Digitale albums og billedbøger

Albums og billedbøger

Velkommen til vores familie af Fotobøger, hvor du vil være i stand til at designe din egen fotobog med dine fotos og billeder. Alle billeder printes i højeste kvalitet og papiret er fleksibelt

Billedbøger er en populær gave hos dem, der ønsker at designe en bog med deres bedste billeder fra ferien, billeder af familien, bryllup, dåb, konfirmationer osv.

Med hensyn til målingerne måler alle vores billedbog er den 20x30 cm. (når den er (lukket). Men du kan vælge forskellige tykkelser, dvs. antal sider.

Sådan laver du en fotobog

Hvis du spekulerer på hvordan man laver en billedbog , skal du ikke bekymre dig, for det er meget simpelt. Herunder vil vi opsummere det i få trin:

   Vælg en billedbog
   Vælg størrelse
   Personliggør din billedbog

Nu forklarer vi mere om disse trin:

1. Vælg en fotobog model

I vores katalog vil du se, at vi har 2 forskellige modeller at vælge imellem:

 • Klassisk billedbog: Fleksible sider men med et stift hardcover omslag af høj kvalitet.
 • Softcover fotobog: Både siderne og omslaget er fleksible. Dette er den billigste løsning.

2. Vælg antal sider

I alle vores fotobøger skal du vælge et andet antal sider. Fra 26 sider til 200 sider i de forskellige tilgængelige modeller.

3. Tilpas din fotobog

Her kommer den vigtige del. Når du har valgt en digital fotobog og et antal sider, er det tid til at personalisere den. Det vil sige at du skal uploade alle fotos til vores platform og designe hver side i fotobogen, så de alle passer til din smag. For at gøre dette skal du gøre brug af vores moderne og innovative Online Editor.

Fordele ved Online Editor

Styrken ved denne applikation til at designe billedbøger er følgende:

Det er 100% online. Du behøver ikke downloade nogen programmer eller software til din computer eller smartphone. Du skal simpelthen lave det hele online uden at skulle downloade mærkelige programmer.

Gem dine projekter. Design af fotobogen kan tage noget tid, da der er mange billeder at skulle indsætte og redigere. Er du perfektionist, vil det helt sikkert tage dig flere sessioner, før du er færdig med din fotobog. Bare rolig, du kan gemme dit projekt, og fortsætte med at arbejde på det, på et senere tidspunkt.

Automatisk oprettelse. Den hurtigste og nemmeste mulighed! Vælg fotos fra din enhed, og bogen designes automatisk. Billederne tilføjes i den rækkefølge, du vælger, og det placerer billederne på en intelligent måde i den bedste position, da det ikke er det samme at tilføje et landskabsfoto som et lodret et af slagsen. Fotobogen forberedes på få sekunder, og derefter kan du gennemgå og ændre det endelige resultat så det bliver dit eget.

... eller design fra bunden. Hvis du vil lave en fotobog helt skræddersyet til dine behov og kreative smag, så skal du forestil dig at hver side, er som et tomt lærred, hvor du kan bruge din kreativitet. Du vil have adskillige værktøjer til at redigere hver side og designe Originale billedbøger.

Helt intuitiv. Du vil se, hvor let det er at håndtere. Hvis du vil tilføje fotos, tekster eller baggrunde, så skal du bare flytte billedet i din Personlige billedbog Prøv det nu!.

Stil og designs. Du kan vælge et tema, der passer til dig, det vil sige en række stilarter og baggrunde til din fotoalbum: Sommerstil, til de forelskede, urban, vintage, baby… Du vælger den, der passer bedst til dine behov. Alternativt kan du designe det hele fra bunden

Nyttige værktøjer. For i en fotobog vises ikke kun fotos. Der er andre elementer, som du kan tilføje, og som vi stiller til rådighed for dig i vores Online Editor:

 • Tekster. Tilføj tekst, f .eks. Billedtekster, datoer, navne eller beskrivelser. Vælg skrifttype, farve og størrelse, og placer dem, hvor du vil.
 • Skabeloner. Fordi hver side kan personaliseres. Måske kunne du tænke dig et helsidefoto på en af dem, en collage af 4 billeder på den anden osv. Tjek vores skabeloner og se dine muligheder.
 • Baggrundsbilleder. Det er vigtigt: fotos er bedre på en smuk baggrund, der har noget med temaet af billedet at gøre. Vi har mange baggrunde at vælge imellem, og du kan placere det, du synes er bedst.
 • Cliparts. Brug vores cliparts, som er emojis eller illustrationer, der kan gøre din fotobog sjovere eller mere original. Der er snesevis, arrangeret efter tema.

Som du kan se, er der mange fordele ved vores Online Editor, når det kommer til design af fotoalbums med billeder. Det er og bliver let at lave din egen Fotobog online trin for trin. Og det allervigtigste: Når du modtager den, vil du lægge mærke til den høje kvalitet bogen har og den skarphed, billederne har.

Og ikke kun det: vi er konkurrencedygtige på priser. Så hvis du vil have en billig digital billedbog, kan du være sikker på, at du får noget for pengene hos os.

Stol på os. Vi er et firma med mere end 30-års erfaring i tryksektoren og design dit eget Wanapix Digitale Album nu.

Fotomagasiner og Eco album

Den bedste måde at gemme et unikt og uerstatteligt øjeblik på er gennem fotografier. Med vores fotomagasiner og Eco-albums kan du organisere alle dine billeder billigt, men effektivt. De fås i forskellige størrelser og er lette at gemme, hvor du vil.

Begge formater kan tilpasses fuldt ud, så dine albums bliver så unikke som muligt. Organiser fotos og opret f.eks. albums efter tema, så det bliver lettere at samle billederne. Du kan også vælge fotomagasinet som var du en berømthed.

Det kan være en perfekt gave til fødselsdage, jubilæer eller til jul. Lav en gave, der med garanti vil vække glæde hos modtageren af gaven.