Stempel med logo og tryk

Sådan laver du et stempel med logo

Hvis du har fundet vej til denne tekst, er det sikkert fordi, at det ikke giver mening for dig hvordan man laver personlige gummistempler. Men bare rolig, vi har mange års erfaring i sektoren, og vi har flere forskellige størrelser og former. Du skal bare vælge den tekst eller det design, du vil stemple på papir, pap eller tøj.

Personaliserede gummistempler har forskellige anvendelser: til virksomheder, der har brug for at stemple deres information, adresser eller logo. Til håndværk og scrapbøger; bryllupper, barnedåb eller konfirmationer med navnene på hovedpersonerne og datoen; og for at markere børnetøj eller voksen tøj. Vælg mellem sværte i flere forskellige farver, så mønsteret passer til dine behov.

Hvis du gerne vil sætte dit præg over det hele, hvilken bedre måde er der så at gøre det på end med et personaliseret stempel?. I dette afsnit har vi grupperet vores forskellige modeller af stempler, der kan tilpasses efter dine behov. Vi vil herunder fortælle lidt mere om dem.

Personlige gummistempler

Afhængig af hvad du har brug for, bliver du nødt til at vælge den model, der passer bedst til din behov. Vi har både tekstilstempler og gummistempler. Det sidstnævnte er specielt til stempling af papir og pap. Det er nemt at lave dit eget personlige stempel med vores editor. Du skal bare vælge størrelse, farve på sværten og dit design.

Det er vigtigt at vedligeholde det, så det fortsætter med at være i god stand, når du har brug for det. Vi sender det i god stand, så det kan bruges, når du har behøver det. Vi sender det med sværte, så det kan klare at stemple 20,000 gange.

Ideelle automatiske stempler til virksomheder og bryllupper

Personlige bryllupsstempler

Fejringen af ​​et bryllup involverer meget arbejde. Det er og bliver en smukt og særlig tradition. Du er nødt til at tage dig af selv den mindste detalje, hvilket ofte starter med invitationerne. Nogle af vores brudepar, vælger bryllupsstempler til at dekorere invitationerne. Du kan designe dem, som du vil, og i dem kan du f.eks. Angive navnene og datoen for begivenheden.

Du har forskellige størrelser at vælge imellem og du kan tilpasse dit stempel til invitationen. Man stempler normalt udenpå lukningen af konvolutten. Der er tre forskellige farver af sværte at vælge imellem: rød, blå og sort.

Personaliserede stempler med logo til virksomheder

I erhvervslivet er der ingen tid at spilde. Hvert minut tæller, derfor er det et behov for optimere arbejdsdagen og arbejde mere effektivt, hvor det er muligt. Stemplerne til virksomheder giver dig mulighed for at arbejde meget hurtigere, når du gennemgår dokumenter, og du vil kunne stemple dem hurtigt og sikkert.

Begynd at design stempler til din virksomhed. Du skal bare vælge den størrelse, du ønsker, sværten og den personalisering, du ønsker at printe. Normalt vælger firmaer at tilføje firmaets logo og informationer til stemplet.

Scrapbooking-stempler

Kender du til scrapbooking? Det er en moderigtig og ideel aktivitet for de mennesker, der elsker at arbejde med deres hænder og arbejde med hænderne. Vores personaliserede scrapbooking stempler er den bedste måde at dekorere projekter og håndarbejde på.

Vælg den størrelse med det design, du ønsker, sværten og personliggør stemplet. der bliver stemplet på dit projekt. Dine scrap stempler får alle dine projekter til at se personlige ud.

Tøjstempler til stempling af tøj

Personligt tøjstempel

De personlige stempler til tøj er nyttige i ethvert hjem med børn, men også for voksne. Det er en hurtig og nem måde at markere dine overalls, vest osv.

Det er let at lave dine egne personlige tøjstempler du skal bare vælge den størrelse, du helst vil have, sværten og den personalisering, du vil have trykt. Vi anbefaler, at du markerer på ikke-porøse overflader og vedligeholder det korrekt, så du kan bruge det, når du har brug for det.

Du kan markere alt børnetøj til skole eller lejre. Desuden har du forskellige skabeloner, eller hvis du foretrækker det, kan du designe din egen model fra bunden til din smag.