Personlig Flise

#{{ product_article_id }}
antal:
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Flise af høj kvalitet.
  • Det perfekte materiale tilindendørsfacader.
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk.
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Relaterede produkter
Meninger
Google Reviews

Hurtig og effektiv service! Jeg har kun været tilfreds.

Freja (Aalborg, Nordjylland)

Alt er perfekt. Service, levering og produkter. Tak for et fantastisk køb!

Anna (Holbæk, Sjælland)

Fin service og rimelig hurtig levering. Meget tilfreds med alt.

Mikkel (Hørsholm, Hovedstaden)

Beskrivelse

Sådan personaliseres en dekorativ flise

En god dekoration består af små ting, der gør en forskel. Vi anbefaler vores personlige fliser især til interiøret af huset. De er af høj kvalitet, og materialet gør dem meget holdbare.

Med denne flise kan du dekorere på to måder: som et fotografisk dekorativt element eller på din væg som en mosaik flise. Herunder vil vi forklare dig om forskellene, så du nemmere kan beslutte, hvad der passer bedst til dig og det du leder efter.

Individuelle fliser

Individuelle fliser er et dekorativt element i dit hjem. De inkluderer et stativ/holder, for at den kan stå på et bord eller reol som en pyntegenstand. Du kan personliggøre det med dit yndlingsbillede eller med en motiverende sætning. Du har forskellige størrelser at vælge imellem, og printet af dit motiv kan være i alle farver.

Flisen er en anderledes slags fotoramme og takket være materialet er dens opløsning meget levende og lys. Fliser af denne type er flotte i spisestuen, eller i en kælder, hvor de kan dekorere, lyse op og give fylde og personlighed til rummet.

Mosaikfliser

En anden måde at dekorere med dette materiale er ved at købe vores mosaikfliser. De fås i to forskellige størrelser er tilgængelige i: 12 og 30 stykker. Du bestemmer, hvilken af ​​de to sæt, der bedst passer til det rum eller værelse, du har.

De består af flere firkantede mosaikfliser, der sammen danner et enkelt billede. Det er næsten som et puslespil, da dit design vil lyse op, når du samler alle fliserne. Ved du ikke hvordan man lægger fliser? Det er let at gøre, da de er nummeret på bagsiden, hvilket gør det lettere for dig, når du skal samle mosaikfliserne.

Det eneste du skal gøre, er at tilføje det billede, du ønsker bliver vist på fliserne. Denne model inkluderer ikke støttefod, da disse fliser er til dekorering af glatte vægge i stuen, på et værelse eller i kælderen

Sådan rengøres fliser

Fliserne er nemme at gøre rene. Det eneste du skal gøre, er at føre en våd klud over dem, for at bevare de flotte farver. De anbefales til indendørs brug for en længere holdbarhed.