Personlige Fars Dags gaver

Bestsellere på Fars Dag


Originale gaver til Fars dag

Den mest specielle dag på året for fædre (og bedstefædre) er Fars dag. En dato til at huske os på vores fædres hårde arbejde med at opdrage os og tage sig af os. Far har været med dig i både dine gode og dårlige øjeblikke. Synes du ikke at det er et godt øjeblik, at give ham en gave? Design en personlig gave til Far, og vis ham hvor meget han betyder for dig og hvor meget du elsker ham.

På dage som Fars dag, er der mange mennesker som leder efter gaver med beskeden Den bedste Far i verden, men det kan være svært at finde den rigtige gave. Dog ikke hos os da alle vores produkter, kan personaliseres med personlige motiver på 100% af overfladen. Det vil sige at du stort set kan tilføje den tekst du vil til produktet, uanset hvad du ønsker der skal stå og gøre Far glad for sin Fars Dags gave. Du kan også tilføje et billede fra da da du var lille, og er på et billede sammen med far, og tilføjet det til en T-shirts. På den måde, vil han have et minde på sin personlige Fars Dags T-shirt som han stensikker ikke vil kunne tage af igen, når han først har taget den på. Både nybagte fædre og de mere erfarne fædre vil blive overrasket af dine originale Fars Dags gaver.

I dette afsnit tilbyder vi dig et udvalg af produkter, så du kan finde det rette produkt og for at du finder de bedste gaveideer til Fars dag.

Hvornår er det Fars dag?

Fars dag varierer afhængig af, hvor du befinder dig i verden. Hvis du ikke ved hvilken dag er Fars dag i Danmark, så er det den 5 juni. Dagen fejres som udgangspunkt på forskellige datoer, afhængig af landet. I vores nabolande Sverige og Norge, fejres dagen f. eks på den anden søndag i november.

Hvad skal jeg give i gave på Fars dag?

Hvis du ikke ved hvad du skal give som gave på Fars dag, så lad os hjælpe dig, ved at give dig et par anbefalinger. Vi har indsnævret dette afsnit så du kan finde de mest specielle Fars dags gaver. De første fejringer af denne dag er de mest spændende, og derfor er det vigtigt at tænke på en flot gave til dagen og noget som vil falde i god jord hos far.

Ure, T-shirts eller ølglas er nogle af vores produkter, der stort set altid falder i god jord hos far. Tilpas hvert produkt til den måde som far er på, og så de passer til hans hobbyer. Hvis i allerede har et barn sammen, og du har fundet ud af, at i skal have et mere, så kan han overraskes på Fars Dag med en personlig tekst på en T-shirts, ølglas eller andet, hvor der står “Du skal være far.. IGEN, tillykke!”. Hvis du planlægger noget i den stil, vil det være en Fars Dag som han nok aldrig kommer til at glemme igen.

Glem ikke bedstefædrene, da denne dag også er vigtig for dem!

Nøgleringe til Fars dag

Ideer til Fars dag

Når børnene er små, er det normalt mor der tager sig af gaven til Fars dag. Mange spørger sig selv: Hvad skal jeg finde på at give min mand på Fars dag? Vores svar er altid det samme: noget praktisk. De bedste gaver, er dem man kan bruge på en daglig basis.

Næsten alle vores personlige gaver, kan være en speciel gave på denne dag. Design gaven med en sætning, citat eller et foto. Selvfølgelig er nogle af vores gaver mere populære end andre. Derfor vil vi herunder give dig et pargaveideér til Far:

Fars dag T-shirts

Hvis du spørger dig selv hvordan man laver en særlig gave til Fars dag og lykkes med det, så er vores personaliserede T-shirts dit svar. Det er en perfekt gave, og det er desuden en af vores “bestseller” produkter. Du har mange Farver og størrelser at vælge imellem og du kan tilføje billede og tekst, så T-shirten passer til din Fars smag..

De er billige og perfekte til en lun måned i juni, hvor Far går rundt i T-shirt hele dagen. Design med en af vores skabeloner til Fars dag, eller hvis du ønsker det kan du tilføje et familieportræt til hans T-shirt.

Fars dag krus

En anden praktisk og billig gave, der overrasker Far, er et Krus. Vi bruger alle sammen krus på en daglig basis til at drikke kaffe, eller som blyantholder til kuglepenne på kontoret. Nu kan du designe dem med hvilken som helst af vores skabeloner, eller med dit eget design. Det er helt op til dig!

Selvom de keramiske krus er det mest populære, har vi også modeller af andet materiale, der kan personaliseres med fotografier af familien eller specielle sætninger.

Tegnebog til mænd på Fars dag

Nøgleringe til Fars dag

På mærkedage er de små detaljer de vigtigste. personlige nøgleringe er en anden god gave, der ikke koster så meget og desuden kan bruges hver dag. Desuden kan den designes i alle slags materiale og størrelse. Vælg den model, du finder mest praktisk til Far. Du kan finde mange forskellige modeller og motiver til nøgleringen på vores hjemmeside.

Som med alle vores gaver kan du også personliggøre denne med vores foruddesignede skabeloner eller vælge at tilføje dine yndlingsbilleder. Sætninger til Fars dags gaver er nyttige til denne slags gaver. Da mange af vores nøgleringe kan personaliseres på begge sider, er det muligt at indgravere smukke ord på en side og tilføje et foto på den anden side.

sætninger til Fars dag

Når du personliggør din gave, kan du måske inkludere et par smukke ord eller en særlig sætning på Fars dag.vi giver dig nogle forslag herunder:

  • Til Far, min Bedste ven.
  • Hver søn citerer sin Far, i ord og i handling
  • Den bedste Far i verden
  • Far - Jeg elsker dig
  • Glædelig Fars dag. Tak for den måde du er altid er på.
  • World's greatest dad!
  • Jeg… er din Far (som i Star Wars).
  • Du er herren i huset (selvom mor bestemmer mere).
  • Far, du er min superhelt.

Er din far fan af Star Wars, så kan du overveje, om du skal give ham en nøglering, T-shirt eller noget helt andet, med Star Wars motiv. Du finder masser af personlige produkter på vores hjemmeside, der allerede er designet med forskellige Star Wars motiver. Det kunne også være at du tænkte på en af de typiske nøgleringe med et overskæg, eller et helt anderledes maskulint motiv. Uanset hvad du finder på, kommer det sikkert til at overraske far, hvilket jo er meningen med Fars Dag, nemlig at overraske og fejre far.

Fars dag T-Shirts