Drikkedunke og termoflasker med tryk eller logo

Sig farvel til engangsflasker og udskift dem med gebrugelige vandflasker og drikkedunke

Hvis der er noget bedre end at passe på sit helbred og samtidig passe på planeten, så er det at gøre det med stil og originalitet. Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig med at gøre netop det med vores genanvendelige og bæredygtige flasker og genbrugelige drikkedunke. Som alle Wanapix produkter kan de selvfølgelig personaliseres fuldt ud: Vælg din stil, model, foto, logo, tegning, navn eller måske endda en sætning... Det er kun din fantasi, der sættes grænser for, hvad du kan personalisere drikkedunkene med: Prøv for eksempel at tilføje dit barns tegning på flasken, måske en personlig vandflaske til fars dag, eller måske bare med dit barns yndlingstegneseriefigur, så han/hun altid vil have mulighed for, at kunne finde sin flaske med billede i skolen.

Bare rolig, hvis du ikke er alt for kreativ: Vi har forskellige foruddesignede skabeloner, som gør det nemt at personliggøre din vandflaske eller termokande, da du kan ændre dem og tilføje eller fjerne elementer, som du ønsker, for at gøre produktet til dit eget. På den måde kan du holde dig hydreret, på den helt rigtige måde.

Vi har et bredt udvalg af materialer, farver, størrelser og former, som alle er designet til at passe til alle og enhver. Du kan også vælge mellem termiske (dobbeltlag) eller ikke-termiske (enkeltlag), dvs. de kan holde temperaturen på den drikkevare, de indeholder, i længere eller kortere tid afhængig af om det er dobbelt- eller enkeltlag.

Det kan du bruge en genbrugelig vandflaske eller termokande til

Vi har modeller, der er perfekte til børn, både på grund af materialets modstandsdygtighed (stødsikkert, sikkert mod tab) og på grund af den praktiske brug: flere af dem har et indbygget sugerør, som gør det muligt for dem at drikke selv og hjælper dem med at blive mere selvstændige (noget meget vigtigt for deres udvikling og selvværd). Det gør dem perfekte til udflugter, lejre eller blot til deres hverdag i skolen, da der med deres personlige flaske eller termoflaske ikke er nogen tvivl om, at det er deres drikkedunk eller termoflaske.

Personlige vandflasker i forskellige farver og materialer

Vi har også meget perfekte modeller til kontoret eller universitetet, som er perfekte til voksnes hverdag, og som vil hjælpe dig med at holde dig hydreret, da det ikke vil være svært for dig at drikke vand, hvis du altid har en flaske eller en termoflaske ved siden af dig. Tag den med i din rygsæk eller taske og stil den på bordet ved siden af dig: Nu vil du se, hvor nemt det er, at drikke flere liter vand om dagen! Du kan selvfølgelig fylde drikkedunken med tryk med en hvilken som helst anden drik, da de termiske modeller holder dem varme eller kolde i flere timer - hvad med en iste på en varm eftermiddag på kontoret eller en skoldhed kaffe en vintermorgen når du står og venter på bussen? Det er de små ting, der gør din hverdag meget bedre.

Vi tilbyder også praktiske modeller til sportsudøvere: Vi har modeller med karabinhager, der er perfekte for dem, der bruger tid i bjergene, på løbeture eller går mange ture med hunden og måske ikke bruger så meget tid derhjemme. Hvis du hænger din vandflaske i din rygsæk eller bæltestrop, vil det uden tvivl gøre din vandretur meget mere behagelig og lettere, da du ikke hele tiden skal åbne og lukke din rygsæk for at finde en flaske vand.

Genbrugelige og miljøvenlige vandflasker

Plastik er ved at gå af mode, og brugen af plastik falder år for år. Flere og flere mennesker skifter det kedelige plastik ud med genanvendelige og personlige drikkedunke: De er ikke kun gode for miljøet, da de ikke genererer affald, men de er også gode for dit helbred. Der anvendes et væld af plastmaterialer til opbevaring af mad og drikkevarer, som ikke er godkendt til dette formål og derfor udgør en langsigtet risiko for sundheden. De indeholder kemikalier, som kan overføres til fødevarer, så de bliver indtaget af os.

Personlige vandflasker og flasker til børn med tryk

De flasker og termokander, som vi tilbyder på vores hjemmeside, kan du være sikker på: de er fremstillet af testede materialer, der er egnet til kontinuerlig brug og ikke udgør nogen fare for os eller vores planet. Der er modeller af rustfrit stål, aluminium, Tritan eller glas ... vælg den flaske eller beholder, der passer bedst til dine behov, din hverdag, din smag eller den person, du vil overraske med en anderledes, nyttig, praktisk og original gave. Det er slut med engangsplastikflasker!

Perfekte til alle og enhver

Som vi fortalte dig ovenfor, er flasker og termokander, der kan personaliseres, ideelle til alle. Børnene vil blive glade for at få en helt personliggjort efter deres smag, med deres yndlingstegneserie, deres foto eller deres navn. Også for voksne, da det er en nem, behagelig og unik måde at have noget at drikke med sig, og lige ved hånden: du kan vælge en lille størrelse eller kapacitet, så du kan have den med dig uden at den vejer for meget. Desuden kan du tilføje et bogstav, et motiv, et billede eller noget held andet til beholderen. Hvis du er en virksomhed og ønsker at overraske dine medarbejdere eller kunder med en praktisk genstand til deres dagligdag, hvad er så bedre end noget, som de kan bruge til enhver tid, samtidig med at det er holdbart og genanvendeligt? Prøv at vælge en model og tilføj dit firmalogo eller slogan Det vil se fantastisk ud!

Der er endnu flere fordele: Der er mulighed for mængderabatter, så hvis du køber mange af de samme enheder, vil enhedsprisen blive kraftigt reduceret. Hvad mener vi med dette? Takket være dette bliver produktet den ideelle gave til bryllupper, kongresser og alle slags begivenheder, på grund af den gode pris som vi kan tilbyde.

Tag et kig på de forskellige modeller af personlige flasker med tryk og vandflasker med billede, som vi tilbyder, og glem alt om engangsplastik for altid!

Personlige termoflasker og vandflasker isoleret med dobbeltlag

Drikkedunk med navn

Som vi tidligere nævnte, er der mange virksomheder, der elsker at købe en personlige gave til deres medarbejdere, for at vise dem, hvor meget de betyder for virksomheden. Derfor er der gået sport i, at finde den mest originale gave. Noget som kan gøre en tørstig person glas, er en drikkedunk med navn, en vandflaske med navn eller en termoflaske med navn. På den måde får de en personlig lille gave, der kan bruges igen og igen, i de mange år fremover, hvor de arbejder i din virksomhed. Desuden vil man også kunne kende forskel på de forskellige drikkedunke med billede eller navn, da de vil have den enkelte medarbejders navn påskrevet, eller måske endda et billede af medarbejere påtrykt. Husk at udnyt de fantastiske mængderabatter, så du får mere for dine penge.