En oversigt over fordelene ved vores puder

 • Du kan personalisere dem med Hvilket som helst billede eller foto, i alle farver. Upload alle de billeder du ønsker eller tilføj tekst og navne.
 • Du kan lave et design fra bunden, eller vælge en af vores gratis skabeloner og foretage små ændringer.
 • Vælg mellem flere forskellige former og flere forskellige størrelser af hver form.
 • Du kan personalisere de 2 sider, efter din smag. Vi printer dit design på hele overfladen, uden at efterlade hvide margener.
 • Vælg mellem flere forskellige typer af stof. Puderne sendes med pude og betræk.
 • Du kan endda vælge hvilken farve af lynlås du vil have, for en total personalisering af produktet.
 • Betrækket er nemt at tage af og velegnet til vaskemaskine.
 • Vores puder opfylder kravene til OEKO-TEX® kvalitetsstemplet og har bestået de gældende kontrolkriterier.

Se hvorfor vores personaliserede puder er unikke:

Os

 • 100% tryk på puden: Du kan printe dit billede eller design på hele overfladen af puden, helt ud til syningerne. Der vil ikke være nogle hvide overflader eller kanter.
 • Flere forskellige stofmaterialer at vælge imellem: du kan vælge mellem stofmaterialer fra klassisk stretch polyester til mere originale stoftyper som blødt satin eller et elegant finish i kunstlæder.
 • Vælg farven på lynlåsen: Du kan vælge farven på lynlåsen, uden at det koster ekstra! Du kan vælge den lynlås, der passer bedst sammen med dit design.

Andre mærker

 • Tryk med stort hvide margener: Andre mærker lader dig ikke dække hele overfladen af puden med dit design, og efterlader grimme hvide mærker på siderne. Det synes vi ikke, er særlig pænt at kigge på.
 • Kun en type stof: I andre butikker kan du ikke vælge materialet til din pude. Der er kun en type stof at vælge imellem.
 • Kun en lynlås farve: Andre brands fremstiller puderne med kun en lynlås farve at vælge imellem, imens Wanapix lader dig vælge mellem alle de mest populære farver af lynlåse, der findes.
Sammenligning mellem personaliserede puder

Sådan designer du en original pude

Puder er en af de mest normale dekorationer til dit hjem, men derfor skal du ikke glemme dem. en personlig pude kan gøre en stor forskel på atmosfæren i din stue og soveværelse. Fra at give et livligt touch til et mere klassisk og endda få dine møbler til at se elegant og moderne ud.

Vælg formen, typen af materialet og størrelsen af puden så den tilpasser sig perfekt til din stil, det du kan lide, eller det du har brug for. Vi ved at der er ting, som du har brug for, der bare ikke kan findes eller købes nogen steder. Hvis du sætter dig for at finde den rigtige pude, kan du nu få fat på den hos os. Du kan personalisere det hele på vores puder med billede eller tilføje det design som du ønsker.

Det er nemmere end nogensinde at lave personaliserede puder med fotos, fordi vores Online Editor hjælper dig med alle trinene.

Nyd alle fordelene ved vores Online Editor

For at designe din pude, kan du bruge vores editor, der ikke behøver nogen form for software for at fungere, da den er 100% online. Du kan bruge den til at lave mange ting: Uploade et eller mange billeder fra din mobil eller computer og designe puden som du ønsker, rotere den eller ændre størrelsen. Du kan også tilføje tekst og vælge mellem mange forskellige skrifttyper, i mange forskellige stilarter, såvel som at ændre farven og størrelsen på teksten.

På hvilket som helst tidspunkt kan du se et preview af, hvordan produktet kommer til at se ud. Når du er tilfreds med resultatet, kan du placere ordren sikkert og nemt på puden, med dit design.

Personlige puder med billede

Hvordan man laver personlige puder med billede

Vores puder er OEKO-TEX® mærket, hvilket garanterer kvaliteten af alle komponenterne, inklusiv overflader såsom nitter, knapper, lynlåse og syninger komponenterne OEKO-TEX®-stemplet garanterer også at tekstilerne er harmløse for huden.

Hvis et produkt er af kvalitet, så koster det normalt også mere. Personliseringen kan være dyr, men at dekorere dit hjem, behøver ikke at koste alverden. Hos Wanapix tilbyder vi dig personlige puder til fordelagtige priser. Alle vores pudebetræk kan maskinvaskes undtagen kunstlæder modellen. Og husk at vi sender dig hele puden. Andre steder ville de kun sende dig pudebetrækket uden at inkludere selve puden.

Husk at vi skiller os ud fra andre fysiske og online butikker. De designer puder, hvor der efterlades hvide kanter og margener på puden, imens vi trykker dit design på hele overfladen af puden. Selv syningerne på begge sider af puden, vil have dit design påtrykt Vi ønsker ikke at gå på kompromis med noget og det ved vi at du heller ikke vil, når du først har set, hvad vi kan tilbyde.

De personaliserede puder er perfekte til dit hjem, såvel som gave til enhver anledning. Skal du give en pude væk, så er det vigtigt at tænke på det som personen kan lide, og personligheden i gavemodtagers hus. Er det til soveværelset eller til værelserne? Dette kan være afgørende for designet om det bedste er at vælge puder med billeder, puder med sætninger, minimalistiske puder. Selvom det er til specielle lejligheder som Valentinsdag eller til Mors Dag, så kommer de til at have en plads i hjemmet. Derfor bør du også tænke på stilen i hjemmet, så puden kommer til at passe perfekt ind.

Personlige puder

Og til børneværelset? Puder til børn!

Indtil nu har vi foreslået at personalisere puden med designs eller fotos, men kan i forestille jer en pude, med tegninger fra jeres egne børn? Det er nu muligt! Hvis du ikke ved hvordan man laver puder til børn, så er det ikke så svært. Du skal bare vælge den tegning, du bedst kan lide, scanne den og konvertere den til .JPG format. Efterfølgende skal du vælge den af tegningerne du har scannet ind, uploade den i vores Online Editor, vælge materialet og størrelse. Det er nemt!

At lave puder med børnetegninger er perfekte som dekorering af børneværelset, men også som gave til far, mor, bedsteforældre eller lærere. De vil elske det, for der er ikke noget mere personligt, end et design, der er lavet med kærlighed.

Hvis børnene ikke kan lide at tegne, kan der i stedet designes sjove puder og nørdede puder med hovedpersonerne fra børnenes favoritprogrammer. da vi tilbyder en total personalisering på begge sider, kan du lave en collage af fotos med alle dine favoritkarakterer fra film, serier eller bøger. Det bliver dit barns yndlings pude, da den kommer til at være 100% som han/hun kan lide.

Sådan foldes puderne på din seng

Sengen er den vigtigste del af et soveværelse. Derfor er det nødvendigt at du udvælger en god dekoration, der kan skabe harmoni mellem elementerne. Afhængig af størrelsen af sengen skal du have færre eller flere puder. For senge på 1,5 meter, er det ideelle ikke at have mere end et maksimum af 4 puder.

Der opstår tvivl når sengen er større, hvor går grænsen for antallet af puder? Vi anbefaler ikke at lægge mere end 6 puder på sengen, da det ellers vil se ubehageligt og overdrevent ud. Her er vores guide til, hvordan man placerer puderne på sengen:

 • Første række: Placer puderne, så de danner støtte for resten af de dekorative puder.
 • Anden række: Læg to store firkantede puder ovenpå hovedpuderne. Vælg gerne kunstlæderpuderne på 50 x 50 cm, dem i polyester, satin eller panama på 55 x 55 cm. I forhold til design, så vælg gerne noget, der passer med farverne på sengetøjet og resten af soveværelset.
 • Tredje række: For at de ikke hober sig op, foretrækkes det at skifte mellem former og størrelser. Derfor vælger vi nu de rektangulære, der er af en mindre størrelse. Du kan blive ved med at bruge de samme farver som på de andre puder, men den her gang i mere klare toner. Skift mellem toner afhængig af lag af puder, så det ser visuelt flot ud.
 • Fjerde række: I forhold til vores distribution af puder, vil dette være det sidste lag af puder, men du kan altid tilføje flere. Her vil vi gøre plads til mindre modeller, med anderledes former: runde puder, puder formet som hjerter for eksempel. Disse puder er dem, der vil skille sig mest ud. Her kan du være kreativ, og tilføje jeres initialer eller en smuk sætning.

Dette er vores forslag, men du kan lave en kombination af forskellige modeller efter eget ønske. Du kan lege med personaliseringen, så dine puder kommer til at se unikke og originale ud. Start med at designe dine puder og lad din seng tale for sig selv.

Sådan foldes puderne på din seng