Garanteret levering på Fars Dag

Personlige fødselsdagsgaver

Ideer til fødselsdagsgaver


Personlige fødselsdagsgaver

Fødselsdage er en af de vigtigste dage på året. derfor er det vigtigt at have den rigtige gave klar, der kan overraske fødselaren. Med personaliserede gaver er du sikker på at gøre ham eller hende glas. Det er den bedste gave at give og desuden vil det blive en eksklusiv og personlig gave, der vil blive gemt som et evigt minde fra fødselsdagen.

Vi ved, at det kan være kompliceret at finde den perfekte gave. Af den grund have vi oprettet flere forskellige sektioner og kategorier, afhængig af hvem du skal give en gave på deres fødselsdag: fødselsdagsgave til din kæreste, fødselsdagsgave til din forlovede, fødselsdagagave til mor, fødselsdagsgave til far eller en fødselsdagsgave til din bedste ven, blandt mange andre kategorier. Du finder forskellige ideer til fødselsdagsgaver i vores omfattende udvalg af produkter og du vil være sikker på at finde den rigtige gave.

Hvad skal jeg give i fødselsdagsgave?

Når du skal finde den bedste fødselsdagsgave, skal du huske på, hvem gaven er til. Hvad er personens hobbyer, hvad arbejder personen med osv. Der er dog gaver, der falder i god jord hos de fleste: krus med billeder, personlige etuier iPhones eller design selv T-shirts, der er blandt nogle af vores bedst sælgende produkter. Gaverne er praktiske, og derfor falder de i god jord hos de fleste.

Hvis du har sat et budget for gaven, skal du ikke bekymre dig, for vi har gaver i alle prislag fra de billigste til de dyreste. Fælles for dem alle, er at de er af høj kvalitet.

Sådan pynter du en fødselsdagsgave

Det er meget vigtigt at vælge en god gave, men også hvordan den bliver givet. Design en med unikt og personligt gavepapir, hvor du kan tilføje dit eget design.

Mulighederne for at dekorere dine gaver er uendelige, da du kan bruge forskellige slags gavepapir. Det handler om at gøre det så originalt som muligt, så personen bliver overrasket når du giver dem deres gave.

Fødselsdagsgaver med navn

Vi har alle vores helt eget navn, og et navn er og bliver noget særligt. Det er lige meget hvilket navn det er. En særlig gave til en fødselsdag, vil være en fødselsdagsgave med navn. Du kan designe og bestille et hvilket som helst produkt, der er personliggjort med navn. Overvej om det skal være en halskæde med navn, et champagneglas med navn eller måske et forklæde med navn, hvis personen måske elsker at lave mad. På vores hjemmeside, finder du et kæmpe udvalg af produkter med navn, og vi lover dig at fødselaren, vil elske deres navnegave og beholde dem som et minde, om den store fødselsdag. Og hvem ved, måske vil de gengælde gaven og finde på noget ligeså unikt til dig?

Hvad skal man give til 18-års fødselsdage

Det er ikke hver dag at en person fylder 18 år og bliver myndig. Da det ikke er en dag som alle andre, skal du kigge efter de bedste fødselsdagsgaver for at forsøge at overraske fødselaren og gøre det til en dag, han/hun aldrig vil glemme.

I denne sektion har vi samlet nogle af vores personaliserede produkter, så du kan finde en god gave og overraske på lige fod med alle andre. Disse typer af gaver er gode til særlige lejligheder, fordi de er mere personlige end andre gaver. På den måde viser du, hvor meget du holder af dem. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, vil vi give dig nogle gaveideer til 18-års fødselsdagen, som du vil elske. Læs videre!

Originale 18-års fødselsdagsgaver

Det kan nogle gange være svært at vide hvad du skal give din bedste veninde til hendes 18-års fødselsdag eller din kæreste, især hvis det er en vigtig dato, hvor du er under pres for ikke at skuffe.

Vi er klar over, at det på særlige datoer er nødvendigt med forskellige og originale gaver. Det er derfor, vi altid anbefaler vores armbånd. På dem kan du indgravere det navn eller den dato du ønsker, så det bliver en meget personlig og intim detalje. Hvis du foretrækker mere praktiske gaver, er de altid en garanti for succes, fordi du vil få mest muligt ud af dem. USB-stik eller keramiske krus er et godt eksempel på dette.

Men hvis du virkelig vil overraske, skal du laveoriginale fødselsdagsgaver, der passer til hendes måde at være på og hendes hobbyer. Kan han/hun lide motorcykler? Er han/hun sportskvinde? Elsker han/hun madlavning? Afhængigt af den enkelte person har vi et bredt udvalg af gaver, som du kan personalisere med de billeder, designs eller tekster som du ønsker.

Sådan organiseres en surpriseparty til en 18-års fødselsdag

Hvis du ikke ved hvordan du skal overraske din datter på hendes 18-års fødselsdag, kan du arrangere en overraskelsesfest. Det er typisk, når hun bliver så gammel, at man holder en lille fest som starten på en ny og mere voksen alder. De bedste venner skal invitere og det samme skal personens familie. Normalt laver man en stor fest på denne dag, men det kunne også være noget mere intimt skulle bare ville det.

Hvis du vælger denne mulighed, må du ikke gå glip af et personligt skærf, som får fødselsdagsbarnet til at føle sig som hovedperson. De er billige gaver til fødselsdage, men de giver meget glæde og morskab til festen.

En af de mest specielle gaver par excellence er fotobøger. Saml de bedste billeder fra fødslen til i dag, med vigtige personer for hende og smukke tekster. Skab et uforglemmeligt album til en særlig dato.

Personaliserede 30-års fødselsdagsgaver

Det er meget svært at finde en perfekt fødselsdagsgave til de mennesker, du elsker. For det meste er du ude efter at overraske, at gaven er speciel og har en høj sentimental værdi for den person, der skal modtage den.

Gaver til 40-års fødselsdagen

Du skal ikke blive overvældet af at blive 40 år, alder er en sindstilstand. Du er i den perfekte alder til at gøre og opnå alt det, du har tænkt dig at gøre. Planer og drømme, som du kan gøre til virkelighed.

De personaliserede gaver til fødselsdage er en god mulighed for at overraske på en sådan speciel dato. Du kan lave et produkt, der er anderledes og banebrydende, så den anden person får en unik gave.

Nedenfor giver vi dig nogle originale idéer til fødselsdage. Vi har mange personaliserede gaver til 40 års-dagen, der passer perfekt til det, du leder efter, altså noget, der vil overraske personen.

40 års fødselsdagsgave til en kvinde

At fylde 40 er ikke noget man gør hver dag, så du er nødt til at finde på den perfekte 40 års fødselsdagsgave. Vores personlige krus og vores mobilcovers er nemmere gaver, der samtidigt er originale. Du kan personalisere dem præcis som du ønsker, så de kommer til at skille sig ud.

Har du mange forpligtelser? Kan du ikke nå det hele? En personlig kalender er den perfekte gave til en arbejdende kvinde. På den måde vil hun kunne organisere sig bedre. Du kan tilpasse den til hendes smag 100%

For de kvinder, der elsker at lave mad, kan du vælge et personaliseret forklæde. Du kan bruge vores designs eller lave det selv som du ønsker, på en sjov og unik måde. Den vil blive en uundværlig genstand i køkkenet.

Originale gaver til 40-årige kvinder

Vil du gøre noget anderledes på denne særlige dag? Vi har originale gaver til 40 års fødselsdagen. Vores personlige tasker er en anderledes gave, som også kan personaliseres efter din smag, og som kan ledsage “fødselsdagsbarnet” i hverdagen.

Hvis hun elsker at tilbringe søndag eftermiddage hjemme, omgivet af familie og spil er personlige puslespil den bedste gave. Du kan indsætte det design eller billede du ønsker, og du vil få et helt anderledes og unikt puslespil med dit billede.

Fotolærreder er også en god gaveidé til en 40-årig kvinde. Billeder af høj kvalitet, som hun kan have derhjemme eller hvor hun nu vil..

Gave 40 års fødselsdag mand

Hvis du har brug for gaveideer til en 40 årig mand, har vi nogle forslag, som kan interessere dig meget. Personlige fleecetæpper er en god og varm løsning. Du kan tilføje et hvilket som helst design eller billede du ønsker, og gøre det unikt. Han vil elske det.

Originale 40-års fødselsdagsgaver til mænd

Hvis du leder efter en speciel gave til 40 års fødselsdagen, har vi nogle gaveideer til mænd på 40 år. I en så speciel alder fortjener han en gave som han vil elske, at have derhjemme som et evigt minde. Et fotoalbum eller en fotobog kan være en god gave til ham. En perfekt måde at samle hans bedste minder i en samlet bog.

Personaliserede nøgleringe er originale gaver til 40 års fødselsdage for mænd. Du kan indgravere eller tilføje et hvilket som helst billede, design eller tekst, du ønsker. På den måde får du noget unikt og helt personligt.

Gaver til 50-års fødselsdag

En 50 års fødselsdag er ikke bare hvilken som helst dag. Personen træder ind i en gylden tidsalder, og fylder et halvt århundrede. På en så vigtig dato kan du ikke bare give hvad som helst i gave. Den bedste gave som du kan give er personlige gaver og fotogaver.

Hos Wanapix tilbyder vi et bredt udvalg af produkter, som du kan designe efter din smag og gøre til noget unikt og anderledes. Du vll ikke finde et lignende produkt i butikker eller på andre hjemmesider i hele den store hvide verden.

Nedenfor viser vi dig de bedste 50 års fødselsdagsgaver, som du kan overraske med. Du kan finde produkter af alle slags fra de billigste til de lidt dyrere og mere eksklusive. Fælles for alle gaverne er, at de er af den bedste kvalitet.

50 års fødselsdagsgave kvinde

Vi har de bedste gaver til en kvindes 50 års fødselsdage, der er flotte og originale. Vi har også et bredt udvalg af produkter, der passer til personen og hendes hobbyer. På vores hjemmeside, kan du finde alt fra personlige tasker og pengepunge med billede, hvilket er gaver, der er praktiske og som hun vil blive glad for at få i gave.

Hvis der er gaver til 50 års fødselsdage, der passer til både mænd og kvinder, er det indgraverede armbåndsure. De er perfekte til sådanne lejligheder, da du kan tilføje den sætning, de navne, den dato eller det billede du ønsker. Det er en meget følelsesladet og særlig gave som hun stensikkert ikke vil modtage, fra andre mennesker.

Billeder på lærred er en perfekt 50-års fødselsdagsgave til kvinder. Det er en anderledes måde at tilføje et foto eller et billede på et lærred og på denne måde dekorere dit hjem. Du har forskellige størrelser, der kan tilpasses så de passer til den alternative 50 års fødselsdagsgave.

50 års fødselsdagsgave til mand

Har du brug for 50 års fødselsdagsgaver til far eller til en anden særlig herre i dit liv, så har vi også gaver til 50 års fødselsdage, der vil overraske “fødselsdagsdrengen”. Design et klassisk armbåndsur, en 3D lampe med billede og hvis han elsker at drikke øl, vin eller champagne, så kan du lave et indgraveret glas, med en tillykke med fødselsdagen sætning, der passer til enhver herre, der er i sin bedste alder.

De gode gaver til 50-årige mænd er dem, som kan bruges hver dag. Derfor er vores personlige kuglepenne og personlige notesbøger to meget praktiske gaver. De kan eventuelt gives samlet som et sæt, så han vil have sine egne personlige skriveredskaber, til et hvilket som helst notat, som han har brug for at tage.

50 års fødselsdagsgave til mor

Mor er den bedste i verden. Det er hende, der har givet dig liv og været med til at opdrage dig, igennem mange år. På et tidspunkt så når hun også det magiske hjørne, der hedder 50 år. Det kan for mange mødre være ee mareridt, og et gyldent hjørne, som hun måske ikke ønsker at nå. Men sådan er det desværre.. Og selvom hun måske ikke er så glad for det, så skal hun stadig fejres, og hun skal også have sin helt egen 50 års fødselsdagsgave. I dag er mødre på 50, ikke længere gamle damer, men derfor kan de godt have brug for et halstørklæde, til de kolde dage. Du kan derfor personalisere et personligt tørklæde og gøre det til noget eksklusivt. Nogle mødre er helt vilde med boligindretning og hvis du skal finde på et eller andet element til hendes hjem, så kan et design selv badeforhæng være det, der passer ind på et af badeværelserne, i mors hjem.

Uanset hvem der fylder 50, så skal der en personlig gave til på sådan en rund dato. Find på noget i dag, og overrask fødselsaren med deres helt egen oersonlige gave eller en original gave med foto. De vil elske gaven.