Kalenderbog med billeder

94,99 kr. 100,85 kr.
antal:
Kalenderbog
Vælg en model: Spiral
Vælg en mulighed: A6 spiral
 • Størrelse: 10,5 cm (bredde) x 14,8 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Personliggør ydresiden af kalenderbogen.
 • Du kan vælge startmåned og -år og sprog (dansk, engelsk, spansk, fransk etc.).
 • Mulighed for daglig eller ugentlig visning. Vælg mellem designs: med klassisk design, til børn, med blomster osv.
 • Klistermærket er inkluderet så du kan markere bestemte sider.
 • Omslag og sider af 80 grams mat papir, lamineret i gennemsigtig plast.
 • Fleksibelt omslag.
 • ID: #15112
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
Se alle billederne

user social avatar
Jytte thyregod kjær (Fredericia, DK)
købte: Kalenderbog A6 spiral
26/11/2022
"Sjov kalender med flot skrevet navn "
user social avatar
Berta (Barcelona, ES)
købte: Kalenderbog A5 spiral
28/11/2022
"En meget uprofessionel dagsorden, der ser ud som om den er trykt i en lokal kopiværksted, som om det var et universitetsværk. Det personlige omslag har ingen kvalitet, men billedet på nettet ser godt ud. Du kan se de trykte striber. Sandheden er, at det har gjort mig væmmelig!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
j
Jean francois (Quimper, FR)
købte: Kalenderbog A5 Luxe
27/11/2022
"Jeg kunne godt lide gengivelsen, helt ned til den personlige udformning. Vær forsigtig, når du limer bladene, for de holder ikke. Det er en gave, så det er irriterende."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Marie (Mordelles, FR)
købte: Kalenderbog A6 spiral
22/11/2022
"Jeg bestilte en personlig dagbog og modtog den meget hurtigt. Produktet er præcis, som jeg ønskede. Jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet. Jeg vil anbefale Wanapix 100 % og vil anbefale dem igen."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Ilenia (San prisco (ce), IT)
købte: Kalenderbog A6 spiral
19/11/2022
"Smuk, nem og hurtig. Super anbefalet!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Tânia (Agualva-cacem, PT)
købte: Kalenderbog A5 spiral
10/11/2022
"Forsiden kunne være på tykkere papir. Alt andet var jeg tilfreds med."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Iza (Parceiros, PT)
købte: Kalenderbog A6 spiral
05/11/2022
"Lav et fastere omslag, og hvor det ønskede design er trykt PÅ OMLAGET, da det kun er på almindeligt papir."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
A
Ana paula (São joão das lampas - sintra, PT)
købte: Kalenderbog A6 spiral
05/11/2022
"Jeg troede, at den ville være større, men jeg elskede den alligevel. Meget veludført og af fremragende kvalitet. En fantastisk gave til personlig brug eller til at give væk"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Vieirinha (Grijo, PT)
købte: Kalenderbog A5 Luxe
02/11/2022
"Jeg kunne godt lide produktet, leveringshastigheden og effektiviteten af afhentningen"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personaliserede kalenderbøger på inderside og yderside

Vi er den eneste onlinebutik, der giver dig mulighed for at designe din helt egen kalenderbog med dit 100% individuelle design. Hos os kan du designe hele coveret såvel som andre aspekter af designet på indersiden af kalenderbogen.Takket være vores online editor, er det nemt. Derfor vil vi fortælle dig hvordan man laver en personlig kalenderbog i et par trin:

Hvordan ser bøgerne ud på indersiden?

 • Daglig eller ugentlig visning: Vælg opdelingen af kalenderbogen, og beslut om du foretrækker at se en ugevisning på to sider eller en dag på hver side (fredag, lørdag og søndag er grupperet på samme side).
 • Vælg start måneden på kalenderbogen.
 • Design den efter egen smag: Du kan bestemme det visuelle design på indersiden, såvel som det ydre, blandt en lang række af designs.
 • Tilgængelig på flere sprog: dansk, engelsk, spansk, catalansk, baskisk , galicisk, fransk, tysk, hollandsk, italiensk eller portugisisk.

Den interne struktur i disse kalenderbøger med fotos består af: en præsentationsside med dine personlige data, en oversigt over alle årets måneder på en enkelt side og nogle sider til at registrere tidsplaner. Den komplette kalenderbog med årets tolv måneder, indeholder nogle sider til noter i slutningen.

Siderne er af høj kvalitet, og fylder 80 gr/m2. Som du kan se, mangler vores kalenderbøger ikke detaljer, og du kan få en eksklusiv model lavet og designet af dig.

Design dem også udvendigt

Udover alt det ovenstående vil du også være i stand til at personalisere det udvendige omslag med ethvert fotografi, design, tekst osv. I tilfælde af limede kalenderbøger (uden spiral) kan du også tilpasse bagcoveret.

Afhængigt af den model du vælger, af de kalenderbøger vi tilbyder, så har de forskellige egenskaber. Du kan vælge om du vil have en limet, syet eller spiralformet ryg. Du kan vælge typen af ​​binding: limet, syet eller spiralformet. I tilfælde af spiral-kalenderbøger kan du vælge mellem flere forskellige farver at spiralen og således have en spiral, der matcher designet på kalenderbøgerne.

Omslaget af kalenderbøgerne er fleksibelt undtagen i "Luxe"-modellen, som har et tykkere og polstret stift omslag, hvilket gør det mere modstandsdygtigt. Du har forskellige slags kalenderbøger at vælge imellem, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov: A4 (folio størrelse) - A5 (den mest almindelige kalenderbogsstørrelse) - A6 (lommekalender).

Almindelige anvendelser af kalenderbøger

Folk, der kan lide at skille sig ud fra mængden, plejer ikke at gå på kompromis med ting. Vi anbefaler, at du designer en personlig kalenderbog med dine ønskede fotos og designer omslaget til din smag med ethvert design, billede eller tekst. Du kan lave kalenderbøger til skoleåret, der går fra september til august eller en årlig en til kontoret, eller bare en, hvor du kan skrive de dagligt opgaver ned i.

Begynd at organisere din tid på en effektiv måde med vores komplette kalenderbøger. I kalenderen vises hver dag på året med plads til noter osv. Den har også en note sektion og en årlig kalender så du kan tilføje dine noter.

Det er den ideelle gave for alle, der har brug for at organisere deres aftaler eller opgaver, samt for studerende, der skal planlægge deres eksamener og studietimer. Som hjemmebrug er den også meget praktisk, fordi du f.eks kan lave lister over ting, som du har brug for at få gjort som indkøb osv.

Kalenderbøger er praktiske gaver. Ved at tilføje billeder eller navne på gavemodtageren, er det en endnu mere praktisk og personlig gave. Du kan tilføje hvilket som helst billede til forsiden: Familiebilleder, et smukt landskab, en filmplakat osv. Mulighederne er uendelige, så det handler egentlig bare om at være kreativ. Vælg den model, du bedst kan lide, og tænk over hvordan man personaliserer en kalenderbog på en særlig måde. Personen du skal give en gave, vil blive glad for den eksklusive kalenderbog, der er tilpasset til ham/hende.

Sådan organiserer du en kalenderbog

Ideen ved en kalenderbog, er at den skal kunne hjælpe dig igennem hverdagen. Hvis du har brug for at lave aftaler, er det nemt at skrive ned. Det hjælper også at organisere sig selv, ved at bruge kuglepenne med forskellige farver, klistermærker, markører og andet. Du kunne også tilføje post-it notes og udnytte pladsen endnu bedre.

Hvis du ikke ved hvordan man dekorerer en kalenderbog, kan du bruge motiverende beskeder. eller indsætte fotos. Ideen er, at din model bliver den mest eksklusive og praktiske til dagligt brug.

Tags af Kalenderbog med billeder