Personlig dørmåtte med tekst eller billede

Hvorfor vælge vores personaliserede dørmåtter?

 • Forskellige størrelser: Fra de klassiske dørmåtter til hjemmet til større dørmåtter til virksomheder.
 • Forskellige former: Vi har de traditionelle rektanguære former, men også mange andre originale former.
 • Dit tryk på hele dørmåtten: Du kan personalisere 100% af overfladen, uden at efterlade kanter.
 • Mange materialer: Dørmåtter fremstillet af naturlige kokosfibre og syntetiske materialer såsom krøller og gummi.
 • Gratis præfabrikerede skabeloner : Du kan lave et design fra bunden, eller vælge et af de design vi tilbyder.

Hvordan laver man personaliserede dørmåtter?

Hvis du leder efter et sted online, hvor du kan designe din egen dørmåtte, så er du kommet til det rette sted. Du skal blot vælge din yndlingsmodel blandt vores måtter af forskellige materialer, størrelser og former. Når du har valgt en dørmåtte, kan du personalisere den, ved at bruge vores online redigeringsværktøj, uden at skulle downloade software eller en eller anden app. I vores redigeringsværktøj, kan du uploade dine billeder eller designs, tilføje tekst eller datoer. Alternativt kan du vælge et af vores præfabrikerede designs og give det dit eget personlige touch.

Det er nemt at lave din egen dørmåtte, på vores hjemmeside. I hvert øjeblik har du en forhåndsvisning af dørmåtten, så du kan se, hvordan din måtte vil komme til at se ud. På den måde er du sikker på, at du modtager det du har designet.

Design din egen dørmåtte

Lav dørmåtter til dit hjem ved at tilføje det design, billede eller tekst som du ønsker. Du kan kreere sjove og unikke dørmåtter og tilføje f.eks sjove sætninger eller et mere seriøst citat. Det kunne også være hele familiens navn eller en tegning med fodaftryk. Vær kreativ og find på noget sejt! Du kan designe dørmåtter online hvad enten de skal være sjove eller skøre, det er helt op til dig.

Entréen til dit hjem er vigtig, for at kunne give et godt indtryk på dem, der besøger os. Derfor er det nemmere, når du har en personlig indendørs dørmåtte. Det er en unik måde, at ønske vores gæster velkommen på.

Vi vil gerne vise dig en række af personaliserede dørmåtter som du vil elske og som tilpasser sig, til det som du søger, takket være vores forskellige designs.

Kokosmåtte

Vores Dørmåtte af kokosfibre er billige et hit hos vores kunder. Du kan tilføje dit personlige billede eller design som du vil. Kokosmåtten er nem at rengøre og er skridsikker.

Vi har mange modeller der allerede er designet, men du kan også personalisere fra bunden.

Personlig dørmåtte med skomotiv og familiens navne

Gummimåtter

Dette er også en fremragende valgmulighed, da du kan vælge størrelsen, der passer bedst til dine behov. Til indgangen af din virksomhed, er det perfekt da du kan tilføje navn og logo på din virksomhed.

Det er praktisk at have en, da kunderne kan se at du gør noget ud af din virksomhed.

Skrabemåtter

De er et nyt produkt, men allerede et hit hos vores kunder. Til denne type materiale, anbefaler vi vores skabeloner, da det endelige resultat, ellers kan komme til at se anderledes ud end det du ønskede. Så følg gerne vores skabeloner, for at opnå et flot resultat.

Desuden frarådes designs eller billeder med mange detaljer, eller collager af billeder.

Originale og sjove dørmåtter

Selvom dørmåtte velkommen stadig sælger, er det klart at de dørmåtter der triumferer, er dem med designs. unikke og sjove. Sjove sætninger, sjove billeder… Du vælger helt selv dit design, til dørmåtten.

Hvis du også kunne tænke dig en, med et anderledes design så er disse dørmåtter, de bedst sælgende blandt vores kunder:

 • Vi ses Maria
 • Kom ind
 • Keep calm
 • Stjæl mig ikke
 • Bliv væk
 • Ingen adgang uden øl
 • Ude godt hjemme bedst
 • Med kundens efternavn
Dørmåtte med flamenco og personligt navn

Kokosmåtte med tekst

Tidligere i dette skriv, nævnte vi vores dørmåtter af kokos og alle de muligheder, der var for at designe dem. Da dette produkt er et af de mest solgte på vores hjemmeside, så er det også et af de produkter, der har flest skabeloner at vælge imellem. Vi har lavet rigtig mange forskellige skabeloner, så du som kunde ikke skal hen og designe vanvittigt meget selv. Og hvis du nu skulle ønske at designe selv, så kan du altid ændre i de design-skabeloner som er tilgængelige. Du kan for eksempel ændre vores skabelon med sneakers, så det passer det antal af personer i er i husstanden og jeres navne. Du vil finde et design, der passer til det du ønsker, i næsten alle tilfælde. Og hvis du ikke finder noget, der falder i din smag har du altid muligheden for at lave en anderledes kokosmåtte med tekst fra bunden. Tilføj din families efternavn eller måske hele din families fornavne. Det vil være en sjov og personlig detalje at have i entréen til jeres hjem.

Kokosmåtter på mål

Afhængig af ens hoveddør eller andre døre i hjemmet, kan det være at man har brug for en kokosmåtte i almindelige størrelse, eller en lidt større dørmåtte af kokos. Derfor sælger vi kokosmåtter i 2 forskellige størrelser. Vi har både den alminde størrelse i 70x40 cm og en XL størrelse på 100x60 cm. Vores XL kokosmåtte passer rigtig godt til indgangen i butikker, eller til indgangen i en virksomhed og vil på den måde også fange dine kunders opmærksomhed da det både vil være en kokosmåtte men også en dørmåtte med logo.

Dørmåtte med foto

Der findes mange skøre måder at velkomme folk på. En måde, der altid overrasker er ved at vise sjove fotos og billeder af et eller andet. Derfor skal du forestille dig, at en dørmåtte med foto kunne være den perfekte måde, at velkomme gæster, blikkenslagere eller familie i dit hjem. For at få sådan en dørmåtte skal du i vores online redigeringsværktøj uploade et billede af dig, din kone og dine børn, der alle laver sjove grimasser med ansigtet og rette det til, så det passer på dørmåtten. Efterfølgende er det bare at bestille den og vente på at modtage den.

Dørmåtte med egen tekst

Vi nævnte vores kokosmåtter med tekst, men vi sælger også andre typer af dørmåtter. Derfor er det værd at nævne vores dørmåtter med egen tekst som et alternativ til kokosmåtterne. På disse måtter kan du tilføje bogstaver og ord i sjove farver og gøre dem visuelt meget smukkere, end dem du finder på vores kokosmåtter. Det eneste du skal vide på forhånd er, hvad du godt kunne tænke dig at skrive på dørmåtten. Det kan for eksempel være et efternavn, et sjov og kort sætning eller måske noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for hvordan dørmåtten skal se ud.

Kan dørmåtter bruges indendørs?

Vores dørmåtter anbefales til indendørsbrug, da vind og vejr hurtigt beskadiger det personlige design. Derfor bør du helt lægge dem indenfor i entreen, da de ellers vil mister deres design lidt efter lidt.

Hvordan laver med en dørmåtte med tekst?

Det er nemt og hurtigt at lave en dørmåtte med tekst. Det eneste du skal gøre, er at finde den dørmåtte som du ønsker at designe. Herefter skal du trykke på personliggør og tilføje din tekst. Sidst men ikke mindst, skal du bare indtaste forsendelsesadresse og betale.

Kan man lave en dørmåtte med navn?

Hvis du ønsker en dørmåtte med navn, kan du nemt og hurtigt designe din egen. Du skal bare personliggøre den med dit eget navn, eller med navnet på personen som du gerne vil give en dørmåtte i gave.