Personlig Flise

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Flise af høj kvalitet.
  • Det perfekte materiale til indendørs brug og til facader.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Beskrivelse

Sådan personaliseres en dekorativ flise

En god dekoration består af små ting, der gør en forskel. Vi anbefaler vores personlige fliser især til interiøret af huset. De er af høj kvalitet, og materialet gør dem meget holdbare.

Individuelle fliser

Individuelle fliser er et dekorativt element i dit hjem. De inkluderer et stativ/holder, for at den kan stå på et bord eller reol som en pyntegenstand. Du kan personliggøre det med dit yndlingsbillede eller med en motiverende sætning. Du har forskellige størrelser at vælge imellem, og printet af dit motiv kan være i alle farver.

Flisen er en anderledes slags fotoramme og takket være materialet er dens opløsning meget levende og lys. Fliser af denne type er flotte i spisestuen, eller i en kælder, hvor de kan dekorere, lyse op og give fylde og personlighed til rummet.

Sådan rengøres fliser

Fliserne er nemme at gøre rene. Det eneste du skal gøre, er at føre en våd klud over dem, for at bevare de flotte farver. De anbefales til indendørs brug for en længere holdbarhed.