Foto håndklæde med billede

Design dit eget håndklæde med tryk

Det er blevet mere moderne end nogensinde før, at skille sig ud fra mængden. Hvis du vil være blandt de mennesker, der prøver at se skille sig ud fra end resten, så anbefaler vi vores personlige håndklæder, som du kan tage med dig, alle de steder, hvor du nu har brug for dem. De almindelige håndklæder er blevet genopfundet, da du nu kan designe dine egne håndklæder med billede eller eget design. Du vælger altså helt selv, hvordan det skal se ud.

Vi ved, at køb af håndklæder online kan være kompliceret på visse hjemmesider. Hvis du ikke ved hvordan man laver personlige håndklæder, skal du ikke bekymre dig, for hos os kan det gøres let og hurtigt. Vores online redigeringsværktøj er nemt at bruge. Du kan også vælge en af ​​vores skabeloner, eller hvis du foretrækker det, kan du lave dit eget design fra bunden ved at tilføje dine yndlingsfotos eller tekster efter eget ønske.

Hvis du ikke har et håndklæde, er dette øjeblikket, hvor du har mulighed for at vælge det, der passer bedst til dig. Du har flere modeller at vælge imellem: personlige strandhåndklæder, personlige pool håndklæder eller personlige håndklæder til badeværelset. Og hvis du leder efter et til dine børn, har vi også et personlige baby badehåndklæder. Alle håndklæderne kan naturligvis personaliseres af dig.

Det er vores håndklæder fremstillet af

Vores billige personlige håndklæder er af høj kvalitet og lavet af bomuld.

Vores bomuldshåndklæder er lavet af amerikansk frotté. Denne type håndklæder er det, som normalt tages med på stranden eller til svømmepoolen. De kan også findes derhjemme på badeværelset. Desuden fås de i flere forskellige størrelser, alt afhængig af, hvad der passer dig bedst.

I nogle butikker plejer håndklæder at blive slidte med tiden. Desuden skal man fjerne lugten fra håndklæderne hvilket kan være irriterende. Vores håndklæder har dog ikke disse problemer og du kan bruge dem i lang tid uden at der op står problemer med slid eller lugt.

Personlige strandhåndklæder med billede navn tekst og logo

Køb strandhåndklæder til børn og voksne

Håndklæder er vigtige når du skal på stranden eller i poolen. Glem det ikke derhjemme, da du i så fald vil være irriteret over ikke at have medbragt dit eget. hos Wanapix kan du designe dit eget håndklæde, der vil gøre dine venner og andre badere, grønne af misundelse.

Vores strandhåndklæder har en særlig egenskab, og det er at de kan personaliseres. Takket være de muligheder vi har for at personalisere dem, kommer de til at være 100% dit eget.. Du kan designe dit eget håndklæde med logo eller med det foto, den tekst eller det design, du ønsker på den ene side. Hvis du ikke ved hvordan du dekorerer et strandhåndklæde, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj, er det nemt og enkelt.

I vores udvalg finder du rektangulære strandhåndklæder og runde strandhåndklæder, som begge kan personaliseres efter din smag og du kan vælge den størrelse, der passer bedst til det du leder efter. Vi har mange skabeloner som vi stiller til din rådighed, så du kan tilpasse dem, som du vil eller hvis du foretrækker det, kan du lave din egen model fra bunden.

Personlige strandhåndklæder til børn

Vores håndklæder er til voksne og børn, men sidstnævnte elsker dem. Du har forskellige størrelser, så du kan vælge det, der passer bedst til dine børn. Fra den allermindste håndklæde til det største badehåndklæde vi tilbyder.

Det er almindeligt, at mange vælger at lave et personlige design med tegneseriefigurer som børnene kan lide. Vi vil dog gerne foreslå dig en anden idé, som vi tror at dit barn vil elske, nemlig at gøre deres tegninger til virkelighed. Scan deres yndlingstegning og konverter den til et billede, så skal du blot indsætte det i vores online redigeringsværktøj, og du kan give liv til deres tegning. Vi er sikre på, at det kommer til at blive deres yndlingshåndklæde!

Personlige håndklæder med fotos og billeder

Hvis din børn elsker spil, kan du også lave et kreativt design, som de kan spille på, hvilket gør at håndklædet kommer til at have to funktioner. Du skal blot vælge den rigtige størrelse og begynde at lave dit design. Vi er sikre på, at han eller hun vil elske det.

Sådan undgår du at dit håndklæde flyver væk på stranden

På blæsende steder kan det være svært at lægge håndklædet på jorden, eller på sandet. Nogle mennesker bruger rygsække og andre ejendele til at lægge ovenpå dem så det ligger fast. Hvis du er en af dem, der gerne vil have at det ligger fast uden at være omgivet af skrammel, er der andre muligheder.

Det er muligt at købe nogle klemmer, der kan sættes fast i sandet. Klemmerne holder på håndklædet, hvilket betyder at det ikke bevæger sig. De fylder ingenting, så du kan smide dem med i tasken, hver gang du tager på stranden.

Sådan laver du kundt med håndklæder

En af de sjoveste måder at vise et håndklæde frem på er at gøre det i forskellige former. Det mest typiske og sjove er dyr, selvom der er mange andre figurer du kan tilføje-. Afhængigt af størrelsen på håndklædet kan du lave dem med former eller andet. Herunder vil vi give dig nogle ideer til hvordan man folder håndklæder med dyreformer:

  • Svanen: det er det mest klassiske og et af de mest anvendte, især på hoteller. Det er ikke den sværeste figur at lave. Til dette bruges de større håndklæder, så de kan rulles og foldes ordentligt.
  • Slangen: Dette er en af de sjovere figurer som du kan lave. Tilføj gerne to øjne og en tunge, for at få den til at se så sjov ud som muligt.
  • Elefanten: denne figur er svære at lave, og kræver to håndklæder, Dog er det sjovt at lave en elefant ud af håndklæder på dine børns værelser..
Information om materialet af vores personlige håndklæder

Vidste du:

At der eksisterer en officiel håndklædedag? Dagen fejres den 25. maj hvert år som en hyldest til Douglas Adams, forfatter og skaber af bogen "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy ". I dette mesterværk bekræfter forfatteren, at enhver galaktisk Hitchhiker skal have et håndklæde med sig.