Design dit eget håndklæde med fotos

Det er mere på mode end nogensinde, at skille sig ud fra mængden. Hvis du vil være end del af de mennesker, der som prøver at se anderledes ud end resten, så anbefaler vi vores personlige håndklæder, som du kan tage med dig, til alle de steder, hvor du har brug for dem. De sædvanlige håndklæder er genopfundet, og nu kan du designe dem med dine egne billeder eller designs som du bedst kan lide.

Vi ved, at køb af håndklæder online kan vise sig at være kompliceret på nogle hjemmesider. Hvis du ikke ved hvordan man laver personlige håndklæder, skal du ikke bekymre dig, for hos os kan det gøres det meget let. Vores Online Editor er meget intuitiv og nem at bruge. Du kan også vælge en af ​​vores skabeloner, eller hvis du foretrækker det, kan du lave dit eget design fra bunden ved at tilføje dine yndlingsfotos eller tekster.

Hvis du ikke har et håndklæde, er dette øjeblikket, hvor du kan vælge det, der passer bedst til dig. Du har flere modeller at vælge imellem: strand, pool eller badeværelse. Og hvis du leder efter et til den lille, har vi også et baby badehåndklæde. Alle slags er naturligvis personaliseret af og for dig.

Materialer vores håndklæder er lavet af

Disse billige personlige håndklæder er af høj kvalitet og lavet af bomuld.

Vores bomuldshåndklæder er lavet af amerikansk frotté. Denne model af håndklæder er dem, der normalt tages med på stranden eller poolen, eller dem, som du finder hjemme på badeværelset. De fås også i forskellige størrelser.

I nogle butikker plejer håndklæder at blive slidte med tiden. Desuden skal du fjerne lugten fra håndklæderne hvilket er ubehageligt og irriterende. Vores håndklæder har dog ikke disse problemer og du kan bruge dem i lang tid uden problemer eller slid.

Sådan laver du håndklæder med figurer

En af de sjoveste måder at vise et håndklæde frem på er at gøre det i forskellige former. Det mest typiske og sjove er dyr, selvom der er mange andre figurer du kan tilføje-. Afhængigt af størrelsen på dette kan du lave dem med former eller andet. Herunder vil vi give dig nogle ideer til hvordan man folder håndklæder med dyreformer:

  • Svanen: det er det mest klassiske og et af de mest anvendte, især på hoteller. Den har ikke en høj sværhedsgrad, og store modeller bruges normalt, så du kan rulle og folde dem godt.
  • Slangen: denne mulighed er sjov, og den kan blive endnu sjovere, hvis du tilføjer de to øjne og en tunge. I mindre størrelser vil det være lettere og mere håndterbart at gøre.
  • Elefanten: denne figur er svære at lave, og kræver to håndklæder, Det er en god idé isæt til børneværelset.

Vidste du:

At der eksisterer en officiel håndklædedag? Den fejres den 25. maj hvert år som en hyldest til Douglas Adams, forfatter og skaber af serien "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy ". I dette mesterværk bekræfter forfatteren, at enhver galaktisk Hitchhiker skal have et håndklæde med sig.