Garanteret levering på Fars Dag

Benskinner med billede og navn

to skinnebensbeskyttere
187 kr.
Mængderabat

Model
Detaljer
  • Størrelse: 8 cm (bredde) x 10 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: assorteret polypropylenplast, BPA-fri. Beskyttende polstret gummiindlæg.
  • ID: #17347
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Anbefaling af størrelse og højde

Størrelse S anbefales til børn, der måler ca. 100 til 120 cm i højden. Med andre ord, deres omtrentlige alder vil være fra 4 til 7 år.

Størrelse M anbefales til børn og unge i højden 120-145 cm. Dvs. fra 7 år, op til ca. 11 års-alderen.

størrelse L er velegnet til personer over 145 cm, der er, voksne og unge fra 12 år og op efter.

Fleksible X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
S 10,7 15,3 -
M 11,4 17,4 -
X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
Mini 8 10 -
Standard X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
S 7,5 14 10,3
M 8,3 16,5 11,3
L 9 19 12,3
Premium X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
S 7 14,3 9,6
M 8 16,7 11,1
L 9 18,7 12,5
Detaljer personaliserede benskinnere og elastisk sok

Fordele ved Premium skinnebensbeskyttere

Når du skal købe dit par benskinner, kan du vælge mellem en standardmodel og en premium-model. Selvom begge modeller er ergonomiske, komfortable og modstandsdygtige, forklarer vi dig herunder, hvilke fordele og forbedringer Premium skinnebensbeskyttere har, i forhold til Standard skinnebensbeskyttere:

  • Sekskantet overfladestruktur. Premium skinnebensbeskyttere har en "honningkage" eller "honeycomb" overfladefinish, hvilket giver en spektakulær visuel effekt.
  • Bedre beskyttelse. Både den stive ydre skal og polstringen på indersiden er tykkere, hvilket gør, at disse Premium skinnebensbeskyttere giver en bedre beskyttelse mod spark og slag.
  • Mere komfort. I Premium-modellen har bagsiden af den indvendige polstring et ekstra lag stof, hvilket giver en følelse af mere komfort.
  • Bedre åndbarhed. Takket være den perforerede ventilation i EVA-gummiet har Premium benskinnerne en bedre åndbarhed i benområdet, som dækkes af skinnebensbeskytterne.
  • Premium skinnebensbeskyttere er i overensstemmelse med EN 13061:2009, der henviser til: Beskyttelsesbeklædning. Benskinner til fodboldspillere. Krav og prøvningsmetoder.
Saadan tager du benskinnere paa

Personlige benskinnere

Benskinnere er et essentielt stykke beklædning til professionelle og amatør fodboldspillere. Det er vigtigt at have personlige fodbold benskinnere, da det kan gøre ondt and blive fællet eller tacklet på skinnebenet. Nu kan du designe et par personlige skinnebensbeskyttere til alle aldrer og beskytte dine børn fra bolden.

Du kan vælge mellem forskellige størrelser og takket være vores Online Editor kan du personalisere benskinnerne online med ethvert foto, billede, design osv. Du kan sætte et nummer, navn, spillerfoto, billede af holdkammerater på... hvad du vil. Vi printer det i fuld farve på begge benskinnere.

På grund af deres ergonomiske design garanterer benskinnerneen total komfort i brugen, udover selvfølgelig at give beskyttelse.

Materialet i benskinnerne er af en slags polypropylenplastik med en speciel finish til sublimering, et meget modstandsdygtigt og behageligt materiale til dem, der har dem på. Dens vigtigste egenskaber er: fleksibilitet, lethed og modstand.

Personaliserede benskinnere til børn

Personlige skinnebensbeskyttere med foto er en perfekt gave til piger og drenge, der spiller fodbold eller andre sportsgrene. Dine børn vil else have deres egne benskinnere med trøjenummer, navn, billeder eller et billede af holdet. De beskytter for skader, og giver motivation, da børn er mere udsatte for skader i voksealderen.

Forstørret detalje af tekstur på Premium skinnebensbeskyttere

Sådan personaliseres skinnebensbeskyttere

Benskinnere er personaliseret ved sublimering, en metode, der sikrer, at designet forbliver trykt i hele produktets levetid.

Sådan tager du benskinnere på

Det skal tages i betragtning, at benskinnerne er placeret mere eller mindre 15 cm. under knæet og 10 cm. over anklen og dækker mindst en tredjedel af skinnebenets længde.

Først skal skinnebensbeskytterme anbringes på benene i skinnebensområdet. Betrækkene har et hul til benet og et andet til skinnebensbeskytteren. Efter at have indsat begge, skal de bare rettes til, strømper og fodboldstøvler skal på, og så er du klar til at vinde!

Skinnebensbeskytterne, også kendt som personaliserede benskinnere, de bruges ikke kun i fodbold, men også i andre sportsgrene såsom felthockey, ishockey, rullehockey, fodbold, rugby, futsal, baseball, kampsport. Dens formål er at reducere risikoen for brud i ankler, skinneben og fibulaer.

Dette produkt leveres med separate dele. Delene skal samles før de tages i brug for første gang. Nemt at samle.