Hvorfor vælge vores personaliserede dørmåtter

  • Forskellige størrelser: Fra de klassiske dørmåtter til hjemmet til større dørmåtter til virksomheder.
  • Forskellige former: Vi har de traditionelle rektanguære former, men også mange andre originale former.
  • Dit tryk på hele dørmåtten: Du kan personalisere 100% af overfladen, uden at efterlade kanter.
  • Mange materialer: Dørmåtter fremstillet af naturlige kokosfibre og syntetiske materialer såsom krøller og gummi.
  • Gratis præfabrikere skabeloner : Du kan lave et design fra bunden, eller vælge et af de design vi tilbyder.

Hvordan laver man personaliserede dørmåtter?

Hvis du leder efter et sted online, hvor du kan designe din egen dørmåtte, så er du kommet til det rette sted. Du skal blot vælge din yndlingsmodel blandt vores måtter af forskellige materialer, størrelser og former. Når du har valgt en dørmåtte, kan du personalisere den, ved at bruge vores online editor, uden at skulle downloade software eller en app. I vores editor kan du uploade dine billeder eller designs, tilføje tekst eller datoer. Alternativt kan du vælge et af vores præfabrikerede designs og give det dit eget personlige touch.

Vores personaliseringsprocess er enkel. I hvert øjeblik har du en forhåndsvisning af din dørmåtte, så du kan se, hvordan din måtte kommer til at se ud. På den måde er du sikker på, at du modtager det du har designet.

Tilpassede dørmåtter

Lav dørmåtter til dit hjem, ved at tilføje det design, billede eller tekst som du ønsker. Du kan kreere sjove og unikke dørmåtter og tilføje f.eks sjove sætninger. Det kunne også være hele familiens navn eller en tegning med fodaftryk. Vær kreativ! Du kan designe dørmåtter online hvad enten de skal være sjove eller skøre, det er helt op til dig.

Indgangen til hjemmet er vigtigt, for at kunne give et godt indtryk, til dem, der besøger os. Derfor er det nemmere, når du har en personlig udendørs dørmåtte. Det er en unik måde, at ønske vores gæster velkommen på.

Vi vil gerne vise dig en række af personaliserede dørmåtter som du vil elske og som tilpasser sig, til det som du søger, takket være vores forskellige designs.

Kokosmåtte

Vores Dørmåtte af kokosfibre er billige et hit hos vores kunder. Du kan tilføje dit personlige billede eller design som du vil. Kokosmåtten er nem at rengøre og er skridsikker.

Vi har mange modeller der allerede er designet, men du kan også personalisere fra bunden.

Personlig dørmåtte med skomotiv og familiens navne

Gummi dørmåtter

Dette er også en fremragende valgmulighed, da du kan vælge størrelsen, der passer bedst til dine behov. Til indgangen af din virksomhed, er det perfekt da du kan tilføje navn og logo på din virksomhed.

Det er praktisk at have en, da kunderne kan se at du gør noget ud af din virksomhed.

Dørmåtter med krøller

De er et nyt produkt, men allerede et hit hos vores kunder. Til denne type materiale, anbefaler vi vores skabeloner, eller at følge dem, for at resultatet stemmer overens med det vi ønsker.

I dette tilfælde frarådes designs eller billeder med mange detaljer, eller collager af billeder.

Originale og sjove dørmåtter

Selvom dørmåtte velkommen stadig sælger, er det klart at de dørmåtter der triumferer, er dem med design. unikke og sjove. Sjove sætninger, sjove billeder… Du vælger helt selv, hvad der kommer til at være på dørmåtten.

Hvis du også kunne tænke dig en, med et anderledes design så er disse dørmåtter, de bedst sælgende blandt vores kunder:

  • Vi ses Maria
  • Kom ind
  • Keep calm
  • Stjæl mig ikke
Dørmåtte med flamenco og personligt navn