Musemåtte med billede

Musemåtte med billede

musemåtte
75 kr.
Mængderabat

Form
Detaljer
  • Størrelse: 23,5 cm (bredde) x 19,5 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materialer: skridsikker gummibund; overdel af polyester.
  • Meget fleksibel.
  • ID: #2272
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliserede musemåtter

Ønsker du at give dit skrivebord en anderledes og flot stil? Vi har det perfekte tilbehør, der kan forvandle dine ideer til virkelighed. Vores personlige musemåtter er den vare, du leder efter.

Vi bruger meget tid foran vores computer, både på arbejdet og senere derhjemme, da vi ofte arbejder lidt mere derhjemme, eller også så surfer vi på nettet, for at distrahere os selv og for at have det sjovt. Vores øjne bliver trætte, men det samme gør vores arme og hænder, når vi klikker os igennem de forskellige sider i løbet af dagen. Det er meget vigtigt at skabe et behageligt arbejdsmiljø og selvfølgelig have de bedste værktøjer. Derfor er der intet bedre, end at starte med at personliggøre en musemåtte med billede.

De fås i to forskellige størrelser, standardstørrelsen, som måler 23'5 cm (bredde), 19'5 cm (højde) og 0'3 cm (tykkelse) og en XL størrelse, der kan bruges både som musemåtte og til at lægge tastaturet oven på for at arbejde mere komfortabelt. Målene er 33,5 cm (bredde), 25 cm (højde) og samme tykkelse som standardstørrelsen 0,3 cm.

De er lavet af super fleksibelt materiale og har en non-slip base for at gøre dem så behageligt som muligt til at arbejde og surfe på nettet med. De har også afrundede hjørner for et perfekt og flot resultat. De har et klart farvetryk, der vil få ethvert design til at se godt ud, både på kontoret og derhjemme.

Du forestiller dig sikkert allerede din egen personlige musemåtte, ikke sandt? Det er på tide at skabe din egen musemåtte med billede og tekst!

Personlig firkantet musemaatte med fotos

Personlige gaming musemåtter

Inden for denne kategori af personlige musemåtter er der en, der skiller sig ud ved sin enorme størrelse: den personlige gaming musemåtte. Disse musemåtter med billede er blevet meget moderne i de seneste år, især blandt gamere, dvs. fans af videospil. I dette tilfælde er det især computer gamere. Og de er endda også populære hos: youtubere, streamere og alle andre, der bruger meget tid på computeren.

Mens de klassiske musemåtter kun tjener som en base til at støtte musen og flytte den rundt på musemåtten, er disse gaming musemåtter enorme og dækker en stor del af bordets overflade, og tastaturet, musen og andet tilbehør, som gameren har på bordet, er placeret ovenpå. Bortset fra størrelsen har de de samme egenskaber som resten af vores musemåtter, dvs. en bund af skridsikkert, fleksibelt materiale og en høj kvalitet med tilpassede og klare farver.

Da den kan tilpasses 100%, kan enhver gamer selv designe sin egen musemåtte. De, der er medlem af et e-sportshold, kan indsætte holdets våbenskjold, deres brugernavn eller kaldenavn, et design med våbenskjoldets farver osv. De, der ikke har et hold, kan også sætte deres yndlingsholds våbenskjold på: G2 Esports, SK Gaming, FaZe Clan, Mad Lions, Giants Gaming, Movistar Riders, Koi, Team Heretics... eller et hvilket som helst andet kendt hold. En anden mulighed er at indsætte et billede i høj kvalitet af dit yndlings videospil med dit navn skrevet på det eller et hvilket som helst fotografi, billede eller design, du kan lide.

Personlig gaming musemåtte med billede

Lav din egen musemåtte med billede

I modsætning til andre musemåtter, som du kan finde i forskellige fysiske butikker, kan du hos os designe den som du ønsker uden grænser for tilpasningen. Vores online redigeringsværktøj er nemt at bruge. Vi stiller en masse præ-designede skabeloner til rådighed, som du kan vælge imellem, så du på få minutter får din helt egen og eksklusive model.

Hvis du derimod ønsker at skabe en 100% unik model, anbefaler vi at du laver dit eget musemåte design fra bunden. Det eneste du skal gøre er at vælge de fotos, billeder, dit eget design eller tekster, som du ønsker skal være motiv på musemåtten. Få dit skrivebord til se unikt ud med et originalt, sjovt, enkelt eller sofistikeret design.

Vi er sikre på, at du vil skabe et unikt design, der vil glæde og overraske alle, der ser din personlige musemåtte.

Giv en personlig musemåtte i gave

Kan du lide vores musemåtter og vil du gerne give en som gave? Enhver lejlighed er et godt tidspunkt at give en gave til den person du holder af, uanset om det er din far, din søster, din bedste ven eller endda din arbejdskollega.

På vores hjemmeside finder du en masse personaliserede designs, til lejligheder og vigtige datoer som f. eks på Fars dag hvor du kan overraske far med en personlig foto musemåtte til hans arbejde, med et flot design eller med et foto. På den måde vil han altid have dig i tankerne. Du kan også personliggøre designs til mors dag, til fødselsdage, designs med fotos, og du kan også personliggøre dit perfekte design fra bunden.

Rund musemaatte med fotos

De er ideelle som gave på ethvert tidspunkt af året, og vi er sikre på at den, der modtager en personlig musemåtte, vil blive overrasket og vil elske at kunne nyde og gøre brug af den både på arbejdet og måske endda derhjemme.

Ved du allerede, hvem du vil give den bedste personlige musemåtte til? Har du et design i tankerne, som du godt kunne tænke dig at tilføje til musemåtten? Design din fotomusemåtte i vores online redigeringsværktøj og lad os tage os af resten.

Sjove musemåtter med billede

Er du en af de mennesker, der elsker at sjov og spas? Så kunne det måske være, at du har i tankerne at designe en sjov musemåtte, med dit eget design eller billede. Du kan overveje om, der skal et billede af en meme på musemåtten, eller om der skal en eller anden sjov tekst på som folk måske lægger mærke til, når de er på besøg, hjemme hos dig. Det kan også være at du skal til et lan-party, hvor folk vil lægge mærke til musemåtten og tænke at du sikkert er en sjov fætter. Sort humor eller andre platte jokes kan helt sikkert også gå an, så det kommer helt an på dig som person. Vi har alle vores egen humor og ting vi synes er sjovt. Det vigtigste er altid, at du selv synes at dine jokes er sjove, og så er resten lidt ligemeget.

Billige musemåtter med eget tryk og billede

Er du ude efter billige musemåtter, fordi du skal bestille et større antal hjem? I så fald er du landet det rette sted. Hos Wanapix har vi mulighed for at trykke musemåtter med din tekst, dit billede eller dit design, uanset om det er til konference, firmaevents, eller bare fordi at du ønsker at alle på kontoret, skal have de samme musemåtter. Vi tilbyder også stor mængderabat, såfremt at du bestiller flere musemåtter på en gang. Det bedste ved det hele er, at du selv vælger motivet, så du kan tilføje et firmalogo, en motiverende tekst til dine ansatte, eller måske bare noget mere klassisk, hvis musemåtterne skal bruges som reklame.

Sådan holder du din musemåtte ren

Du kan holde din musemåtte ren ved at vaske den i hånden med en blød klud eller en børste og bruge et mildt rengøringsmiddel. Efterfølgende skal den lufttøres. Brug ikke en vaskemaskine, da det kan ødelægge musemåtten.