Lav dit eget puslespil

Der er spil og hobbyer, der aldrig går af mode. Her snakker vi om puslespil med eget billede. Vi har alle lagt puslespil fra tid til en anden, men nu har du muligheden for at designe dit eget billede, og få det trykt på puslespilsbrikker. Du finder ikke et lignende i nogle butikker.

I dette afsnit har vi samlet alle vores personaliserede puslespil i forskellige materialer og størrelser. De er sjove og gode som gaver til enhver lejlighed. Vi har en masse skabeloner til rådighed, så du kan færdiggøre dit design hurtigere. Du har også mulighed for at designe det helt fra bunden med dine billeder, fotografier eller tekster.

Udover at have forskellige materialer, er der også forskellige antal brikker. På den måde kan du øge sværhedsgraden, når du er blevet god nok, til at lægge puslespil. Det er vanedannende og en ren tidsrøver. Når du har lagt et puslespil, ønsker du at fortsætte med det næste.

Personaliserede puslespil til børn

De små elsker dem også, derfor har vi tænkt på dem, og vi har mange modeller af puslespil til børn med større stykker. De kan tilpasses fuldt ud, så det er nemmere for dit barn at lægge brikkerne rigtigt.

Det foretrukne af mange er magnetiske puslespil til børnbørn på 3 eller fire år let kan klæbe dem til enhver metallisk overflade. På den måde er der ingen risiko for, at de går i stykker, når de bliver taget med rundt.

En anden gave, der aldrig fejler, er vores træpuslespil til børn. Der er i alt ni forskellige brikker, hvor en af siderne kan personaliseres med foto eller design. På de andre sider af brikkerne, er der motiver såsom: vilde dyr, frugt og grøntsager, havdyr, køretøjer eller husdyr at vælge imellem.

Puslespil til voksne

Ægte fans af puslespil, har behov for større udfordringer. Derfor er det fantastiske at du kan lave store personaliserede puslespil som du kan designe med spektakulære designs. Når du bliver bedre, øges antallet af brikker til: puslespil med 2000 brikker, personligt puslespil med 3000 brikker og dermed vil du være i stand til udfordre dig selv.

Hvis du betragter dig selv som stor fan af puslespil, så er du heldig, da de også kan bruges som dekoration. Vi har også indrammede puslespil i 2 forskellige modeller. En har 1000 brikker imens en anden har 2000 brikker. På den måde kan du indramme et puslespil med dit yndlingsbillede.