Musemåtte med billede

74,33 kr.
antal:
#2272
Vælg en mulighed: Rektangulær
  • Størrelse: 23,5 cm (bredde) x 19,5 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Bunden er fremstillet af skridsikkert materiale.
  • Meget fleksibel.
  • Print i høj kvalitet.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image

user social avatar
Maiken (Rødby, DK)
købte: Rektangulær musemåtte
31/07/2022
"Det er en rigtig god kvalitet "
J
Jessica (Marolles, FR)
købte: Rektangulær musemåtte
08/08/2022
"Opfylder mine forventninger"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Rita (Alenquer, PT)
købte: Rund musemåtte
04/08/2022
"Med et ord, perfekt!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
I
Isabelle (Clichy-sous-bois, FR)
købte: Muse muse rektangulær XL
03/08/2022
"Storartet præstation!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
C
Celia (Sant cugat del valles, ES)
købte: Rund musemåtte
30/07/2022
"Korrekt, billedkvalitet lidt rimelig"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
K
Kerstin (Korntal-münchingen, DE)
købte: Rektangulær musemåtte
25/07/2022
"bare fantastisk."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
E
Eleonora (Silea, IT)
købte: Rektangulær musemåtte
18/07/2022
"Smuk og præcis som jeg forventede."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
P
Pedro luis (Alacant, ES)
købte: Rektangulær musemåtte
13/07/2022
"Udskriften er ikke skarp"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Monica (El prat del llobregat, ES)
købte: Rektangulær musemåtte
28/06/2022
"Produktet er lige som du ser det, når du vælger det, fantastisk. Emballagen kunne forbedres i tilfælde af måtterne, jeg modtog dem i en sammenrullet pose, og de tager lidt form."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personaliserede musemåtter

Ønsker du at give dit skrivebord en anderledes og flot stil? Vi har det perfekte tilbehør, der kan forvandle dine ideer til virkelighed. Vores personlige musemåtter er den vare, du leder efter.

Vi bruger meget tid foran vores computer, både på arbejdet og senere derhjemme, da vi ofte arbejder lidt mere derhjemme, eller også så surfer vi på nettet, for at distrahere os selv og for at have det sjovt. Vores øjne bliver trætte, men det samme gør vores arme og hænder, når vi klikker os igennem de forskellige sider i løbet af dagen. Det er meget vigtigt at skabe et behageligt arbejdsmiljø og selvfølgelig have de bedste værktøjer. Derfor er der intet bedre, end at starte med at personliggøre en musemåtte med billede.

De fås i to forskellige størrelser, standardstørrelsen, som måler 23'5 cm (bredde), 19'5 cm (højde) og 0'3 cm (tykkelse) og en XL størrelse, der kan bruges både som musemåtte og til at lægge tastaturet oven på for at arbejde mere komfortabelt. Målene er 33,5 cm (bredde), 25 cm (højde) og samme tykkelse som standardstørrelsen 0,3 cm.

De er lavet af super fleksibelt materiale og har en non-slip base for at gøre dem så behageligt som muligt til at arbejde og surfe på nettet med. De har også afrundede hjørner for et perfekt og flot resultat. De har et klart farvetryk, der vil få ethvert design til at se godt ud, både på kontoret og derhjemme.

Du forestiller dig sikkert allerede din egen personlige musemåtte, ikke sandt? Det er på tide at skabe din egen musemåtte med billede og tekst!

Personlig firkantet musemaatte med fotos

Lav din egen musemåtte med billede

I modsætning til andre musemåtter, som du kan finde i forskellige fysiske butikker, kan du hos os designe den som du ønsker uden grænser for tilpasningen. Vores online redigeringsværktøj er nemt at bruge. Vi stiller en masse præ-designede skabeloner til rådighed, som du kan vælge imellem, så du på få minutter får din helt egen og eksklusive model.

Hvis du derimod ønsker at skabe en 100% unik model, anbefaler vi at du laver dit eget musemåte design fra bunden. Det eneste du skal gøre er at vælge de fotos, billeder, dit eget design eller tekster, som du ønsker skal være motiv på musemåtten. Få dit skrivebord til se unikt ud med et originalt, sjovt, enkelt eller sofistikeret design.

Vi er sikre på, at du vil skabe et unikt design, der vil glæde og overraske alle, der ser din personlige musemåtte.

Giv en personlig musemåtte i gave

Kan du lide vores musemåtter og vil du gerne give en som gave? Enhver lejlighed er et godt tidspunkt at give en gave til den person du holder af, uanset om det er din far, din søster, din bedste ven eller endda din arbejdskollega.

På vores hjemmeside finder du en masse personaliserede designs, til lejligheder og vigtige datoer som f. eks på Fars dag hvor du kan overraske far med en personlig foto musemåtte til hans arbejde, med et flot design eller med et foto. På den måde vil han altid have dig i tankerne. Du kan også personliggøre designs til mors dag, til fødselsdage, designs med fotos, og du kan også personliggøre dit perfekte design fra bunden.

Rund musemaatte med fotos

De er ideelle som gave på ethvert tidspunkt af året, og vi er sikre på at den, der modtager en personlig musemåtte, vil blive overrasket og vil elske at kunne nyde og gøre brug af den både på arbejdet og måske endda derhjemme.

Ved du allerede, hvem du vil give den bedste personlige musemåtte til? Har du et design i tankerne, som du godt kunne tænke dig at tilføje til musemåtten? Design din fotomusemåtte i vores online redigeringsværktøj og lad os tage os af resten.

Sjove musemåtter med billede

Er du en af de mennesker, der elsker at sjov og spas? Så kunne det måske være, at du har i tankerne at designe en sjov musemåtte, med dit eget design eller billede. Du kan overveje om, der skal et billede af en meme på musemåtten, eller om der skal en eller anden sjov tekst på som folk måske lægger mærke til, når de er på besøg, hjemme hos dig. Det kan også være at du skal til et lan-party, hvor folk vil lægge mærke til musemåtten og tænke at du sikkert er en sjov fætter. Sort humor eller andre platte jokes kan helt sikkert også gå an, så det kommer helt an på dig som person. Vi har alle vores egen humor og ting vi synes er sjovt. Det vigtigste er altid, at du selv synes at dine jokes er sjove, og så er resten lidt ligemeget.

Billige musemåtter med eget tryk og billede

Er du ude efter billige musemåtter, fordi du skal bestille et større antal hjem? I så fald er du landet det rette sted. Hos Wanapix har vi mulighed for at trykke musemåtter med din tekst, dit billede eller dit design, uanset om det er til konference, firmaevents, eller bare fordi at du ønsker at alle på kontoret, skal have de samme musemåtter. Vi tilbyder også stor mængderabat, såfremt at du bestiller flere musemåtter på en gang. Det bedste ved det hele er, at du selv vælger motivet, så du kan tilføje et firmalogo, en motiverende tekst til dine ansatte, eller måske bare noget mere klassisk, hvis musemåtterne skal bruges som reklame.

Tags af Musemåtte