Snekugler med billede

Snekugle med billede

Personaliserede snekugler er en gave, der har eksisteret i årevis og aldrig slår fejl. En smuk detalje, som du kan personliggøre efter din smag eller så den passer til den person, du har tænkt dig at give den i gave til. Vælg mellem et væld af forskellige modeller, og skab en original og unik snekugle med et billede efter eget valg.

Hvis du elsker at have billeder på dit natbord, men ikke ønsker den typiske ramme, er vores personlige rystekugler den perfekte løsning for dig. Du har op til fire modeller at vælge imellem: den klassiske kugle, en rektangulær snekugle til de mest moderne designs, en hjerteformet snekugle til de mest romantiske og en kugleformet, men med børnemotiver på bunden, der gør den yndig og unik. Og inden for disse fire valgmuligheder, kan du også vælge om du vil have din snekugle med snefnug, faldende stjerner, eller en med sand indeni, og med et billede fra en sommer på stranden, som du aldrig vil glemme. I snegloben med billeder kan du indsætte alle slags billeder: billeder med din partner, din familie, et flot design eller en motiverende tekst, så du kan se det hver gang du står ud af sengen.

Afhængigt af den model du vælger, kan du personalisere den ene eller begge sider af kuglen. Vælg den du bedst kan lide, og tilføj det ønskede foto. Det vil være en perfekt gave til din bedre halvdel, en ven eller en anden person, der betyder meget for dig

Fotoet kan fjernes på alle modeller og vi er sikre på, at du vil elske det. Alle kuglerne kan åbnes, hvilket betyder at du kan fjerne billedet og tilføje et andet, såfremt du ønsker det. Billedet befinder sig i en separat del af snekuglen, og er ikke i kontakt med selve væsken. Når du bliver træt af billeder, kan du altså udskifte det med et andet.

Snekugle med billede tekst og foto

Sådan personliggør du din snekugle

På vores hjemmeside finder du et utal af modeller, som du kan personliggøre med sætninger, citater eller anden betydningsfuld tekst. De mest populære, har i mange år uden tvivl været dem med billeder.

Hvis du ønsker at din foto snekugle skal personaliseres på begge sider, kan du sætte et foto på den ene side og på den anden en dato, sætning eller en form for lykønskning, såfremt du giver snekuglen i gave ved en fødselsdag, eller på andre særligt betydningsfulde datoer.

Med vores online redigeringsværktøj som er super enkel og intuitiv at bruge, kan du tilpasse alle vores personlige rystekugler nemt og hurtigt. Bare lad fantasien få frit løb, og skab den perfekte snekugle til at dekorere ethvert hjørne af dit hjem.

Hvornår skal du give en personlig snekugle i gave

Det ser ud til, at det i populærkulturen er bestemt, at denne type snekugle normalt kun gives som gave til jul, men det er altså ikke tilfældet. Det er en super original gave til alle andre tider af året. For eksempel er det også en perfekt gave til Valentinsdag, en zstrong>hjerteformet snekugle med hjerter indeni eller til et pars jubilæum for eksempel en snekugle med et smukt foto fra en sommerferie med sand indeni. Du vil kunne skabe en unik souvenir på et øjeblik og overraske hvem som helst. Det eneste du skal gøre, er at slippe din fantasi løs og lave dit helt eget og fantastiske design med vores online redigeringsværktøj.

Har du allerede et eller andet i tankerne, som du kunne tænke dig at designe? Når du først har tilføjet dit design, tilføjet det til indkøbsvognen og bestilt din ordre, så går vi igang med at fremstille dit personlige og unikke produkt. Vi sender det hurtigt, så du har din personlige snekugle i løbet af nogle dage.

Rektangulaer snekugle med dit foto