Personlige Valentinsdag gaver

Ideer til Valentinsdag


Hvad skal jeg give til Valentinsdag

Den 14. februar hvert år fejres Valentinsdag, de forelskedes dag. . Det er en perfekt lejlighed til at vise, hvor meget du elsker din partner takket være vores personlige Valentinsgaver . Du kan designe romantiske og originale gaver med dine personlige fotos.

I dette afsnit har vi lavet et udvalg af gaveideer til Valentinsdag . Hvis du ikke ved hvad du skal give din kæreste til Valentinsdag, hvad enten det er til din kæreste, mand eller kone, så finder du her de bedste ideer. Takket være personaliseringen, kan ethvert produkt i vores katalog være en flot og personlig gave.

Hvordan giver man original gave til Valentinsdag

Hvert et øjeblik i løbet af året, kan være et godt moment at overraske din kæreste med en gave på. Det anbefales at overraske dine partner på den ene eller anden måde i løbet af året, for at holde kærlighedens flamme i live og for ikke at falde ned i monotonien. Men med det tempo i livet, som vi alle fører, kan det nogle gange være svært at huske at overraske sin partner. Det er netop derfor, at dage som Valentinsdag eksisterer, så vi kan blive husket på, at vores kæreste eller partner fortjener at blive forkælet.

"Hvad" er lige så vigtigt som "hvordan". Det koster intet at forberede en romantisk overraskelse til din partner. Alle vores produkter kan personaliseres efter din smag. Desuden er mange af produkterne hjerteformede, hvilket gør dem dobbelt så romantiske.

Glem ikke at pakke gaven ind og tilføj en romantisk besked. Disse typer detaljer er det, der giver dig mulighed for at skille dig ud og virkeligt overraske din partner.

Billede eller tekst?

Det store spørgsmål, når du designer vores produkter, er: billede, design eller tekst ? Du vælger selv. Kun fantasien sætter grænser, når du skal personalisere produkter hos os. Du kan 100% selv bestemme, hvordan du vil tilpasse og designe din gave .

Fotos er de mest visuelle og slående for en gave. Kopper, tæpper eller puder, blandt andre produkter, plejer at blive rigtig flotte, og giver en hyggelig stemning i dit hjem. Der er dog produkter, der kræver mere subtilitet: nøgleringe, armbånd eller vedhæng. Disse produkter plejer normalt at blive indgraveret. Det bedste er at vælge initialer, navne, en romantisk sætninger eller en særlig dato.

Personaliserede hjerteformede puder

Køb Valentinsgaver online

Du behøver ikke gå ud for at finde den ideelle gave. Takket være vores online butik, kan du undgå de lange køer, og desuden har du alle de romantiske gaver samlet et sted. Hvis du har spørgsmål, har vi en online chat til rådighed, et telefonnummer og en kontaktformular. På den måde kan vi hurtigt og nemt hjælpe dig, med at svare på dine spørgsmål.

Originale og billige gaver til Valentinsdag

Omkring den her tid på året, søger folk efter gaver der opfylder to krav: De skal være originale og billige. I forhold til originalitet kan vi sige, at vi opfylder kravene to gange. På den ene side er vores produkter meget originale, ja nærmest unikke og sjældne på det danske marked. På den anden side er det muligt at designe og tilpasse dine produkter, takket være vores Online Editor. Her kan du uploade dine egne billeder eller design og måske tilføje det sjoveste billede du har af dine kæreste, navnene på jer begge to, årsdag osv. Der er ikke noget, der er mere originalt, end en personlig gave, da det er umuligt at finde i butikker. Gaven du bestiller, sendes simpelthen med dit eksklusive og originale design.

Originale og personaliserede gaveideer til Valentinsdag

De mest populære gaver til Valentinsdag

Særlige lejligheder fortjener unikke og originale gaver. Personalisering af vores produkter, hjælper med at vække jeres bedste billeder til live, og blive forvandlet til eksklusive produkter. Her er de mest populære Valentinsgaver :

  • Kopper : et produkt der kan bruges dagligt, især hvis du er kaffeelsker. Du kan vælge mellem at personalisere det med en af ​​vores romantiske skabeloner, eller tilføje dine egne billeder til koppen.
  • Armbånd : Personaliserede kæder er en af de mest populære gaver, da du kan tilføje dato for jeres årsdag eller navne. Det er en god gave til din kæreste og dig selv.
  • Smykker : Når det handler om smykker, betyder datoen ikke noget. Smykker er altid en værdsat gave, da årsdag og navne kan indgraveres på smykket. En unik og personlig detalje til din kæreste.
  • Nøgleringe : Bare fordi det er en billig gave, skal det ikke overses. Denne type gave er mere end velkommen på specielle dage som Valentinsdag. Faktisk bliver gaven mere romantisk, hvis du personaliserer den med søde sætninger.
  • Puder : dekorative genstande er også meget populære på Valentinsdag. F. eks kan du tilføje et billede af dig selv på puden, sammen med en romantisk besked.
  • T-shirts : en praktisk gave som du kan bruge, når du vil. Disse T-shirts kan designes med romantiske billeder, tekster osv. Overrask din kæreste med en unik model.
Selvom vores mest populære produkter er de ovenstående, har vi mange flere i vores katalog. Der er helt sikkert et produkt, der vil gøre din kæreste glad. Hvis du har lyst til at give en praktisk gave kan du bestille et fototæppe med romantiske billeder , en fotoramme med jeres yndlingsbillede osv. Din partner fortjener det, så giv en god gave på denne Valentinsdag.

Hvorfor fejres Valentinsdag den 14. februar?

Vi ved alle fra barnsben at den 14. februar er Valentinsdag, og at traditionen er at give en gave eller overraske din partner. Men hvorfor er det den 14. februar og ikke hvilken som helst anden dag på året? Og hvordan blev denne tradition født?

Vi er nødt til at gå tilbage til det tredje århundrede, for at finde svaret. På det tidspunkt forbød kejser Claudius II ægteskaber mellem meget unge mennesker og hævdede, at enlige mænd uden børn ville være bedre soldater. Stående over for dette dekret, besluttede en præst ved navn Valentine i hemmelighed at fejre ægteskaber mellem unge par, der ønskede at blive gift, men som ikke kunne på grund af det forbud, som kejseren havde indført.

Endelig blev disse hemmelige ceremonier opdaget, og Valentine blev dømt til døden den 14. februar 270. Af denne grund er dette den dag, der er valgt til at fejre Valentinsdag.

Traditionen for at give gaver eller markedsføre denne dag, er meget nyere og stammer fra det 19 århundrede. I 1840 begyndte en boghandel i USA at sælge gavekort med romantiske tegninger og designs. De var så succesrige, at traditionen spredte sig til USA og alle andre steder. I dag er alle butikker fyldt med gaver og kort til Valentinsdag.

Til ham på Valentinsdag

Alle disse idéer og mange flere kan du finde i udvalget på vores hjemmeside. Vi har også slips, tæpper eller ure, der alle er praktiske gaver som du kan designe med alle jeres bedste billeder sammen som par. Nu er der ingen undskyldning for, at du ikke kan arrangere den mest perfekte og uforglemmelige dag.

Ideer til at overraske en mand på Valentinsdag

Hvis du er interesseret i at bryde med traditionerne i år, kan vi hjælpe dig. Og det er ikke længere moderne at give de typiske ting (parfume, skjorter ...). Nu kan du overraske og lave en gave, der virkelig vil røre din partner. Design emotionelle gaver med en særlig betydning for din partner. Tidligere har vi forklaret hvad man kan give en mand på Valentinsdag og nu vil vi gerne understrege vigtigheden af at huske på de mindste detaljer.

Hvis I bor sammen, er det en ideel dag til at komme ud af rutinen med en særlig og romantisk frokost eller middag. Forbered en dejlig atmosfære med blomster, stearinlys og din yndlingsmusik, så der skabes den perfekte harmoni. Ved desserten kan i udveksle gaver, men du kan også organisere det i form af et spil: besvare enkle spørgsmål, gemme deres gave i et hjørne af huset... Find en måde at gøre dagen anderledes!

Hvad skal jeg købe til min kæreste på Valentinsdag

Godt spørgsmål, ikke? I dag er der tusindvis af muligheder for gaver og måder at overraske din kæreste på til Valentinsdag. Men kun vores gaver har en særlig egenskab, som andre gaver ikke har: de kan personaliseres. Vores gaver har det foto du ønsker, samt jeres navne, datoen for jubilæet osv.

Det er nemlig ikke det samme at give en pude eller et krus med en generisk sætning eller citat, som at skabe din egen personlige pude eller krus med jeres yndlingsbillede.

Så tag et godt kig på alle vores gaveideer til kæresten på Valentinsdag: du er sikker på at finde den perfekte gave.

Personaliserede Valentinsdagsgaver til mænd

Valentinsdags gaveideer til kvinder

Valentinsdag gaver til hende. Valentinsdag er en af de mest ventede dage på året for mange kvinder. Ikke kun for at hun kan modtage sine valentinsgaver, men også for at hun kan nyde det øjeblik, hvor hun giver den mest specielle gave til sin partner. Så hvis du ønsker at overraske din kæreste eller kone med noget særligt, er vores katalog af Valentinsdagsgaver til hende virkelig uovertruffent.

Valentinsgaver til kvinder

Herunder vil vi fortælle dig om nogle af originale og romantiske personlige gaveideer til Valentinsdag så du kan have hende i tankerne imens du designer. Personlige sølvsmykker med dine navne indgraveret og trykt, eller en særlig dato, hvis du foretrækker det. Personlige, bløde bamser og tøjdyr. Hjerteformede puder med dit foto trykt på dem. Og generelt ser alle gaver godt ud med et flot foto: kalendere, krus, tæpper.

Valentinsgaver til veninder

Kort sagt, uanset hvilken slags forhold du er i, eller om du leder efter Valentinsgaver til kvinder, til piger, til veninder... til dem, kort sagt. Her har vi et romantisk og originalt udvalg af personlige detaljer med fotos, tekster eller datoer, så du kan skabe en særlig gave, som du vil beholde hele livet.

Originale gaver til min kone

Nyligt gift eller ej, den 14. februar er en meget speciel dato i din kalender, og du skal være klar til opgaven. Vi har udvalgt de mest originale personlige gaver til Valentinsdag: krus, puder, tæpper med billeder, vedhæng, armbånd... Du kender selv din kone bedst, og derfor er det vigtigt at du tænker over hendes smag hobbyer. Giv hende en personaliseret gave og skab et minde, der holder for evigt.

Valentinsgaver til kvinder