Pude med billede

pude
112 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 11 min.

Form
Størrelse
Farve på lynlås
Stof

Detaljer

 • Størrelse: 35 cm (bredde) x 35 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Alle puder sendes med fyld.
 • Dit design på begge sider af puden.
 • Materiale valg: Strækpolyester, satin polyester Oxford.
 • Betrækket kan aftages og vaskes.
 • ID: #3171-6320
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

En oversigt over fordelene ved vores puder

 • Du kan personalisere dem med Hvilket som helst billede eller foto, i alle farver. Upload alle de billeder du ønsker eller tilføj tekst og navne.
 • Du kan lave et design fra bunden, eller vælge en af vores gratis skabeloner og foretage små ændringer.
 • Vælg mellem flere forskellige former og flere forskellige størrelser af hver form.
 • Du kan personalisere de 2 sider, efter din smag. Vi printer dit design på hele overfladen, uden at efterlade hvide margener.
 • Vælg mellem flere forskellige typer af stof. Puderne sendes med pude og betræk.
 • Du kan endda vælge hvilken farve af lynlås du vil have, for en total personalisering af produktet.
 • Betrækket er nemt at tage af og velegnet til vaskemaskine.
 • Vores puder opfylder kravene til OEKO-TEX® kvalitetsstemplet og har bestået de gældende kontrolkriterier.

Se hvorfor vores personaliserede puder er unikke:

Os

 • 100% tryk på puden: Du kan printe dit billede eller design på hele overfladen af puden, helt ud til syningerne. Der vil ikke være nogle hvide overflader eller kanter.
 • Flere forskellige stofmaterialer at vælge imellem: du kan vælge mellem stofmaterialer fra klassisk stretch polyester til mere originale stoftyper som blødt satin eller et elegant finish i kunstlæder.
 • Vælg farven på lynlåsen: Du kan vælge farven på lynlåsen, uden at det koster ekstra! Du kan vælge den lynlås, der passer bedst sammen med dit design.

Andre mærker

 • Tryk med stort hvide margener: Andre mærker lader dig ikke dække hele overfladen af puden med dit design, og efterlader grimme hvide mærker på siderne. Det synes vi ikke, er særlig pænt at kigge på.
 • Kun en type stof: I andre butikker kan du ikke vælge materialet til din pude. Der er kun en type stof at vælge imellem.
 • Kun en lynlås farve: Andre brands fremstiller puderne med kun en lynlås farve at vælge imellem, imens Wanapix lader dig vælge mellem alle de mest populære farver af lynlåse, der findes.
Sammenligning mellem personaliserede puder

Sådan designer du en original pude

Puder er en af de mest normale dekorationer til dit hjem, men derfor skal du ikke glemme dem. en personlig pude kan gøre en stor forskel på atmosfæren i din stue og soveværelse. Fra at give et livligt touch til et mere klassisk og endda få dine møbler til at se elegant og moderne ud.

Vælg formen, typen af materialet og størrelsen af puden så den tilpasser sig perfekt til din stil, det du kan lide, eller det du har brug for. Vi ved at der er ting, som du har brug for, der bare ikke kan findes eller købes nogen steder. Hvis du sætter dig for at finde den rigtige pude, kan du nu få fat på den hos os. Du kan personalisere det hele på vores puder med billede eller tilføje det design som du ønsker.

Det er nemmere end nogensinde at lave personaliserede puder med fotos, fordi vores Online Editor hjælper dig med alle trinene.

Nyd alle fordelene ved vores Online Editor

For at designe din pude, kan du bruge vores editor, der ikke behøver nogen form for software for at fungere, da den er 100% online. Du kan bruge den til at lave mange ting: Uploade et eller mange billeder fra din mobil eller computer og designe puden som du ønsker, rotere den eller ændre størrelsen. Du kan også tilføje tekst og vælge mellem mange forskellige skrifttyper, i mange forskellige stilarter, såvel som at ændre farven og størrelsen på teksten.

På hvilket som helst tidspunkt kan du se et preview af, hvordan produktet kommer til at se ud. Når du er tilfreds med resultatet, kan du placere ordren sikkert og nemt på puden, med dit design.

Personlige puder med billede

Hvordan man laver personlige puder med billede

Vores puder er OEKO-TEX® mærket, hvilket garanterer kvaliteten af alle komponenterne, inklusiv overflader såsom nitter, knapper, lynlåse og syninger komponenterne OEKO-TEX®-stemplet garanterer også at tekstilerne er harmløse for huden.

Hvis et produkt er af kvalitet, så koster det normalt også mere. Personliseringen kan være dyr, men at dekorere dit hjem, behøver ikke at koste alverden. Hos Wanapix tilbyder vi dig personlige puder til fordelagtige priser. Alle vores pudebetræk kan maskinvaskes undtagen kunstlæder modellen. Og husk at vi sender dig hele puden. Andre steder ville de kun sende dig pudebetrækket uden at inkludere selve puden.

Husk at vi skiller os ud fra andre fysiske og online butikker. De designer puder, hvor der efterlades hvide kanter og margener på puden, imens vi trykker dit design på hele overfladen af puden. Selv syningerne på begge sider af puden, vil have dit design påtrykt Vi ønsker ikke at gå på kompromis med noget og det ved vi at du heller ikke vil, når du først har set, hvad vi kan tilbyde.

Og vi udmærker os ikke kun ved personlig tilpasning, men også ved alle de kombinationsmuligheder, som du kan lave med vores forskellige modeller af puder. Lige fra valg af materiale, form og størrelse til farven på lynlåsen. Vi ønsker, at det er dig, der trin for trin bestemmer, hvordan din pude skal se ud. Dette er den eneste måde at lave personlige puder med de designs, du ønsker.

Runde personlige puder med billede og tekst

De personaliserede puder er perfekte til dit hjem, såvel som gave til enhver anledning. Skal du give en pude væk, så er det vigtigt at tænke på det som personen kan lide, og personligheden i gavemodtagers hus. Er det til soveværelset eller til værelserne? Dette kan være afgørende for designet om det bedste er at vælge puder med billeder, puder med sætninger, minimalistiske puder. Selvom det er til specielle lejligheder som Valentinsdag eller til Mors Dag, så kommer de til at have en plads i hjemmet. Derfor bør du også tænke på stilen i hjemmet, så puden kommer til at passe perfekt ind.

Og til børneværelset? Puder til børn!

Indtil nu har vi foreslået at personalisere puden med designs eller fotos, men kan i forestille jer en pude, med tegninger fra jeres egne børn? Det er nu muligt! Hvis du ikke ved hvordan man laver puder til børn, så er det ikke så svært. Du skal bare vælge den tegning, du bedst kan lide, scanne den og konvertere den til .JPG format. Efterfølgende skal du vælge den af tegningerne du har scannet ind, uploade den i vores Online Editor, vælge materialet og størrelse. Det er nemt!

At lave puder med børnetegninger er perfekte som dekorering af børneværelset, men også som gave til far, mor, bedsteforældre eller lærere. De vil elske det, for der er ikke noget mere personligt, end et design, der er lavet med kærlighed.

Hvis børnene ikke kan lide at tegne, kan der i stedet designes sjove puder og nørdede puder med hovedpersonerne fra børnenes favoritprogrammer. da vi tilbyder en total personalisering på begge sider, kan du lave en collage af fotos med alle dine favoritkarakterer fra film, serier eller bøger. Det bliver dit barns yndlings pude, da den kommer til at være 100% som han/hun kan lide.

Cojín con una foto de enamorados personalizado

Ofte stillede spørgsmål om vores fotopuder

Hvilket materiale er de personlige puder lavet af?

Der er flere forskellige materialer at vælge imellem. Standardpuderne har tre forskellige typer stof at vælge imellem, alle til samme pris: Polyester (stretch), Satin og Panama. Der findes også puder i kunstlæder, som koster lidt mere end de førnævnte materialer. Derudover findes der andre mere specielle puder, f.eks. viskoelastiske puder eller lavendel- og hvedepuder.

Hvilken teknik bruges der til at personliggøre fotopuderne?

Puderne tilpasses ved hjælp af en teknik, der kaldes sublimering. Med dette system kan ethvert foto, design, logo eller billede overføres til pudebetrækket, så det bliver perfekt integreret. Farverne er helt klare og levende og selve pudebetrækket kan vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbleren uden problemer

Hvilke fordele har vores puder i forhold til andre på markedet?

Vores puder er af høj kvalitet til en overkommelig pris. Blandt fordelene fremhæver vi det faktum, at vores puder er personlige på 100 % af stoffet og på begge sider af puden. Andre mærker har blanke marginer på siderne. Desuden leveres alle puder med polstring uden ekstra omkostninger. Og du kan endda tilpasse farven på lynlåsen på omslaget, også uden ekstra omkostninger.

Har i billige personlige puder?

Vi kan sige, at vores personlige puder er de billigste på markedet, når man tager højde for alle de funktioner, der er nævnt i det foregående punkt. Andre butikker reklamerer med billigere priser, men under købet forhøjer de prisen, hvis du ønsker at personliggøre den anden side. Det er også muligt, at de beder om et minimum antal puder for at afslutte ordren. Ovenikøbet kan du ikke personliggøre hele omslagets overflade helt op til kanterne, som du for eksempel kan på vores puder. Vores puder kan betragtes som "Premium"-puder til en meget overkommelig pris.

Kan de vaskes i vaskemaskine?

Ja, alle vores personlige puder kan som regel vaskes i maskine. Først skal fyldet fjernes, da det kun er betrækket, der skal vaskes. Med lynlåsen er det nemt at fjerne fyldet for at vaske det i vaskemaskinen. Der er dog vaskeinformation på hvert produkt, som vi anbefaler, at du læser.

Hvilken form og størrelse har puderne?

Ligesom der er forskellige materialer at vælge imellem, er der også forskellige former og størrelser. Den mest populære pude er den firkantede pude 35x35 cm. Der findes dog også større puder i samme form. Der findes også runde, rektangulære og hjerteformede puder. Der findes forskellige størrelser af hver af disse former. Der findes endda "U"-formede nakkepuder, som kan sættes rundt om nakken, så du får den ideellle støtte på køreturen eller på flyturen.

Forskelle mellem stoftyperne

Når du designer din personlige pude, kan du vælge det materiale, du foretrækker. Vi tilbyder dig 3 typer af forskellige stoffer. Alle er af 100% polyester, men i forskellige varianter af polyester:

Polyester (stretch)

Strækstoffet er det, vi normalt kalder "polyester ", og det er det mest almindelige og populære stof. Det giver en bred farveskala samt stor troskab til design og god definition.

Vaskeanvisning

Oxford

Oxfordstof er en variant af polyester, der er kendetegnet ved at have et større og mere synlige stoffibre.. Denne type stof, får puden til at miste definition og farvemætning meget let, men på den anden side giver den en større personlighed til de produkter, der bruger den, hvilket giver en mere håndlavet, hjemlig følelse til designet.

Oxford-stoffet er 100% vandtæt for bedre at beskytte mod pletter og smuds.

Vaskeanvisning

Satin

Satinstof, der er en anden polyester variant, er et stof, der er kendetegnet ved dets bløde overflade og glans, hvilket giver et mere glamourøst udseende til produktet. Desuden har produktet et flot farvespektrum, da stoffets glans får det til at se mere levende ud.

Vaskeanvisning

Vaskeanvisning

 • Velegnet til vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 30 grader.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryges ved lav temperatur.
 • Velegnet til tørretumbler. Tør ved lav temperatur.

Målene på disse tekstilprodukter er omtrentlige, da fremstillingsprocessen og printet af billedet kan påvirke størrelsen en anelse.

Polstringsmateriale

Vi inkluderer selve polstringen af puden. Dette er målene:

 • Stof: TNT- ikke vævet stof 40 gr./m2 - 100% polyester.
 • Fyld: 100% polyesterfiber; hul, konjugeret og silikone.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter med mærket OEKO -TEX® garanterer, at alle dets komponenter opfylder all krav og kriterier til kontrol samt tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-certifikatet er harmløse for huden.

Certificado OEKO