Personligt kortspil "Match Bubbles" med billede

112,05 kr.
antal:
#15780
Vælg en mulighed: Match Bubbles Kids
 • Størrelse: 10ø cm (bredde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Brætspil for hele familien - Fra 2 til 8 spillere.
 • Spillets varighed: 15 minutter(ca.)
 • Personalisér og design symbolerne på kortene.
 • Anbefalet minimumsalder: +5 år.
 • Antal kort: 30 kort. Hvert kort har 6 symboler.
 • Alt i alt er der 30 symboler, der kan personaliseres.
 • Mellem to kort vil der altid være et symbol, der matcher.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image

user social avatar
Lasse (Paderborn, DE)
købte: Kortspil "Match Bubbles"
27/09/2022
"Cirklerne blev ikke skåret godt ud. Design software ikke god. Preview skærer billederne ud på en anden måde end den måde, de blev placeret på."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Maria (Penig, DE)
købte: Kortspil "Match Bubbles Kids"
17/09/2022
"Produktet var nemt at konfigurere og ser præcis ud som planlagt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
E
Elke (Landshut, DE)
købte: Kortspil "Match Bubbles"
13/09/2022
"Alt er i orden!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Corina (Weissenbach/neuhaus, AT)
købte: Kortspil "Match Bubbles Kids"
09/09/2022
"Fantastisk spil og endnu sjovere med dine egne billeder! God idé"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
J
Jade (Quimperle, FR)
købte: Kortspil "Match Bubbles Kids"
01/09/2022
"Meget godt kvalitetsprodukt!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
F
Florian (Wernigerode, DE)
købte: Kortspil "Match Bubbles"
31/08/2022
"Nogle af de små repræsentationer er for små."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
David (Baiona, ES)
købte: Kortspil "Match Bubbles Kids"
13/08/2022
"Vi kunne slet ikke lide det endelige resultat. Som gave ser det godt ud, men jeg kunne ikke lide, at jeg ikke kunne vælge, hvilket billede jeg ville have på hvert kort. Resultatet er, at mange billeder gentages, men på det samme kort, hvilket jeg slet ikke havde forventet."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
P
Petra (Augsburg, DE)
købte: Kortspil "Match Bubbles Kids"
01/08/2022
"Desværre er det lidt svært at lave den, og billederne er delvist afskåret."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Carla (Bergisch gladbach, DE)
købte: Kortspil "Match Bubbles"
30/07/2022
"Da billederne næppe kan redigeres, er udskæringerne delvis beskåret."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Grundlæggende informationer

 • Antal spillere: fra 2 til 8 spillere
 • Spillets varighed: 15 minutter (ca.)
 • Minimumsalder: +5 år
 • Type: kortspil
 • genre: familiespil

Match Bubbles spil med personaliserede symboler

Match Bubbles-spillet er et meget populært kortspil over hele verden. Spillet bygger på brug af reflekser, mental og visuel hastighed. Ideen er meget enkel: alle kortene i bunken har forskellige symboler, og der er altid et symbol og kun et, der matcher mellem to kort. Under spillet vises to kort, og målet er at være den første spiller, der finder det matchende symbol mellem kortene.

Spillet er meget sjovt, simpelt og for alle aldre. På grund af det alene, er det en perfekt gave til spillere i alle aldre. Desuden kan spillet gøres personligt. Det betyder, at du vil kunne designe og indlæse de symboler, du vil have vist på kortene fra din mobil eller computer. Som i det originale spil vil der altid kun være et matchende symbol mellem to kort. Da du selv kan vælge symbolerne, kan det være ansigter på familiemedlemmer, dyrene i familien, venner, tegninger, logoer eller hvad du nu kan lide. Det gør spillet mere originalt.

Sådan spiller du Match Bubbles

Match Bubbles er et spil, der giver dig mulighed for at spille det på flere forskellige måder. Specifikt foreslår vi at det kan spilles på op til 5 forskellige måder, Vi mener at Match Bubbles er et fem i et spil.

Før du begynder at spille et af de fem spil, skal kortene blandes godt. De forskellige spil er:

Tårnet

Giv 1 spiller 1 kort hver. Hver deltager lægger sit kort på bordet foran sig med forsiden nedad (den del, der ikke viser symbolerne). Resten af ​​bunken er placeret midt på bordet med forsiden opad.

Spillet begynder når der råbes "Begynd Spil!!". Derefter vender alle spillere deres kort og finder et symbol der matcher mellem kortet på midten af bordet og sit eget. Husk at der altid kun er et symbol der matcher. Den første, der finder symbolet siger navnet højt og tager derefter kortet fra bunken i midten og lægger det over på det kort, han allerede havde.

Der er nu et nyt kort i midterbunken og den samme process repeteres: Den der er hurtigst til at finde et match, siger symbolet højt og vinder kortet fra bunken. Det spilles på denne måde, indtil der ikke er flere kort tilbage.

Når spillet er slut, tæller hver spiller alle sine indsamlede kort. Den, der har flest, vinder spillet!

Voldgraven

Det spilles på samme måde som "Tårnet", men i omvendt rækkefølge. Du vil forstå det med det samme. I "Voldgraven" uddeles ALLE kort til alle spillerne med forsiden nedad. Bortset fra et enkelt kort, som efterlades med forsiden oppe på midten på bordet.

På kommando af "Begynd spil", Vender hver spiller sit kort og starter med at finde et match mellem sit kort og kortet på midten af bordet. Den første, der finder sit symbol gentaget mellem det centrale kort og det i hans dæk, siger navnet på symbolet højt og efterlader derefter det øverste af sine kort, oven på kortet på midten af bordet. På denne måde er der et nyt kort i midten og alle spillere skal igen finde et match, mellem de to kort

Spillet slutter, når en spiller løber tør for kort. Vinder af spillet er den, som ikke har flere kort tilbage

Match Bubbles spil med personaliserede symboler

Den varme kartoffel

Hver spiller får et kort, der vender med forsiden nedad. Spilleren skal holde sit kort i håndfladen. Derefter skal spillerne beslutte sig for, hvor mange runder de vil spille. For eksempel 8 runder. Ved siden af ​​hvert spil lægges der kort, med så mange kort som runder, der skal spilles (8 kort, i dette eksempel).

Ved ordren "Begynd Spil!", vender hver af spillerne kortet de har i hånden, så det ligger med forsiden opad, så symbolerne kommer til i syne. Hver spiller vil nu kigge på hinandens kort. Så snart de identificerer et symbol fra deres kort, der matcher med en anden spillers, siges symbolet højt og giver deres kort til en anden spiller. Derefter tager personen der har givet sit kort væk, et nyt kort fra bunken ved siden af sig.

Spillet slutter efter 8 runder i dette eksempel. Vinderen der kommer af med sine kort først, vinder.

Gå efter det

Et kort placeres midt på bordet med forsiden opad med symbolerne i syne. Rundt om dette, placeres så mange kort som der er spillere. Korten rundt om kortet i midten, lægges med forsiden nedad. De resterende kort, lægges til side.

På kommandoen af "Begynd Spil!", vender hver af spillerne et af kortene af gangen. Spillerne skal nu finde et match mellem de kort de har vendt og kortet i midten. Hver gang de finder et match, råber de det højt. Når der opnås et match, beholder man kortet(det centrale kort fjernes aldrig). Spillet stopper ikke, før der ikke er flere kort tilbage.

Sådan spiller du Match Bubbles

Når der ikke er flere kort tilbage, lægges der et nyt kort oven på kortet i midten. Igen lægges der kort rundt om dette kort, med billedsiden nedad.

Når der ikke er flere kort tilbage, er spillet slut. Den person der har flest kort i deres besiddelse, vinder spillet.

Den forgiftede gave

Et kort uddeles med billedsiden nedad til hver spiller. Resten af ​​kortene placeres i en bunke midt på bordet med forsiden opad.

På kommandoen af "Begynd Spil!!" Vil hver spiller kigge efter et symbol, der matcher mellem det centrale kort og de andre spilleres kort. Du må ikke lede efter et match på dit eget kort. Så snart der findes et fælles symbol, siges det højt. Den der “vinder” stikket, placerer det centrale kort oven på kortet på den spiller, der har et matchende kort. Et nyt nyt kort lægges i midten og spillet fortsættes på samme måde, indtil der ikke er flere kort tilbage.

Vinderen er den, der har færrest kort tilbage. Derfor kaldes det en "forgiftet gave", fordi vi "giver" kort til spillerne og forgifter dem, hver gang vi giver dem kort.

Dobble med foto
Tags af Kortspil "Match Bubbles"