Fotokalender

Kalendere med billeder

Personlige kalendere er en af ​​vores bestseller gaver. Især i de sidste måneder af året og julen, såvel som i de første måneder af hvert år.

Og ideen er fantastisk: en fotokalender, det vil sige en kalender, der har alle årets måneder med deres respektive dage, og hvor du kan tilføje fotos eller design på hver side, så det passer til din smag.

En fotokalender er en praktisk gave, fordi de fleste tjekker deres årskalender, næsten hver dag, uanset om det er for at se om der er vigtige begivenheder, aftaler eller fødselsdage. Således vil du konsultere din personlige kalender og samtidig se det flotte design, der er trykt på kalenderen.

Tilgængelige modeller

I vores butik kan du designe din egen personaliserede kalender. du kan vælge mellem flere forskellige muligheder: væg, bordkalender, hængende, lommekalender eller kalender med magnet til køleskabet:

Personlige vægkalendere

De mest efterspurgte kalendere er dem, der skal hænges på væggen. De hænges normalt i køkkenet, på væggen i et værelse eller på kontoret osv. Der er også den type, med en oversigt over alle årets måneder på en stor side. Udnyt vores gode tilbud og få billige personaliserede vægkalendere hvis du er hurtig.

Personaliserede bordkalendere

De personaliserede bordkalendere er typiske at have på skrivebordet på kontoret, eller der hvor man arbejder. De bruges dog også derhjemme. Der er både firkantede og rektangulære modeller at vælge imellem.

Personlig lommekalender

En klassisk lommekalender købes ofte i pakker med flere enheder til reklame- eller forretningsformål. De kunne også gives til jul, så alle har en lommekalender med billeder af din baby f. eks. Den kunne også fungere som en bryllupsinvitation.

Personlig premium vægkalender

Premium vægkalendere, der har en side som hænger ned, er også populære. Du kan tilføje dit billede på den øverste side, og på den nederste har du en oversigt over en måneds dage.

Personlig magnetkalender

Endelig, kan du give en gave i form af en personlig magnetiseret kalender, ideel til at placere på køleskabet, eller enhver anden metaloverflade. Det er en meget original og praktisk gave med flere anvendelsesmuligheder: den dekorerer køleskabet og kan bruges til at tjekke dagene og månederne på året. Du kan desuden tilføje noter som f. eks indkøbslisten eller andet.

Fotokalender med billeder af en famili

Lav kalender med fotos

Hvis du spekulerer på hvordan man laver en personlig kalender, skal du ikke bekymre dig, vi forklarer det her.

Det er simpelt. Vælg den ønskede kalendermodel, klik på knappen "Personliggør", og herefter kan du uploade dine billeder eller fotos fra computer, mobil eller tablet og derefter designe din kalender med fotos.

I hvert øjeblik gennem processen med personaliseringen af fotokalenderen vil du kunne se en forhåndsvisning af hvordan den kommer til at se ud og hvordan den printes, så du ikke vil blive overrasket, når du modtager den.

I tilfælde af kalendere med flere sider kan du vælge et nyt billede for hver måned af året.

Billige personlige kalendere

Hvis du leder efter billige kalendere, kan du her se mere information om vores mængderabatter. Du kan købe ned til 1 enhed af gangen af alle vores modeller, (undtagen lommekalendere, hvor der er et minimum på 10 enheder af gangen). Men vi sælger også store mængder. Takket være vores store mængderabatter, bliver din stk. pris billigere, jo flere enheder du bestiller af gangen.

Disse rabatter er ideelle til kalendere for virksomheder , det vil sige for større eller mindre virksomheder, der har brug for at bestille mange af de samme kalendere, hvad enten det er som reklamegaver, eller bare for at give dem til de ansatte.

Lejlighedsvis har vi også rabatter på det vores websted, og takket være disse tilbud kan du også nyde godt af vores rabatter på kalendere, der kan tilpasses, selvom du kun køber et par enheder eller en enkelt.

Personaliseret bordkalender med billede af en kvinde med sin hun