Personaliserede benskinnere med billede og navn

#{{ product_article_id }}
antal:
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Med elastisk ærme til at holde skinnebensbeskytteren på plads.
  • Anbefalet størrelse: S: for børn i alderen 4 til 7 år (100-120 cm.) / M: (. 145 cm) for børn i alderen 7 til 11 år / L (. 120-145 cm) +11 år og voksne.
  • Høj kvalitet og komfort.
  • Skinnebensbeskytter mål: S: 7,5x14 cm. / M: 8x16,5 cm. / L: 9x19 cm.
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk.
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Relaterede produkter
Meninger
Google Reviews

Hurtig og effektiv service! Jeg har kun været tilfreds.

Freja (Aalborg, Nordjylland)

Fin service og rimelig hurtig levering. Meget tilfreds med alt.

Mikkel (Hørsholm, Hovedstaden)

Alt er perfekt. Service, levering og produkter. Tak for et fantastisk køb!

Anna (Holbæk, Sjælland)

Beskrivelse

Anbefaling af størrelse og højde

Størrelse S anbefales til børn, der måler ca. 100 til 120 cm. Med andre ord, den omtrentlige alder vil være fra 4 til 7 år .

Størrelse M anbefales til børn og unge i højden 120-145 cm. Dvs. fra 7 år, op til ca. 11 års-alderen.

størrelse L er velegnet til personer over 145 cm, der er, voksne og unge fra 12 år og op efter.

Personlige benskinnere

Benskinnere er et essentielt stykke beklædning til professionelle og amatør fodboldspillere. Nu kan du designe et par personlige skinnebensbeskyttere til alle aldrer og beskytte dine børn fra bolden.

Du kan vælge mellem forskellige størrelser og takket være vores online editor kan du tilpasse benskinnerne online med ethvert foto, billede, design osv. Du kan sætte et nummer, navn, spillerfoto, holdkammerat... hvad du vil. Vi printer det i fuld farve på begge benskinnere.

Du modtager de to skinnebeskyttere med deres respektive gummipolstrede beskyttere til at placere på indersiden ved hjælp af klæbemiddel, for at absorbere de værste stød. Vi sender også overtræk til benskinnerne, der er elastiske, for at holde dem fast på benet.

På grund af deres ergonomiske design garanterer benskinnerneen total komfort i brugen, udover selvfølgelig at give beskyttelse.

Materialet i benskinnerne er af en slags polypropylenplastik med en speciel finish til sublimering, et meget modstandsdygtigt og behageligt materiale til dem, der har dem på. Dens vigtigste egenskaber er: fleksibilitet, lethed og modstand.

Personaliserede benskinnere til børn

Personlige skinnebensbeskyttere med foto er en perfekt gave til piger og drenge, der spiller fodbold eller andre sportsgrene. Dine børn vil else have deres egne benskinnere med trøjenummer, navn, billeder eller et billede af holdet. De beskytter for skader, og giver motivation, da børn er mere udsatte for skader i voksealderen.

Sådan tilpasses skinnebensbeskyttere

Benskinnere er personaliseret ved sublimering, en metode, der sikrer, at designet forbliver trykt i hele produktets levetid.

Sådan bæres skinnebensbeskyttere

Det skal tages i betragtning, at benskinnerne er placeret mere eller mere 15 cm. under knæet og 10 cm. over anklen og dækker mindst en tredjedel af skinnebenets længde.

Først skal skinnebensbeskytterme anbringes på benene i skinnebensområdet. Betrækkene har et hul til benet og et andet til skinnebensbeskytteren. Efter at have indsat begge, skal de bare rettes til, strømper og fodboldstøvler skal på, og så er du klar til at vinde!

Skinnebensbeskytterne, også kendt som personaliserede benskinnere, de bruges ikke kun i fodbold, men også i andre sportsgrene såsom felthockey, ishockey, rullehockey, fodbold, rugby, futsal, baseball, kampsport. Dens formål er at reducere risikoen for brud i ankler, skinneben og fibulaer.