Snekugler med billede

Der er 4 tilgængelige produkter

Personaliseret snekugle

Personaliserede snekugler med foto. Vælg mellem en lang række forskellige modeller, og design en original og unik snekugle med dit ønskede billede.

Hvis du elsker at have billeder på dit natbord, men ikke har lyst til at have en af de normale kedelige rammer, så er vores personlige snekugler perfekte til dig. Du har mere end fem forskellige modeller at vælge imellem, og i dem kan du placere dine ønskede billeder: sammen med din partner, din familie, et smukt design eller en motiverende tekst.

Afhængigt af den model du vælger, kan du personalisere og tilpasse en eller begge sider af kuglen. Desuden har vi også andre modeller, der ikke har sne, men andre ting der flyder rundt i væsken.. Vi har hjerter, stjerner og forskellige former af kugler: Runde, rektangulære, hjerteformet eller magnetiske. Vælg den, du bedst kan lide, og tilføj det ønskede billede. Det kan også være en god gave til din partner eller en person du elsker.

Fotografiet kan fjernes i alle modeller. Det vil sige at du kan fjerne billedet, uden at du behøver at have kontakt med væsken. Det vil også sige at du kan ændre billedet, når du bliver træt af at kigge på det.