Garanteret levering på Fars Dag

Vægdekoration

Få mest muligt ud af dine fotografier

Der er ikke noget mere personligt end at dekorere alle rum i dit hjem med fotografier, malerier, eller andre billeder. Fyld dit hjem med minder, og giv det dit mest intime præg. I denne sektion finder du alle vores produkter til dekoration med fotos.

Hvad enten det er til vægdekoration i hjemmet til fotoudstillinger, indretning af virksomheder eller forretninger, kan billederne fås i mange forskellige materialer: fotolærred med træramme, direkte tryk på træ, akryl, tryk på skumplade, børstet aluminium, blank træplade ChromaLuxe eller trykning på en plakat af fotopapir. Materialer meget forskellige i tykkelse, vægt, tekstur, farver... På grund af alle disse valgmuligheder, kan du vælge det som du bedst kan lide.

Skab collager med dine fotos

Nogle produkter er som skabt til at lave collager af billeder med. Et af disse produkter er PrinTiles som er en firkantet, ultralet, lille og billig fotoramme. Det er ideelt til at lave collager på væggen med dine egne billeder - og uden at du behøver at lave huller! Det unikke ved dem er at de er selvklæbende.

Dertil kommer, at andre produkter som f.eks. flisemosaikker eller 3-delte billeder på lærred giver dig mulighed for at bruge et enkelt fotografi og opdele det i flere forskellige dele og dermed skabe en collage, der når den ses som en helhed, danner billedet af dit ønskede motiv eller fotografi. De tredelte billeder eller flisemosaikker, er et populært produkt som mange folk bestiller til deres hjem. Det giver et anderledes udseende til hjemmet, og ligner ikke bare de almindelige lærreder som man normalt hænger op i hjemmet.

Foto forstørrelse og forstørrelse af fotos

Udover billeder af forskellige materialer er en anden meget efterspurgt service indrammede og forstørrede billeder, eller blot indrammede billeder med et hvilket som helst design eller billede (eller fotocollage). I vores katalog er der flere muligheder for at skabe personaliserede rammer med træ- eller aluminiumsramme. Vi kan udskrive og print dit foto på lærred i plakatformat til ophængning med to rammer foroven og forneden. Vi kan også printe på et fotografisk lærred med en svæveramme. Eller endda på en ultralet skumplade, indrammet i træ eller aluminium.

Kort sagt og for at opsummere: Vi har et væld af muligheder og løsninger indenfor vægdekoration til private eller professionelle. Vi har produkter af mange forskellige materialer, størrelser, formater og i mange forskellige prislejer, så alle kan være med. Du er altid velkommen til at tage et kig på vores vægdekorationer, og finde den model, der passer bedst til dit hjem. Uanset om du har små eller store vægge, så kan du helt sikkert finde billeder, lærreder og normale fotos, der vil passe ind da vi stort set tilbyder alle de størrelser, du kan finde på markedet.

Vaeg dekoreret med personaliserede fotorammer

Format og rammestørrelser

For at gøre det mere overskueligt, når du skal vælge størrelsen på dit billede har vi klassificeret alle størrelser efter format. Inden for hvert format er alle størrelser vist i forhold til hinanden. De tilgængelige formater er:

  • Rektangulær format 4:3: er de rektangulære mål, der har et 4:3-forhold, dvs. at for hver 4 cm. længde er der 3 cm. bredde. Det er en rektangulær form, der ligger tættere på det kvadratiske format end på panoramformatet. Den mest populære størrelse for dette format er 30x40 cm.
  • Rektangulært format 3:2: er de rektangulære mål, der har forholdet 3:2, dvs. at for hver 3 cm. lang, er der 2 cm. bredde. Det er en rektangulær form, der ligger tættere på panoramabillederne end på de firkantede, dvs. de er ret langstrakte. Den mest populære størrelse for dette format er 40x60 cm.
  • Firkantet format 1:1: Kvadratmål, alle sider har samme mål. Det er et meget moderne format takket være Instagram-fotos, som også er firkantede. Det er almindeligt at købe flere firkantede rammer for at skabe collager af billeder med forskellige fotos.
  • Panoramaformat 2:1: Det er meget langstrakte panoramamål, som har et forhold på 2:1. Dvs. at de lange sider er dobbelt så lange som de kortere sider. Selv om de kan bruges til alle former for fotografering, bruges de ofte især til landskaber eller panoramafotografier.
Format og rammestoerrelser af billeder