Personlige badges med billede og navn

badge
23 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 57 min.

Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 2,5ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Lukketype: Nål.
  • Materiale: metal.
  • ID: #5041
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Køb badges

personaliserede badges er et billigt og multifunktionelt produkt. Det er de klassiske nåle badges, der kan sættes fast på tøjet. Det er en gave, der ofte kan gives ved mange lejligheder, til arrangementer og events med logoet for det sponsorerende brand eller firma, til bryllupper med bryllupsdato eller et souvenir foto; Du kan også skabe badges med sjove sætninger, der kan distribueres mellem gæsterne. Til fødselsdage, især for børn, kan du personliggøre badges med fotoet eller navnet på hvert barn eller bare af fødselaren. Ligeledes bruges badges normalt til bachelor-fester, protest-badges eller med logoet eller symbolet på musikalske grupper, videospil ... Eller for at vise verden dine hobbyer.

Vi har forskellige størrelser af badges, hvilket vil sige at du kan bestemme, om du vil købe små mere ubemærkede (og billige) badges eller store badges, der skiller sig ud og ser godt ud fra langt væk.

En anden nævneværdig ting er, at vi ikke har nogen minimumsordre. Du kan bestille 1 badge, hvis du har brug for det. I andre online butikker vil de tvinge dig til at købe mindst 100 enheder eller mere, men i vores tilfælde er der ingen begrænsninger eller minimumsordre.

Badges til bryllupper

En af de mest velkendte anvendelser af personlige badges er til bryllupper. Ideen er at lave personlige badges, der har et sjovt og livligt design, hvor navnet på bruden og brudgommen + bryllupsdatoen kan blive sat på.

På den måde kan du bestille badges til alle dine gæster hvad enten de er: singler, gifte mennesker, fraskilte, nørder, atleter, for dem der ønsker at flirte den dag, til dine fætre osv. ... skab alle slags sjove badges. Fordel dem mellem alle folk, når der skal danses og laves sjove ting til brylluppet.

Og ikke kun bryllupper: badges med sætninger bruges til flere lejligheder, for eksempel til protester, begivenheder, møder... Med vores online editor kan du skrive enhver sætning, besked eller tekst samt valg af skrifttype, baggrundsfarve, tilføje et lille ikon osv.

Andre almindelige anvendelser er til fødselsdage, fester, konfirmation, dåbsfester eller enhver begivenhed eller handling.

Badges til polterabend for kvinder

Bachelor og bachelorette parties er også en typisk begivenhed, hvor der bestilles personaliserede badges så alle de venner, der er med kan have dem på. Tanken er, at bruden har et badge på, hvor der står “JEG SKAL GIFTES” og resten af vennerne med badges, der har sjove citater eller sætninger der har med bryllup at gøre.

Billige badges

Noget som du skal vide er at vi har mængderabatter. Dette betyder, at jo flere badges du bestiller (med samme design og størrelse), jo billigere bliver hver enhed. Dette er ideelt til fester, events, landsbyfester, reklamegaver osv.

Husk at vi har billige badges til bryllupper.

Sådan laver du badges

Lad være med at komplicere fremstillingen af badges. Nogle folk investerer i deres egne maskiner for at kunne lave derhjemme. Kvaliteten bliver bare aldrig den samme. Det vil desuden tage mange timer. Hvis du vil være sikker på en høj kvalitet, så bestil dem fra en virksomhed, der har mange års erfaring og både kan fremstille dem, men også personalisere dem med præcis det design som du ønsker.

Hvis du vil designe og lave badges, skal du bare gå ind på vores online editor og tilføje dit design. Det kan bestå af et foto, design, logo, sjove skrifttyper eller en illustration. Der er ingen grænse for, hvordan dit badge kan komme til se ud.

Vi vil have at du bestilleroriginale badges, en idé kunne være et design til dit badge, hvor der står Jeg er dit badge for at få det til at se ud som om at dit badge taler til dig.

Vi sender til hele Danmark og Europa

Fra vores faciliteter sender vi til alle dele af Danmark og Europa. Har du venner i Europa, kan vi levere det til stort set alle hjørner. Vi leverer også til nogle lande udenfor Europa.