæredygtighedBæredygtighed

Vidste du, at 100 % af den energi vi anvender, stammer fra vedvarende energikilder?

Desuden er 30 % af denne energi produceret af os selv, og takket være dette udleder vi ikke tonsvis af CO2 i atmosfæren.

Det stopper ikke her, for vi genbruger også tonsvis af papir og pap fra fabrikkens affald.

antrengelse betaler sig
Priser vi har modtagetPriser vi har modtaget

Gennem årene har forskellige offentlige instanser og virksomheder belønnet Wanapix\' resultater, både lokalt og nationalt, inden for så forskellige områder som teknologi, innovation, kvalitet...

Vi gerne blive ved med at gøre det godt, men samtidig også blive bedre!

awwards
cpyme

family

mere end medarbejdere
FamilieFamilie

Det er vigtigt for os, at der er en familiær omgivelser hos Wanapix, og at folk føler sig godt tilpas med deres arbejde.

Vi kunne her nævne arrangementer som for eksempel (grillfester, ferniseringer, biografture), catering, fitnesscenter, Ángela, vores elskede fysioterapeut... men intet kan måle sig med de økologiske æg, som vi giver vores medarbejdere. Hvor mange online-virksomheder kender du, der har deres egne høns? Vi må ikke glemme, at julemanden slår et smut forbi i december, med gaver til vores medarbejders børn.

Wanapix er helt sikkert et godt sted at arbejde. Skal du med på rejsen?

stol på os
VirksomhederVirksomheder

Alle kunder er velkomne! Vi behandler alle med samme respekt og engagement. Det er lige meget, om det er en kunde, der laver en gave til Mors dag, om kunden er en lille eller større virksomhed. Uanset hvilken ordre det er, så vil den leve op, til vores strenge kriterer til kontrol. Stol trygt på os.

brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
bus

forpligtede til
FællesskabFællesskab

Af alt det vi laver hos Wanapix, er det bedste at vi hvert år samarbejder med organisationer, NGO\'er og mennesker, der lever for andre, de virkelige helte.

For det handler ikke kun om at sælge og tjene penge: "Thi hvad gavner det et Menneske, om han vinder den hele Verden, men maa bøde med sin Sjæl? Matthæus. 16:26"

Vi er glade for at betale skat i vores land; vi samarbejder også i forskellige lokale kulturelle aktiviteter: Er I en skole? Kontakt os for at få en rundvisning på fabrikken. Elsker du antikviteter? Kontakt os for at se vores museum, som er Europas største samling af antikke fotografiske genstande.