Personlige armbåndsure

Armbåndsure med billeder

Hvis du er en af de mennesker, der ikke kan lide at spilde tid, har vi et must-have til dig, som du kan have med dig, hver dag.. Vores personaliserede armbåndsure med billeder er ideelle til folk som dig, der ikke kan lide at spilde tiden.

Vi har forskellige modeller, som du kan vælge imellem og tilpasse helt efter dine ønsker. Med vores online redigeringsværktøj åbner der sig et univers af tilpasningsmuligheder for dig.

På vores hjemmeside finder du modeller som armbåndsure til kvinder og ure til mænd, begge med en "Milanese mesh"-stålrem. Du kan også personalisere et sportsarmbåndsur (fås i fire farver: hvid, sort, rød og mørkeblå) og endelig et ungdomsarmbåndsur, som også fås i fire forskellige farver (pink, sort, rødbrun og mørkeblå).

Stålarmbåndsuret er et mere klassisk, mere traditionelt ur til folk, der kan lide at gå ubemærket hen og ikke tiltrække sig for meget opmærksomhed. Den er diskret og elegant samt komfortabel. Det virker som mange kvaliteter i samme artikel, men når du har den på håndleddet, vil du indse at det har det hele og er perfekt.

På den anden side har de sporty og ungdommelige armbåndsure, begge har et mere flamboyant touch, ligesom der er mulighed for at vælge mellem fire forskellige farver. Urenes materialer giver dem et mere sjovt touch. Ideelt til at gå en tur eller endda til at dyrke sport med dem.

Personligt dameur med billede

Skab det perfekte armbåndsur til dig selv eller som en gave

Hvert af dem kan tilpasses til din stil: mere klassisk eller elegant eller mere sjov eller ungdommelig. Takket være personlig tilpasning har du mulighed for at skabe unikke designs. Desuden er vores ure unisex, hvilket vil sige at alle kan bruge dem. De er både billige og personlige armbåndsure, men samtidig af god kvalitet og med et perfekt finish.

I vores online redigeringsværktøj kan du designe dem som du vil. Du kan vælge det foto eller billede du ønsker, og vi printer det i fuld farve og integrerer det på urskiven. Det kan for eksempel være en flot tegning eller tekst, uanset hvad du nu foretrækker.

Vi giver dig også forskellige foruddesignede skabeloner, som du nemt og hurtigt kan tilpasse. Begynd at skabe dit mest personlige tilbehør, og giv det din egen stil. Du vil ikke kunne forlade hjemmet uden det.

Hvornår skal du give et personligt armbåndsur i gave

Et ur er den perfekte gave til enhver lejlighed. Uanset begivenheden eller anledningen, vil personen der modtager det blive rørt, da det er en personlig gave. Med denne gave vil du altid få det rigtige, selvom som alting, har det altid nogle øjeblikke, der virker mere passende, i tilfælde af personlige armbåndsure, bruges de normalt mere til fødselsdage eller jul.

Desuden vil de også være en perfekt gave til Valentinsdag, Mors Dag, Fars Dag, som gave til en nisseven eller endda til bedsteforældre på deres særlige dag.

Hvis du er på udkig efter den perfekte gave, er dette ur lige noget for dig! Tænk over, hvordan du ønsker at gøre det personligt, så sørger vi for at det sker.

Personlig herreur med billede