Puslespil med eget billede

Lav dit eget puslespil

Der er spil og hobbyer, der aldrig går af mode. Her snakker vi om puslespil med eget billede. Vi har alle lagt puslespil fra tid til en anden, men nu har du muligheden for at designe dit eget billede, og få det trykt på puslespilsbrikker. Du finder ikke et lignende i nogle butikker.

I dette afsnit har vi samlet alle vores personaliserede puslespil i forskellige materialer og størrelser. De er sjove og gode som gaver til enhver lejlighed. Vi har en masse skabeloner til rådighed, så du kan færdiggøre dit design hurtigere. Du har også mulighed for at designe det helt fra bunden med dine billeder, fotografier eller tekster.

Udover at have forskellige materialer, er der også forskellige antal brikker. På den måde kan du øge sværhedsgraden, når du er blevet god nok, til at lægge puslespil. Det er vanedannende og en ren tidsrøver. Når du har lagt et puslespil, ønsker du at fortsætte med det næste.

Lav et puslespil med eget foto

Vi leverer foruddesignede skabeloner, så du hurtigt kan tilpasse puslespillet hurtigt og nemt. Du kan dog også lave dit eget puslespil fra bunden med fotografier eller tekster. Du kan lave et puslespil ud fra et foto, uanset hvordan du ønsker det skal se ud: Med et familiefoto, et foto med alle dine venner samlet, et landskab, et udsnit fra en film eller en særlig scene fra din yndlings film. Du bestemmer 100% selv, hvilket billedet du ønsker på dit puslespil.

Puslespil til børn med deres eget billede på

De små elsker dem også, derfor har vi tænkt på dem, og vi har mange modeller af puslespil til børn med større stykker. De kan tilpasses fuldt ud, så det er nemmere for dit barn at lægge brikkerne rigtigt.

Et puslespil, der i de seneste år er blevet populært blandt det yngre segment, er vores magnetiske puslespil til børn og små børn. Disse puslespil er lavet til børn på tre eller fire år. Det fede og unikke ved disse puslespil er, at de er lette at lægge takket være deres metalliske og magnetiske overflade. Vi ved alle, at børn i denne aldersgruppe normalt river ting let fra hinanden. Det vil dog ikke være muligt, da disse brikker er lavet af metallisk materiale. Det magnetiske og metalliske puslespil vil være langtidsholdbart, og ingen børn vil være i stand til at ødelægge det. Du vil sætte pris på det, når du først ser, føler og prøver kvaliteten af vores puslespil.

Personligt puslespil med eget billede

En anden fantastisk gave til de yngre børn er vores træpuslespil til børn. Der er ni i alt, og du kan personliggøre en af siderne med de fotografier eller designs, du ønsker. De andre har forskellige modeller at vælge imellem som f. eks: vilde dyr, frugter og grøntsager, havdyr, transportkøretøjer og kæledyr.

Puslespil til voksne

Ægte fans af puslespil, har behov for større udfordringer. Derfor er det fantastiske at du kan lave store personaliserede puslespil som du kan designe med spektakulære designs. Når du bliver bedre, øges antallet af brikker til: puslespil med 2000 brikker, personligt puslespil med 3000 brikker og dermed vil du være i stand til udfordre dig selv.

Hvis du betragter dig selv som stor fan af puslespil, så er du heldig, da de også kan bruges som dekoration. Vi har også indrammede puslespil i 2 forskellige modeller. En har 1000 brikker imens en anden har 2000 brikker. På den måde kan du indramme et puslespil med dit yndlingsbillede.

Personlige boernepuslespil

Kan man give et puslespil i gave?

Ethvert tidspunkt og lejlighed er perfektat give et personligt puslespil som gave. Især hvis du vil være på den sikre side, så er det helt sikkert den perfekte gave. Hvis du ved, at modtageren af gaven er en stor fan af at samle puslespil så skal han eller hun da selvfølgelig også have en personlig puslespilsgave. Lav det så personligt og specielt som muligt, og gør dem glade og ellevilde over deres nye puslespil. De vil helt sikkert elske gaven.

Derfor kan et fotopuslespil være en perfekt gave til jul, fødselsdage, Valentinsdag (vi har hjerteformede puslespil!), mors dag eller fars dag. Derudover er der særlige lejligheder, hvor fotopuslespil også kan bruges. F.eks. personlige puslespil som bryllupsinvitationer. Der er par, der laver bryllupsinvitationer ud af puslespil med få brikker. Derefter får hver gæst sit "puslespil/invitation" tilsendt selvom det selvfølgelig er skilt ad. På denne måde kan de samle puslespillet uden at vide, hvad der står, og når det er samlet (vi anbefaler nogle få stykker, da ikke alle gæsterne er ivrige efter at samle store puslespil), vil de se overraskelsen: En bryllupsinvitation! I kan lave designet så det viser jeres navne, bryllupsdato og -sted, et billede af jer sammen osv. Hvis i allerede er gift, kan i altid lave en invititation til sølvbrylluppet, bestående af små puslespil. Uanset om det er til årsdage, eller de mere specielle 10-års dage osv. Så er det en perfekt invitation.

Puslespillets historie

Puslespillet er en nyere opfindelse, men samtidig kan det også betragtes som af ældre dato i forhold til den popularitet, som de har i vores samfund i dag. For at være mere præcis blev puslespillet oprindeligt skabt ved at male på en flad overflade af træ. Når motivet var tørret, blev træoverfladen skåret i mindre stykker med en puslespilssav. I dag bliver puslespillene naturligvis skåret i stykker af en maskine. På engelsk hedder et puslespil et jigsaw, da det var navnet på den sav man brugte. Dog kan man ikke rigtigt bruge den samme oversættelse på dansk, hvor vi bare kalder det et puslespil, som vel i og for sig er den fordanskede version af det engelske ord Puzzle.

Det første puslespil blev solgt af en britisk herre ved navn John Spilsbury, som af profession var kortmager og graver i London. Han begyndte at sælge dem omkring 1760 og er blevet krediteret for at have kommercialiseret puslespillene. Som tidligere nævnt blev det dengang lavet på en træoverflade. I dag er puslespil kommet langt og er som regel lavet af pap.

Der er mange typiske landskaber, der er blevet tilføjet til puslespil. Nogle af de første var kort over Europa og verden. Senere var de typiske motiver bygninger, naturinspirerede designs, slotte, bjerge og andre utrolige landskaber. Faktisk kan ethvert landskab eller design bruges til puslespil. Som du kan se på vores hjemmeside, er det nu muligt at tilføje dit eget design, tekst og fotos til dit puslespil. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du ønsker at dine personlige puslespil skals e ud.

Hvordan et fotopuslespil er lavet

De fleste moderne puslespil er lavet af pap, da det er det billigste produkt at masseproducere. Det er dog også muligt at fremstille det, af mange andre materialer. Hos Wanapix kan du købe puslespil med et personligt design trykt på en træoverflade, en metaloverflade, en magnetisk overflade og endda et indrammet puslespil til folk, der leder efter en original måde at dekorere deres hjem på.

Puslespil som gave

Som vi ved, er der altid en grund eller en anledning til at give en gave. Uanset om det er en gave bare fordi, eller om det er til en fødselsdag, dåb, bryllup eller andre særlige lejligheder, så kan du personliggøre et puslespil med eget foto og give det som gave. Det er en gave, som ingen rigtig forventer at modtage, og derfor er den så perfekt. Vi er mere end sikre på, at det vil blive godt modtaget som gave og at den person, der skal modtage det, vil blive mere end begejstret for sit personlige puslespil.

Når du skal vælge det rigtige personlige design, så skal du huske at det skal passe til anledningen. Hvis det er til et bryllup, kan det være godt at tilføje et billede af en særlig lejlighed, hvor du har tilbragt tid sammen med parret. Måske kan du også tilføje en smuk tekst med en hilsen til brudgommen og bruden.

Til andre lejligheder er det nok med noget, der gør puslespillet personligt. Bare husk at tænke over personen og hans/hendes hobbyer, før du går igang med at personalisere puslespillet, så det passer til lejligheden.