Bestsellere på Fars Dag

Originale gaver til Fars dag

Den mest specielle dag på året for fædre (og bedstefædre) er Fars dag. En dato til at huske os på deres hårde arbejde med at opdrage os og tage sig af os. Far har været med dig i både dine gode og dårlige øjeblikke. Synes du ikke at det er et godt øjeblik, at give ham en gave? Design en personlig gave til Far, og vis ham hvor meget han betyder for dig.

På dage som Fars dag, er der mange mennesker som leder efter gaver med beskeden Den bedste Far i verden, men det kan være svært at finde den rigtige gave. Ikke desto mindre er personaliserede gaver perfekte, da de kan tilpasses 100% til modtageren og til det du leder efter. Du kan designe gaven med billeder, fotos eller en besked til lejligheden. Både nybagte fædre og de mere erfarne fædre vil blive overrasket af dine originale Fars dags gaver.

I dette afsnit tilbyder vi dig et udvalg af produkter, så du kan finde det rette produkt og for at du finder de bedste gaveideer til Fars dag.

Hvornår er det Fars dag?

Fars dag varierer afhængig af, hvor du befinder dig i verden. Hvis du ikke ved hvilken dag er Fars dag i Danmark, så er det den 5 juni. Dagen fejres som udgangspunkt på forskellige datoer, afhængig af landet. I vores nabolande Sverige og Norge, fejres dagen f. eks på den anden søndag i november.

Hvad skal jeg give i gave på Fars dag?

Hvis du ikke ved hvad du skal give som gave på Fars dag, så lad os hjælpe dig, ved at give dig et par anbefalinger. Vi har indsnævret dette afsnit så du kan finde de mest specielle Fars dags gaver. De første fejringer af denne dag er de mest spændende, og derfor er det vigtigt at tænke på en flot gave til denne dag.

Ure, T-shirts eller ølglas er nogle af vores produkter. Tilpas hvert produkt til Fars væremåde, det han kan lide eller hobbyer. Denne dag kan også bruges til at fortælle din partner, at han skal være far. Han vile helt sikkert aldrig glemme det, og det vil være hans første “Fars Dag”.

Glem ikke bedstefædrene, da denne dag også er vigtig for dem!

Nøgleringe til Fars dag

Ideer til Fars dag

Når børnene er små, er det normalt mor der tager sig af gaven til Fars dag. Mange spørger sig selv: Hvad skal jeg finde på at give min mand på Fars dag? Vores svar er altid det samme: noget praktisk. De bedste gaver, er dem man kan bruge på en daglig basis.

Næsten alle vores personlige gaver, kan være en speciel gave på denne dag. Design gaven med en sætning, citat eller et foto. Selvfølgelig er nogle af vores gaver mere populære end andre. Derfor vil vi herunder give dig et pargaveideér til Far:

Fars dag T-shirts

Hvis du spørger dig selv hvordan man laver en særlig gave til Fars dag og lykkes med det, så er vores personaliserede T-shirts dit svar. Det er en perfekt gave, og det er desuden en af vores “bestseller” produkter. Du har mange Farver og størrelser at vælge imellem og du kan tilføje billede og tekst, så T-shirten passer til din Fars smag..

De er billige og perfekte til en lun måned i juni, hvor Far går rundt i T-shirt hele dagen. Design med en af vores skabeloner til Fars dag, eller hvis du ønsker det kan du tilføje et familieportræt til hans T-shirt.

Fars dag krus

En anden praktisk og billig gave, der overrasker Far, er et Krus. Vi bruger alle sammen krus på en daglig basis til at drikke kaffe, eller som blyant holder til kuglepenne på kontoret. Nu kan du designe dem med hvilken som helst af vores skabeloner, eller med dit eget design. Det er helt op til dig!

Selvom de keramiske krus er det mest populære, har vi også modeller af andet materiale, der kan personaliseres med fotografier af familien eller specielle sætninger.

Tegnebog til mænd på Fars dag

Nøgleringe til Fars dag

På mærkedage er de små detaljer de vigtigste. personaliserede nøgleringe er en anden god gave, der ikke koster så meget og desuden kan bruges hver dag. Desuden kan den designes i alle slags materiale og størrelse. Vælg den model, du finder mest praktisk til Far.

Som med alle vores gaver kan du også personliggøre denne med vores foruddesignede skabeloner eller vælge at tilføje dine yndlingsbilleder. Sætninger til Fars dags gaver er nyttige til denne slags gaver. Da mange af vores nøgleringe kan personaliseres på begge sider, er det muligt at indgravere smukke ord på en side og tilføje et foto på den anden side.

sætninger til Fars dag

Når du personliggør din gave, kan du måske inkludere et par smukke ord eller en særlig sætning på Fars dag.vi giver dig nogle forslag herunder:

  • Til Far, min Bedste ven.
  • Hver søn citerer sin Far, i ord og i handling
  • Den bedste Far i verden
  • Far - Jeg elsker dig
  • Glædelig Fars dag. Tak for den måde du er altid er på.
  • World's greatest dad!
  • Jeg… er din Far (som i Star Wars).
  • Du er herren i huset (selvom damen bestemmer mere).
  • Far, du er min superhelt.

Giv en anderledes nøglering med Star Wars motiv eller lav en nøglering der ligner et overskæg og overrask Far

Fars dag