Musemåtte med billede

Der er 3 tilgængelige produkter

Personaliserede musemåtter

Ønsker du at give dit skrivebord en anderledes og flot stil? Vi har det perfekte tilbehør, der kan forvandle dine ideer til virkelighed. Vores personlige musemåtter er den vare, du leder efter.

Vi bruger meget tid foran vores computer, både på arbejdet og senere derhjemme, da vi ofte arbejder lidt mere derhjemme, eller også så surfer vi på nettet, for at distrahere os selv og for at have det sjovt. Vores øjne bliver trætte, men det samme gør vores arme og hænder, når vi klikker os igennem de forskellige sider i løbet af dagen. Det er meget vigtigt at skabe et behageligt arbejdsmiljø og selvfølgelig have de bedste værktøjer. Derfor er der intet bedre, end at starte med at personliggøre en musemåtte med billede.

De fås i to forskellige størrelser, standardstørrelse, som måler 23'5 cm (bredde), 19'5 cm (højde) og 0'3 cm (tykkelse) og en XL størrelse, der kan bruges både som musemåtte og til at lægge tastaturet oven på for at arbejde mere komfortabelt. Målene er 33,5 cm (bredde), 25 cm (højde) og samme tykkelse som standardstørrelsen 0,3 cm.

De er lavet af super fleksibelt materiale og har en non-slip base for at gøre dem mest komfortable til at arbejde og surfe på nettet med. De har også afrundede hjørner for en perfekt og flot resultat. De har et klart farvetryk, der vil få ethvert design til at se godt ud både på kontoret og derhjemme.

Du forestiller dig allerede din personlige musemåtte, ikke sandt? Det er på tide at skabe din egen musemåtte med billede og tekst!

Personlig firkantet musemaatte med fotos

Sådan laver du din egen musemåtte

I modsætning til andre musemåtter, som du kan finde i forskellige fysiske butikker, kan du hos os designe den som du ønsker uden grænser for tilpasningen. Vores online redigeringsværktøj er nem at bruge. Vi stiller en masse præ-designede skabeloner til rådighed, som du kan vælge imellem, så du på få minutter får din helt egen og eksklusive model.

Hvis du derimod ønsker at skabe en 100% unik model, anbefaler vi at du laver dit design fra bunden. Det eneste du skal gøre er at vælge de fotos, billeder, dit eget design eller tekster, som du ønsker skal være motiv på musemåtten. Få dit skrivebord til se unikt ud med et originalt, sjovt, enkelt eller sofistikeret design.

Vi er sikre på, at du vil skabe et unikt design, der vil glæde og overraske alle, der ser din personlige musemåtte.

Giv en personlig musemåtte i gave

Kan du lide vores musemåtter og vil du gerne give en som gave? Enhver lejlighed er et godt tidspunkt at give en gave til den person du holder af, uanset om det er din far, din søster, din bedste ven eller endda din arbejdskollega.

På vores hjemmeside finder du en masse personaliserede designs, til lejligheder og vigtige datoer som f. eks på Fars dag hvor du kan overraske far med en personlig foto musemåtte til hans arbejde, med et flot design eller med et foto. På den måde vil han altid have dig i tankerne. Du kan også personliggøre designs til mors dag, til fødselsdage, designs med fotos, og du kan også personliggøre dit perfekte design fra bunden.

Rund musemaatte med fotos

De er ideelle som gave på ethvert tidspunkt af året, og vi er sikre på at den, der modtager en personlig musemåtte, vil blive overrasket og vil elske at kunne nyde og gøre brug af den både på arbejdet og måske endda derhjemme.

Ved du allerede, hvem du vil give en personlig musemåtte til? Har du et design i tankerne, som du godt kunne tænke dig at tilføje til musemåtten? Design din musemåtte i vores online redigeringsværktøj og lad os tage os af resten.