Personlig tøj pins med billede eller tekst

Personlig tøj pins med billede eller tekst

pin
23 kr.
Mængderabat

Form
Detaljer
  • Størrelse: 1,6 cm (bredde) x 1,6 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Med stiftlukning.
  • Materiale: metal.
  • ID: #2782
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Sæt en tøj pin på din trøje!

Der er mode, der varer ved gennem årene. Hvem har ikke fyldt deres jakke med badges og pins? Pins og badges trender igen! Med Wanapix kan du designe dem helt efter din smag, og du har forskellige modeller at vælge imellem: firkantede, runde eller rektangulære.

Tilpas den med din yndlingsgruppes logo, dit navn eller med et fotografi. Du kan dekorere enhver jakke på en sjov og afslappet måde.

En kvalitetspin

Vores personaliserede pins af metal er lige hvad du leder efter, for at dine tasker, jakker og trøjer til at se moderne ud. Desuden er de lækre og i høj kvalitet, hvilket får dem til at se dekorative og flotte ud på dit outfit.

I modsætning til dem, du finder i andre butikker, kan du hos os designe dem hundrede procent med dit design. Du skal bare vælge billeder, tekster, logoer eller hvad du nu kan forestille dig af designs. Tænk over det og lave for eksempel en personlig pin med foto.

Lukningen af ​​metalstifterne er af vingemøtrikstypen, ligesom de sædvanlige klassikere, hvilket gør dem sikre. Vi printer dit motiv eller billede i alle farver på forsiden.

Vi har mængderabatter, hvilket gør enhedsprisen billigere, afhængig af hvor mange du bestiller. Design dine egne pins i dag.

Få din jakke til at skinne

Pins er igen en trend i modeverdenen. Mange mennesker er igen begyndt at sætte personlige pins på deres jakker og t-shirts, for at give et anderledes og unikt udseende til deres tøj. Det ideelle er at tilføje mellem tre og fem til dit tøj, for at det ikke kommer til at se ud af for meget.

Design dem så de passer til din stil. Det kunne eventuelt være med et flot fotografi, logo, serie eller dit navn. Lav din unikke model, og giv en friskt pust til dit look.

Lukningsmekanismen af vores pins er af vingemøtrikmodellen. Tilpas med det foto, logo eller design, du ønsker. Du kan få billige personlige pins. Hvis du bestiller til fester, events, bryllupper, barnedåb, fødselsdage polterabend, vil du kunne få mænderabat, afhængig af antaller som du bestiller.

Skil dig ud fra resten

De små detaljer er det, der gør forskellen. Vælg vores personlige pins til at dekorere din jakke, skjorte eller stofrygsæk. Kombiner mere end en for at få en bedre effekt, og giv dit look et strejf af personlighed.

Vores rektangulære pins kan designes helt efter din smag. Du skal bare vælge et billede, design eller tekst du bedst kan lide. Tilføj gerne din yndlingsmusikgruppes logo, farverne på dit flag osv.

Denne type produkt er også ideel til begivenheder eller som merchandising, da de kan designes efter eget behov.