Personlig flise

flise
75 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 20 timer 42 min.

Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 11 cm (bredde) x 11 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Fliser af høj kvalitet og holdbare.
  • Perfekt til indendørs brug.
  • Fodstøtte medfølger.
  • ID: #5427
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Hvorfor vælge en azulejo

Noget som vi hos Wanapix kun ved alt for godt, er, at der er så mange måder at personliggøre et produktpå. Praktisk talt kan alle produkter personaliseres. Det er alt fra: tæpper, drikkedunke, æsker, toilettasker, lightere, dagbøger og meget andet... Så hvorfor vælge en spansk flise?

Alle som elsker dekorationer ved, at en flot eller god dekoration består af små detaljer, der gør forskellen, og at have en flise i hjemmet, uanset hvor den er placeret, vil give stilen i dit hjem et særligt og originalt præg. Det er ikke det samme at se et foto i en ramme som at se det på en anden måde, f.eks. på vores azulejos. Vi anbefaler, at du tager et kig på vores personlige fliser, der er specielt designet til indendørs brug. De er af høj kvalitet, og materialet gør dem langtidsholdbare, mens trykket samtidig er klart og tydeligt.

Hvad angår personaliseren, skal du ikke være bekymret: På vores hjemmeside finder du forskellige designs, som du kan tilpasse efter eget ønske, men du kan også altid starte helt fra bunden og designe det selv. Folk husker bedre på de ting, der fanger ens opmærksomhed. Så hvis du er kunstner, er kan du lave dine egne fliser med tegninger, hvilket er en original og anderledes måde at vise din kunst frem på!

Du kan personliggøre dem på tusindvis af måder, enten med billeder, sætninger, citater eller endda tekster, for hos Wanapix ved vi, at variation er livets krydderi. Desuden har vi forskellige størrelser og former, der passer til enhver smag, idé og behov, så du er sikker på at finde en, der passer til dig!

Det kan du designe på en azulejo

Individuelle fliser er et ekstra dekorativt element i dit hjem. De har en stander, så du kan placere dem komfortabelt på dit bord eller i din bogreol. Nogle mennesker hænger dem også op på væggen... der er så mange muligheder! Der er så mange muligheder! Her er nogle af dem, vi kan komme i tanke om.

Personlig azulejo med collage af billeder

Prøv at gøre vores azulejos med billede personlig med et foto fra jeres første ferie med jeres partner og tilføj en sætning, som kun du og din partner kan forstå. Eller måske foretrækker du at give den til verdens bedste farmor og gøre den personlig med et billede af din datter sammen med hende. Hvis i har et familiehus, f.eks. ude på landet, vil du måske gerne hænge flisen op med familiens motto eller efternavn. Hvad med at personliggøre en flise med dit firmalogo eller mere information om din virksomhed? Hvis du f.eks. er tandlæge, kan du sætte den op i receptionen i klinikken med dit navn, dine services og dine kontaktoplysninger for at give rummet et professionelt præg. Hvis du kan lide at læse motiverende sætninger, når du går ud eller er hjemme, kan du personliggøre en med en sætning, som du elsker, eller som får dig til at starte dagen, fuld af energi.

Du har sikkert allerede forstået, at det at have eller give en personlig flise er en original måde, at få en anderledes slags fotoramme på, og takket være materialet er opløsningen meget mere levende og oplyst. Det er utvivlsomt en fotoramme, der ikke vil gå ubemærket hen.

Sådan rengør du dine spanske fliser

Hvis du var bange for, at flisen mister sin farve ved rengøring, kan du være helt rolig. Flisen kræver ikke alt for meget at rengøre. Du kan tørre den af med en fugtig klud fra tid til anden for at bevare dens levende farver. Det er alt, hvad der er at gøre med den!

Og før vi glemmer det: Det er vigtigt, at dekorere med fliserne indendørs for at den holder længere.

Hvad mener du? har vi overtalt dig til at købe en af vores personlige spanske fliser? Det håber vi!

Personlig spansk flise og azulejo med billede