Garanteret levering på Fars Dag

Sokker med print

par strømper
112 kr.
Mængderabat

Størrelse
Detaljer
 • Størrelsesoversigt
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Størrelser: S (35-37) / M (38-40) / L (41-43) / XL (44-46).
 • Med sort hæl og tå.
 • Kan maskinvaskes.
 • Materiale: 100% polyester.
 • Tryk i fuld farve.
 • ID: #15762-418627
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Størrelsesguide

I denne tabel kan du se længden og bredden på hver sok afhængig af størrelsen du vælger. Husk, at voksen størrelser (S, M, L) har sort hæl og tå, mens størrelserne til børn ikke har det.

Sokkernes tilsvarende størrelser er:

 • Størrelse S: fra størrelse 35 til 37
 • Størrelse M: fra størrelse 38 til 40
 • Størrelse L: fra størrelse 41 til 43
 • Størrelse XL: fra størrelse 44 til 46
 • Størrelse barn: 34 eller mindre

Disse mål er omtrentlige, da der skal tages hensyn til at der findes bredere og smallere fødder med forskellige former. Dog er sokkerne elastiske og de tilpasser sig til enhver fod, uanset formen.

Vaskeanvisning

Vi anbefaler at vende strømperne med vrangen ud, inden du vasker dem i vaskemaskinen.

 • Velegnet til vaskemaskiner. Vask maksimalt 40°
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Må ikke stryges.
 • Må ikke renses.
 • Må ikke tørretumbles.
Størrelsesguide

Hvorfor vælge os som dit brand af personaliserede sokker

 • Produkt fremstillet i Europa: I modsætning til andre mærker af personlige sokker, produceres og fremstilles vores produkt i Europa i vores egne faciliteter.
 • Total personalisering: Du kan designe sokkerne efter eget valg med ethvert design eller komposition i fuld farve. Vi fremstiller sokkerne med dit design på hele overfladen og efterlader ingen områder eller margener uden tilpasning eller personalisering.
 • Forskellige størrelser: det betyder ikke noget, om du har små, mellemstore eller store fødder; Vi har forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine fødder.
 • De sjoveste og mest unikke strømper: Du designer dine sokker med billeder selv, enten i collage eller med en anden komposition. Derudover tilbyder vi dig et væld af skabeloner, så du kan redigere dem efter eget valg uden at skulle skabe dit design fra bunden.
 • Garanti for kvalitet og erfaring: Vores firma har eksisteret i mere end 35 år. Vi er et brand med lang erfaring, tusinder af ordrer, og vi vil gøre alt for at du er tilfreds.
 • Justerede priser og rabatter : i vores butik kan du købe sokker fra et stk. Det vil sige du kun behøver at købe et par sokker. Ingen minimumsordre nødvendig og fair priser. Hvis du ønsker at købe store mængder, vil du nyde godt at vores mængderabatter, der giver dig mulighed for at købe billige personaliserede strømper med billede til lave priser per par sokker.

Strømper med personligt billede

Hvis der er et produkt, der i stigende grad er blevet vigtigere med årene, så er det sokker og strømper. Et stykke tøj, som vi alle bruger, næsten hele året rundt, og som for nyligt er blevet en måde at skabe trends på og give noget shine til ens look. Glem alt om de ensfarvede sokker som de: hvide, sorte, grå osv. Især når det kommer til at klæde sig på til sport og gymnastik. Nu bærer folk sjove, seje og cool sokker. Den bedste måde at få sokker på, er ved at designe dine egne sokker med billede på. Vi lover dig at de bliver sjove.

Og med Wanapix vil du være i stand til at lave dine egne sokker med designs eller collager, som du ikke finder i nogen anden butik. Uanset om det er med fotos af dig, med sjove tekster, med farver eller med firmalogoer, såfremt du leder efter noget mere virksomhedsmæssigt som en reklamegave til fagfolk eller kunder.

Sokker med billede af mennesker og kæledyr

Af alle mulighederne som personalisering af sokker er det mest populære lige nu, design af sokker med billeder af en person eller af kæledyr hvad enten det er af hunde eller katte. Ideen er at tilføje billeder til sokker af dyr eller mennesker, så det vises mange gange som en collage på sokken. Det er sjovere, hvis du vælger en farverig baggrundsfarve.

På vores hjemmeside kan du designe sokker som denne på en meget enkel måde, takket være vores online editor, hvor du får et preview af sokkerne, hver gang du designer og foretager ændring til designet. Sokker med billeder er ideelle gaver til en ven, partner, kærester, til mænd, kvinder eller børn. De er perfekte til dig, der ønsker at have sjove sokker på, der giver noget personlighed til dine fødder.

Originale og sjove sokker

Originale og sjove strømper

Muligheden for personalisering, gør at du kan skabe et originalt og unikt design til dine sokker. Du kan uploade dine egne fotografier, hvad enten det er af mennesker eller landskaber eller hvilket som helst af dine billeder, du måske kan lide. Du kan også uploade billeder af dine yndlingsfilm, serier, bøger, videospil, fodboldhold med deres hold logo, symboler, logoer, tekster... Som du kan se, sætter kun din fantasi og kreativitet grænser. Du behøver ikke at designe dine sokker fra bunden: vi stiller også snesevis af færdige designs til din rådighed, så du kun behøver at redigere dem med dit foto eller navn, på det allerede eksisterende design og dermed kræver det kun en lille indsats at få designet dine strømper med billede.

Sokker med tegninger

Udover sokker med billeder har sokker med billeder også været på mode i mange år. For de muntre, glade og ungdommelige mennesker er det muligheden for at personalisere sokker med tegninger, uanset hvad det måtte være. Det kan være tegninger lavet af børn, såfremt at personen har børn eller nevøer. Ellers kan det også være med motiver fra tegneserier såsom The Flintstones, The Simpsons eller Mickey Mouse,

Mand og kvindestrømper

Vores personaliserede sokker er unisex og har et ergonomisk design, der tilpasser sig perfekt til enhver fodtype og form. Takket være de mange størrelser kan du også vælge den, der passer bedst til dine fødder..

Sjove personaliserede sokker

I sidste ende beslutter du, hvordan dine personlige sokker skal se ud. Hvad enten det skal være med et sjovt stref, billeder, et smukt design med striber, former eller farver. Det kunne også være sokker med sætninger eller citater. Du kan endda designe personlige bryllupssokker med klippelinje, så gommens sok nemt kan blive klippet i stykker. Det kan også være at du skal holde bryllup og ønsker at gæsterne skal have sokker med sjove motiver på, når de skal danse.