Kunst og udsmykning

Få artisten frem i dig

Kunst er ikke kun noget man ser på museer, men også i gadebilledet og i de fleste menneskers hjem. Kort sagt er det mennesker, der ønsker at gøre noget anderledes og ønsker at vise det til resten. Takket være Wanapix kan du få din kreative side frem og dekorere dit hjem, så det passer til din stil.

Vi har oprettet denne sektion, hvor du kan finde de bedste personlige produkter til at indrette alle hjørner af dit hjem. Fordi det er de små detaljer, der gør forskellen, er det vores mål at få alle dit rum i dit hjem til at se flotte ud og skabe en perfekt harmoni, der udelukkende er designet af og til dig.

Sådan laver du en anderledes dekoration

Indretning er meget vigtigt for at gøre dit hjem til dit yndlingssted. Men det er ikke noget, man gør fra den ene dag til den anden. Ofte skal man tænke over den stil, man ønsker i sit hjem, farverne på ens møbler og hvilke dekorative elementer, der skal bruges. Hvis du er på udkig efter den bedste dekoration til dit hjem, kan vi herunder give dig et par hurtige fif:

  • Find din egen stil: Hvert hjem er forskelligt og det er fordi hver enkelt person skiller sig ud, på sin særlige måde. Du kan lade dig inspirere af andre stilarter, lige fra de mest minimalistiske til de mest farverige, og gøre det til dit eget ved at lave nogle variationer. Du behøver ikke at følge den samme stil i hele huset, men vi anbefaler, at du gør det i ét rum. På denne måde passer alle elementer perfekt sammen, og der er intet, der vil se mærkeligt ud, eller skille sig ud.
  • Fotos er den bedste løsning: Når man indretter et hjem, anbefaler vi altid at gøre det med familie- og personlige billeder, fordi de skaber en varmere og særlig harmoni.
  • Vigtigheden af farver og lysstyrke: Lyset er endnu et element i udsmykningen, fordi det har indflydelse på, hvordan man ser det hele som en helhed. Hvis rummet har lidt lys, og vi maler det med mørke toner, vil følelsen være dyster, selv om du tilføjer lamper. Det er bedre at bruge lyse eller pastelfarvede toner for at øge lysstyrken.

Hvis du følger disse tips, tror vi, at du kan lave din egen indretning med din personlige stil. Du skal bare kigge efter anderledes elementer, der forbedrer dit hjem. Gør et godt indtryk på de besøgende allerede ved indgangen, og lad dit hjem tale for sig selv, for der er intet bedre end at føle sig hjemme.