Personlige computertasker med tryk og sleeves til tablet

cover
127 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 35 min.

Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 32 cm (bredde) x 23 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Forskellige størrelser til laptop og tablet.
  • Materiale: Oxford-stof (100 % vandtæt polyester).
  • Kan gøres personlig på begge sider.
  • Kan vaskes i maskine, ikke egnet til tørretumbler.
  • ID: #17685
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig tilpassede tekstilomslag til bærbar og tablet

Hvis du leder efter beskyttelse og stil til din bærbare computer eller tablet, præsenterer vi vores personlige bærbare omslag. Disse omslag er den perfekte kombination af funktionalitet og tilpasning, designet til at imødekomme dine teknologiske behov og udtrykke din unikke stil.

Fremstillet af højkvalitets tekstilmateriale, tilbyder disse omslag optimal beskyttelse til din elektroniske enhed, holder den sikker mod ridser, skrammer og støv mens du er på farten. Med forskellige tilgængelige størrelser kan du finde et omslag, der passer perfekt til dimensionerne på din bærbare computer eller tablet og giver en passende pasform. Derudover er de rummelige nok til også at kunne opbevare opladeren sammen med computeren.

Det bedste af det hele er, at vores omslag er fuldt tilpasselige. Hvis du har en favoritdesign, et særligt billede eller et virksomhedslogo, kan du nu bære det med dig på din bærbare eller tablet. Tilpas begge sider af omslaget med ethvert design, du ønsker, lige fra designs, du kan lide, til dine mest værdsatte billeder. Med den kreative frihed, vores tilpassede omslag tilbyder, kan du tage din kreativitet med dig overalt og skille dig ud blandt andre generiske omslag.

Med disse tilpassede omslag kan du tage din computer eller tablet ud af et omslag, der har dit favoritdesign trykt på det, og det vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed fra andre, der ser dit omslag. Uanset om du er til møder, arbejder på en café eller er på en tog- eller flyrejse, vil din enhed være beskyttet med stil og personlighed.

Et ideelt produkt som gave til forskellige lejligheder

Vores personlige bærbare og tabletomslag er den perfekte gave til enhver lejlighed. Overrask en ven eller et familiemedlem på deres fødselsdag, fars dag, Valentinsdag eller jul med et omslag, der afspejler deres personlighed og favorithobbyer. Det er endda en god idé at supplere købet af en ny bærbar eller tablet med et matchende tilpasset omslag. Det er den perfekte afsluttende detalje til en komplet og tilpasset teknologisk oplevelse.

Det er også et meget passende produkt til virksomheder, da de kan give deres medarbejdere omsalg med virksomhedens logo. Så når medarbejderne transporterer deres computer eller tablet og tager den med til møder eller begivenheder, kan de andre deltagere se virksomhedens logo trykt på omslaget.

Ud over deres unikke stil tilbyder vores personlige bærbare omslag også komfort og praktisk anvendelighed. Udstyret med lynlåse, åbnes og lukkes de let, så du hurtigt kan få adgang til din enhed, når du har brug for det, og holde den sikker, når den ikke er i brug. Uanset om det er i din rygsæk, taske eller bare under armen, har det aldrig været så behageligt og elegant at tage din bærbare med.

Personlig tilpassede tekstilomslag til bærbar og tablet