Kalenderbog med billeder

94,99 kr. 100,85 kr.
antal:
#15112
Vælg en mulighed: A6 spiral
 • Størrelse: 10,5 cm (bredde) x 14,8 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Personliggør ydresiden af kalenderbogen.
 • Du kan vælge startmåned og år.
 • Mulighed for daglig eller ugentlig kalendervisning.
 • Vælg mellem designs: Klassisk, til børn, med blomster osv.
 • Klistermærket er inkluderet så du kan markere bestemte sider.
 • Fleksibelt omslag.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image

user social avatar
Andrea salomé (Santiago de la ribera, ES)
købte: Kalenderbog A6 spiral
15/08/2022
"Fremragende dagbog, meget flot og jeg vil helt sikkert komme tilbage igen."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Élodie (Saze, FR)
købte: Kalenderbog A5 spiral
14/08/2022
"Som i min tidligere besked vil min dagbog ikke være til nogen nytte for mig Jeg havde brug for en dagbog til mine bryllupsaftaler i 2023, men desværre er der ikke plads til at skrive alt det ned, som jeg skulle skrive ned lørdag og søndag (ingen hele sider), så den ryger i skraldespanden! Og forsiden er lavet af supertyndt papir! Jeg vil aldrig anbefale det igen! Aldrig"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Massimiliano (Caorso, IT)
købte: Kalenderbog A5 Luxe
11/08/2022
"Fantastisk"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Maria joão (Lisboa, PT)
købte: Kalenderbog A5 spiral
09/08/2022
"Jeg elsker min Wanapix Daily Diary. Jeg har købt det i to år nu til mig selv og min søster, og jeg er en stor fan. 5 *****"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Sofia (Cascais, PT)
købte: Kalenderbog A6 spiral
08/08/2022
"Teksten var afskåret, og der var ikke den mindste opmærksomhed på denne detalje."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
DiversiÓn, juegos e historia (Torres de la alameda, ES)
købte: Kalenderbog A4 spiral
07/08/2022
"For at kunne tilpasse det personligt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Laura (Desenzano del garda, IT)
07/08/2022
"Virkelig tilfreds! Top grafik, originalt interiør, fremragende papirkvalitet, virkelig super!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
P
Patrícia (Arraiolos, PT)
købte: Kalenderbog A5 spiral
07/08/2022
"Fremragende produkt, Fantastisk kvalitet, God pris-kvalitet, Godt stof."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
C
Cristina (Alacant, ES)
købte: Kalenderbog A6 spiral
01/08/2022
"Alle er gode"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personaliserede kalenderbøger på inderside og yderside

Vi er den eneste onlinebutik, der giver dig mulighed for at designe din helt egen kalenderbog med dit 100% individuelle design. Hos os kan du designe hele coveret såvel som andre aspekter af designet på indersiden af kalenderbogen.Takket være vores online editor, er det nemt. Derfor vil vi fortælle dig hvordan man laver en personlig kalenderbog i et par trin:

Hvordan ser bøgerne ud på indersiden?

 • Daglig eller ugentlig visning: Vælg opdelingen af kalenderbogen, og beslut om du foretrækker at se en ugevisning på to sider eller en dag på hver side (fredag, lørdag og søndag er grupperet på samme side).
 • Vælg start måneden på kalenderbogen.
 • Design den efter egen smag: Du kan bestemme det visuelle design på indersiden, såvel som det ydre, blandt en lang række af designs.
 • Tilgængelig på flere sprog: dansk, engelsk, spansk, catalansk, baskisk , galicisk, fransk, tysk, hollandsk, italiensk eller portugisisk.

Den interne struktur i disse kalenderbøger med fotos består af: en præsentationsside med dine personlige data, en oversigt over alle årets måneder på en enkelt side og nogle sider til at registrere tidsplaner. Den komplette kalenderbog med årets tolv måneder, indeholder nogle sider til noter i slutningen.

Siderne er af høj kvalitet, og fylder 80 gr/m2. Som du kan se, mangler vores kalenderbøger ikke detaljer, og du kan få en eksklusiv model lavet og designet af dig.

Design dem også udvendigt

Udover alt det ovenstående vil du også være i stand til at personalisere det udvendige omslag med ethvert fotografi, design, tekst osv. I tilfælde af limede kalenderbøger (uden spiral) kan du også tilpasse bagcoveret.

Afhængigt af den model du vælger, af de kalenderbøger vi tilbyder, så har de forskellige egenskaber. Du kan vælge om du vil have en limet, syet eller spiralformet ryg. Du kan vælge typen af ​​binding: limet, syet eller spiralformet. I tilfælde af spiral-kalenderbøger kan du vælge mellem flere forskellige farver at spiralen og således have en spiral, der matcher designet på kalenderbøgerne.

Omslaget af kalenderbøgerne er fleksibelt undtagen i "Luxe"-modellen, som har et tykkere og polstret stift omslag, hvilket gør det mere modstandsdygtigt. Du har forskellige slags kalenderbøger at vælge imellem, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov: A4 (folio størrelse) - A5 (den mest almindelige kalenderbogsstørrelse) - A6 (lommekalender).

Almindelige anvendelser af kalenderbøger

Folk, der kan lide at skille sig ud fra mængden, plejer ikke at gå på kompromis med ting. Vi anbefaler, at du designer en personlig kalenderbog med dine ønskede fotos og designer omslaget til din smag med ethvert design, billede eller tekst. Du kan lave kalenderbøger til skoleåret, der går fra september til august eller en årlig en til kontoret, eller bare en, hvor du kan skrive de dagligt opgaver ned i.

Begynd at organisere din tid på en effektiv måde med vores komplette kalenderbøger. I kalenderen vises hver dag på året med plads til noter osv. Den har også en note sektion og en årlig kalender så du kan tilføje dine noter.

Det er den ideelle gave for alle, der har brug for at organisere deres aftaler eller opgaver, samt for studerende, der skal planlægge deres eksamener og studietimer. Som hjemmebrug er den også meget praktisk, fordi du f.eks kan lave lister over ting, som du har brug for at få gjort som indkøb osv.

Kalenderbøger er praktiske gaver. Ved at tilføje billeder eller navne på gavemodtageren, er det en endnu mere praktisk og personlig gave. Du kan tilføje hvilket som helst billede til forsiden: Familiebilleder, et smukt landskab, en filmplakat osv. Mulighederne er uendelige, så det handler egentlig bare om at være kreativ. Vælg den model, du bedst kan lide, og tænk over hvordan man personaliserer en kalenderbog på en særlig måde. Personen du skal give en gave, vil blive glad for den eksklusive kalenderbog, der er tilpasset til ham/hende.

Sådan organiserer du en kalenderbog

Ideen ved en kalenderbog, er at den skal kunne hjælpe dig igennem hverdagen. Hvis du har brug for at lave aftaler, er det nemt at skrive ned. Det hjælper også at organisere sig selv, ved at bruge kuglepenne med forskellige farver, klistermærker, markører og andet. Du kunne også tilføje post-it notes og udnytte pladsen endnu bedre.

Hvis du ikke ved hvordan man dekorerer en kalenderbog, kan du bruge motiverende beskeder. eller indsætte fotos. Ideen er, at din model bliver den mest eksklusive og praktiske til dagligt brug.

Tags af Kalenderbog med billeder