Flag med tryk

Flag med tryk

flag
75 kr.
Mængderabat

Størrelse
Stof
Detaljer
 • Størrelse: 50 cm (bredde) x 35 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: Oxford stof (100% polyester).
 • Kan personaliseres på den ene side.
 • Med åbning til indsættelse af lille mast (Mast ikke inkluderet).
 • Ideel sport, events, afskedsmiddage osv.
 • ID: #15604-91396
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliserede flag med eget logo eller design

Personlige flag er et alsidigt produkt, da de kan bruges på mange forskellige måder. Personaliserede flag kan bruges som reklameartikel, som et produkt til at heppe på til fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder samt til begivenheder som bryllupper, dåb, konfirmationer eller fødselsdage.

Materialet er Oxford-stof, som er et vandtæt materiale af høj kvalitet, der er 100 % polyester. Der er forskellige størrelser lige fra de mindste 50 cm. lange, til kæmpe flag på næsten 2 meter lange, der er størrelser til alle behov. Desuden kan disse flag tilpasses med et hvilket som helst logo, sætning, tekst, foto eller design, hvilket betyder, at de kan være helt unikke og personlige til enhver situation.

Trykningen sker direkte på det stærke og holdbare Oxford-stof, hvilket sikrer, at flagene bevarer deres skarpe farve i mange år fremover. Desuden er trykket udført med de nyeste teknologier, hvilket betyder, at kvaliteten er meget præcis.

En af fordelene er, at der ikke er nogen minimumsbestillingsmængde, så du kan købe ét flag, hvis du kun har behov for det. For virksomheder, der har brug for større mængder, er der dog mængderabatter, så jo flere af de samme flag du bestiller, jo mindre koster hver enhed.

Det kan du bruge et flag med tryk og logo til

Der er mange forskellige måder, hvorpå tilpassede flag kan bruges. En af de mest populære anvendelser er til reklame. Personlige flag kan være en meget effektiv måde at promovere din forretning eller virksomhed på. Du kan placere et flag med reklame ved indgangen til din butik for at tiltrække potentielle kunders opmærksomhed, eller på messer og udstillinger for at tiltrække besøgende.

Desuden er disse flag ideelle til særlige begivenheder såsom bryllupper, fødselsdage eller jubilæer. Du kan lave et personligt flag med navnet på bruden, gommen eller fødselsdagsbarnet for at tilføje et særligt præg til begivenheden.

Personligt flag med logo

Personlige flag er også et fremragende valg til sportsbegivenheder. Du kan personliggøre et flag med dit holds farver, våbenskjold og design for at skabe en følelse af tilhørsforhold og loyalitet. Personligt flag er perfekte til at heppe på hold ved sportsbegivenheder og konkurrencer, og du kan designe dem som flag med eget logo til fodbold, basketball, håndbold eller enhver anden sport.

Et andet anvendelsesområde for personlige flag er dekoration. Hvis du har en virksomhed, kan et personligt logoflag være en fantastisk måde at tilføje farve og personlighed til dit rum. Du kan personliggøre flaget med dit firmalogo eller et inspirerende citat, så dine kunder kan se det og finde det attraktivt. Derudover er disse flag også gode til at dekorere udendørs arrangementer som f.eks. havefester eller familiesammenkomster, eller blot til private brugere som en original måde at dekorere væggene i et rum på.

Personaliserede flag kan også bruges til at vise støtte til en sag. Du kan personliggøre et flag med din organisations logo eller en sætning for at øge opmærksomheden og vise solidaritet. Personaliserede flag er også ideelle til demonstrationer og marcher.

Vaskeanvisninger

 • Kan vaskes i vaskemaskine, max. 30°.
 • Må ikke bleges.
 • Stryg ved lav temperatur.
 • Må ikke tørretumbles.

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan være påvirket af billedoverførslen.

Personlige flag med tryk og logo

Garanti for kvalitet

Det materiale, der er anvendt til fremstilling af dette produkt, er i overensstemmelse med OEKO-TEX®-certifikatet, som garanterer, at materialet opfylder de krævede kontrolkriterier, samt tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, indlæg osv. Tekstilmaterialer med OEKO-TEX® kvalitetsstempel har hudvenlige egenskaber.