Personlig Flise

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Flise af høj kvalitet.
  • Det perfekte materiale til indendørs brug og til facader.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Sådan personaliseres en dekorativ flise

En god dekoration består af små ting, der gør en forskel. Vi anbefaler vores personlige fliser især til interiøret af huset. De er af høj kvalitet, og materialet gør dem meget holdbare.

Individuelle fliser

Individuelle fliser er et dekorativt element i dit hjem. De inkluderer et stativ/holder, for at den kan stå på et bord eller reol som en pyntegenstand. Du kan personliggøre det med dit yndlingsbillede eller med en motiverende sætning. Du har forskellige størrelser at vælge imellem, og printet af dit motiv kan være i alle farver.

Flisen er en anderledes slags fotoramme og takket være materialet er dens opløsning meget levende og lys. Fliser af denne type er flotte i spisestuen, eller i en kælder, hvor de kan dekorere, lyse op og give fylde og personlighed til rummet.

Sådan rengøres fliser

Fliserne er nemme at gøre rene. Det eneste du skal gøre, er at føre en våd klud over dem, for at bevare de flotte farver. De anbefales til indendørs brug for en længere holdbarhed.