Hvorfor vælge os som dit brand af personaliserede krus og kopper

  • Total tilpasning til dine behov: Vi er de eneste, der tilbyder personaliserede krus helt op til krusets kanter, uden at efterlade hvide margener på kruset.. Desuden kan du vælge farven på indersiden af kruset, uden at det koster ekstra.
  • Stort udvalg af krus af forskellige materialer: I vores udvalg finder du krus af keramik, stål, plast, bambusfibre og meget andet.
  • Krus i forskellige former og størrelser.: Udover de klassiske krus, har vi også XXL kopper, andre i kompakte størrelser og unikke kopper med hjerteformede håndtag eller med karabinhage som håndtag.
  • De mest originale og sjove krus : Du finder også specielle og sjove krus, såsom det magiske krus, der kun viser dit billede, når det er fyldt med varm væske, eller krus, der skinner i mørket.
  • Garanti der bygger på erfaring: Vores virksomhed har eksisteret i mere end 35 år. Vi er et brand med stor erfaring, tusinder af ordrer bag os, og vi vil gøre alt for at du er tilfreds.
  • Justerede priser og rabatter: I vores butik kan du købe krus og kopper fra 1 stk. uden at skulle bestille et minimum af kopper. Desuden er vores priser konkurrencedygtige. Du opnår en større mængderabat, jo flere kopper du bestiller.

Sådan laver du personaliserede kopper trin for trin

Vi har et bredt udvalg af produkter, hvor du finder kopper og krus af mange forskellige materialer, så du kan designe det som du ønsker.

På vores hjemmeside kan du købe personaliserede kopper med det billede, design eller tekst som du ønsker. Det hele er nemt og du har ikke noget at være bekymret for. Vores editor er lige til at bruge, og på få trin, har du designet din kop. Desuden sender vi dine varer hurtigt. Hvis du ikke ved hvordan man designer personaliserede krus, så skal du følge disse enkle trin:

  • Vælg den model, du ønsker: I modsætning til andre hjemmesider, kan du vælge mellem mere end 20 modeller af krus. En anden fordel, er at vi har et stort udvalg af forskellige materialer: keramiske kopper, af aluminum, plastik osv.. Du skal blot vælge den model, der passer bedst til dine behov.
  • Det er tid til at designe!: Efter at du har valgt dit produkt, er det til til at personalisere det. Vi har mange skabeloner, der allerede er designet, hvor du blot skal foretage små ændringer for at gøre det til dit eget. Du kan også lave dit eget, helt fra bunden ved at tilføje billeder og tekst. Du har nu designet din egen kop!.
  • Færdiggør ordren: hvis du selv mener, at kruset er personaliseret til din smag. Det er nu tid til at færdiggøre ordren, og lægge den i indkøbsvognen. Det er virkelig nemt. Om få dage, modtager du din unikke og originale ordre.

Du ved nu hvordan man personaliserer en kop. Du skal bare dykke ned i vores katalog og finde den løsning, der passer bedst til dine behov: store kopper, morgenmadskopper, originale krus… Vi ved at det kan være svært at vælge. Du kan dog være sikker på, at alle vores kopper og krus er af høj kvalitet.

Personaliseret krus med mange billeder

Drikkekopper til børn

Da vi lavede denne sektion, tænkte vi på alle familiemedlemmerne. Ja, selv til de mindste. De har også ret til at have deres egen kop, synes du ikke? Børn og kopper kan dog risikere at være en farlig kombination. Hvis koppen tabes på gulvet kan den gå i stykker og barnet kan skære sig. Med det i mente har vi et udvalg af kopper lavet af plastik. På den måde kan de mindste drikke af en kop, uden at forældrene skal gå rundt og være bange.

Personaliserede kopper til børn er elsket af de mindste i familien, da de kan designes med tegninger, deres yndlingsfigur eller bare med et navn og billede af dem selv… Mulighederne er uendelige! Mange familier bestiller disse krus til spisestuen i børnehaven eller til skolen, da de kan personaliseres med navn og billede.

For dem der ikke længere er så små, har vi to særlige modeller, de vil elske some gave: Det magiske krus og det fluorescerende krus. Den første mulighed har en sort farve, men når det kommer i kontakt med varme, så skifter koppen farven og dit billede vil komme til syne. Den fluorescerende kop lyser i mørket, hvilket gør det til en original og anderledes kop. Hvis du leder efter en sjov og unik gave, så anbefaler vi altså disse to valgmuligheder.

Billige personaliserede kopper

En god gave behøver ikke altid at koste mange penge. Vores kop med billede, er en billig og økonomisk mulighed, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan være en sød gave til enhver lejlighed: Fødselsdage, Jul, Valentinsdag, Fars eller Mors dag… En kop eller et krus, er altid en vellidt gave.

Vi har også tænkt på virksomheder og mindre forretninger. Hos os kan du designe reklamekrus. Du skal blot personalisere krusene med logo, navnet på virksomheden eller virksomhedens unikke farve. Desuden har vi en mængderabat, hvilket vil sige at du opnår større rabat, jo flere kopper du køber. Det kan være en god salgsfremmende gave da den er praktisk. Desuden vil dit firmanavn blive spredt til nær og fjern og du vil blive husket.

Sort personaliseret krus med et billede

Hvad kan jeg tilføje til en kop, der skal gives som gave?

På hvilken side af koppen sidder hanken? På ydersiden!

Med denne vittighed ville vi bryde isen. simpelthen for at fortælle dig, at du kan tilføje hvad som helst til koppen. En halvsjov vittighed som denne, en meme eller en sjov tegning hvis koppen skal være sjov. Skal koppen være rørende eller skabe begejstring, kan du tilføje billeder af jeres børn eller billede af din partner. Uanset hvordan du designer koppen, er vi sikre på at modtageren af koppen, vil elske din personlige gave.

Personaliserede krus med sætninger om venskab

Et andet eksempel på det du kan tilføje, er sætninger om venskab. Det vil sige den slags sætninger, der mener noget for din ven eller veninde og vil få dem til at forstå, hvor meget han/hun mener for dig. Du kan vælge en skabelon, hvor jeres navne kan indsættes, eller tilføje dine egne citater. Det kan også være noget sjovt. Det hele kommer an på jeres venskab.

Skabeloner til at lave personlige krus

I vores online editor kan du designe dit eget personaliseret krus fra bunden, upload det design eller foto du ønsker. Vi har også skabeloner til at lave personlige krus. Der er skabeloner, som du kan vælge gratis for kun at skulle redigere og tilpasse dele af skabelonen: Et billede, en tekst eller en dato… Det er en hurtig måde at skabe et smukt og elegant krus på.

Hvor kan jeg lave personaliserede kopper?

Når du tænker på steder, hvor du kan designe dit eget krus, så tænk på Wanapix. Du kender allerede til alle fordele: Personaliseret design på hele kruset, mange materialer at vælge imellem, forskellige former og størrelser. En virksomhed med erfaring, med hurtig afsendelse of lave priser. Bestil sikkert hos os.

Personaliseret kop med billede af en mor og hendes barn