Snekugler med billede

Der er 4 tilgængelige produkter

Snekugle med billede

Personaliserede snekugler er en gave, der har eksisteret i årevis og aldrig slår fejl. En smuk detalje, som du kan personliggøre efter din smag eller så den passer til den person, du har tænkt dig at give den i gave til. Vælg mellem et væld af forskellige modeller, og skab en original og unik snekugle med et billede efter eget valg.

Hvis du elsker at have billeder på dit natbord, men ikke ønsker den typiske ramme, er vores personlige rystekugler den perfekte løsning for dig. Du har op til fire modeller at vælge imellem: den klassiske kugle, en rektangulær snekugle til de mest moderne designs, en hjerteformet snekugle til de mest romantiske og en kugleformet, men med børnemotiver på bunden, der gør den yndig og unik. Og inden for disse fire valgmyligheder, kan du også vælge om du vil have din snekugle med faldende sne, faldende stjerner, eller en med sand indeni, og med et billede fra en sommer på stranden, som du aldrig vil glemme. I snegloben med billeder kan du indsætte alle slags billeder: billeder med din partner, din familie, et flot design eller en motiverende tekst, så du kan se det hver gang du står ud af sengen.

Afhængigt af den model du vælger, kan du personalisere den ene eller begge sider af kuglen. Vælg den du bedst kan lide, og tilføj det ønskede foto. Det vil være en perfekt gave til din bedre halvdel, en ven eller en anden person, der betyder meget for dig

Fotoet kan fjernes på alle modeller og vi er sikre på, at du vil elske det. Alle kuglerne kan åbnes, hvilket betyder at du kan fjerne billedet og tilføje et andet, såfremt du ønsker det. Billedet befinder sig i en separat del af snekuglen, og er ikke i kontakt med selve væsken. Når du bliver træt af billeder, kan du altså udskifte det med et andet.

Bola de nieve esférica personalizada con una foto

Sådan personliggør din snekugle

På vores hjemmeside finder du et utal af modeller, som du kan personliggøre, med sætninger, citater eller anden betydningsfuld tekst, men de mest populære, har i mange år uden tvivl været dem med billeder.

Hvis din snekugle kan personaliseres på begge sider, kan du sætte et foto på den ene side og på den anden en dato, sætning eller en form for lykønskning, såfremt du giver snekuglen i gave ved en fødselsdag, eller på andre særlige datoer der er betydningsfulde.

Med vores online redigeringsværktøj som er super enkel og intuitiv at bruge, kan du tilpasse alle vores rystekugler nemt og personligt. Bare lad fantasien få frit løb, og skab den perfekte kugle til at dekorere ethvert hjørne af dit hjem.

Hvornår skal du give en personlig snekugle i gave

Det ser ud til, at det i populærkulturen er bestemt, at denne type snekugle normalt kun gives som gave til jul, men det er altså ikke tilfældet. Det er en super original gave til alle andre tider af året. For eksempel er det også en perfekt gave til Valentinsdag, en hjerteformet snekugle med hjerter indeni eller til et pars jubilæum for eksempel en kugle med et smukt foto fra en sommerferie med sand indeni. Du vil kunne skabe en unik souvenir på et øjeblik og overraske hvem som helst. Det eneste du skal gøre, er at slippe din fantasi løs og lave dit helt eget og fantastiske design med vores online redigeringsværktøj.

Har du allerede et eller andet i tankerne, som du kunne tænke dig at designe? Når du først har tilføjet dit design, tilføjet det til indkøbsvognen og bestilt din ordre, så går vi igang med at fremstille dit personlige og unikke produkt. Vi sender det hurtigt, så du har din personlige snekugle i løbet af nogle dage.

Rektangulaer snekugle med dit foto