Personlige lamper med billede

140,35 kr. 149,03 kr.
antal:
Lampe 3D
Vælg en model: Rektangulær
Vælg en mulighed: Plastikfod
  • Størrelse: 12,7 cm (bredde) x 19,4 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • USB-kabel Inkluderet. Ingen batterier påkrævet.
  • Design eller foto trykkes i farver på akrylpladen.
  • Materiale af plade: gennemsigtig akryl.
  • Materiale af fod: sort plast.
  • LED-lys med 7 forskellige farver, som du kan ændre.
  • ID: #15764
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
f4d6ab60293ab0562998cb5006e71261c275304a
538779e627174d7d983643817ac4a8a197ec6e6d
5404fb9617c1fac712826072caa9683a1bd72dba
72ab7dbacc129f5f86837476b6417c273dc31239
1410a610a431b2a50b5e255b356aa6ed7c5e3b8c
e73f0890c5b70198ae1fc03348d6a5e2516a3215
5bc7ad0785a6649a33d0f03f2ac13b1d9665ee4e
9851cc7661d172fe1988af645a9398de88d77309
Se alle billederne

4,45
974 Anmeldelser
5
71 %
4
16 %
3
5 %
2
3 %
1
5 %
Customers Reviews
user social avatar
Peter christiansen (Skovlunde, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
21/09/2023
"Super flot! Og langt flottere end jeg selv havde regnet med, og kvaliteten er bare i top, var bange for at glasset og træet kunne se for billigt ud, men det gør det slet ikke! Kan så meget anbefales her fra "
... se mere
T
Tove (Sønderborg, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
17/09/2023
"Så flot lavet"
L
Lucas (Sindal, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
09/09/2023
"Den er god "
M
Marija (Vanløse, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
07/09/2023
"Rigtig flot"
user social avatar
Jessie (Helsinge, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
24/07/2023
"Super flot og god opløsning lige som billedet jeg indsendte. God råd: Hvis det er muligt kan du fjerne baggrunden på billedet fra din iPhone. Det gør det meget flottere!"
... se mere
user social avatar
Helle (Frederikshavn, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
07/07/2023
"Helt igennem fantastisk. Kommer til at pynte så fint "
Beskrivelse

Personlige 3D lamper med fotos og tekst

Revolutionen inden for boligindretning er her endelig! de originale personlige 3D-lamper, som kan tilpasses med et foto, et billede eller en tekst efter eget valg. Alt du skal gøre er at uploade dit yndlingsfoto med din partner, din familie, din bedste ven eller endda dit kæledyr.. Efterfølgende kan du lave dit eget design, en motiverende sætning, navnet på dig selv og din partner osv.. Vi trykker dit design i fuld arve på den flotte 3D lampe.

Disse unikke og sjove hologram lamper Fås i forskellige formater, da vi har et stort udvalg. Vi har 3D lamper med en træfod, 3D lamper med plastikfod, 3D lamper med træramme.. Du kan endda vælge mellem forskellige former, som vi kan bruge til at tilpasse dit design med. Vi har lamper, der er formet som livets træ, husformede lamper, hjerteformede lamper til de, der elsker at fejre romantiske dage som f. Eks Valentinsdag. Vi har også 3D lamper med almindelige former som for eksempel de rektangulære eller runde af slagsen, til dem der er mere klassisk anlagt. Vi har også en model til alle dyreelskerne, nemlig vores lamper, der er formet som et poteaftryk. Hvis du elsker dit kæledyr, er denne model perfekt. Du kan tilføje billeder af alle dine firbenede venner til lampen. Og som om det ikke var nok, kan du også personliggøre din lampe, som en perrsonlig smykkeholder med lys, så du kan opbevare alle dine halskæder, øreringe, perlekæder og andre accessories af ædlere metaller. Det er en sjov og anderledes måde, at opbevare smykkerne på.

Du kan vælge mellem et uendeligt antal foruddesignede skabeloner, som du kan ændre efter din smag, eller du kan skabe din egen personlige lampe fra bunden. De designs, du skaber, har en endnu mere speciel charme, og det bedste ved det er, at der ikke vil eksistere to lamper med det samme design. 3d lampen vil være unik, da det stort set er umuligt at fremstille det samme design to gange, medmindre at du ønsker at bestille to af samme model. Lyder det ikke bare fedt?

Disse LED-bordlamper har et USB-kabel, så du kan tilslutte dem til enhver USB-enhed eller til enhver stikkontakt i dit hjem ved hjælp af en USB til stikkontakt-adapter. Den plade, som vi trykker dit design eller fotografi på, er lavet af gennemsigtigt stiv akryl, hvilket et meget modstandsdygtigt og holdbart materiale.

Personaliseret rektangulaer 3D lampe med billede og traefod

Afhængigt af den valgte model varierer belysningen også, lampen med plastikfod har LED-lys med 7 forskellige farver, som du kan ændre så det passer til en specifik anledning eller til den farve som du kan lide. Det eneste du skal gøre, er are at trykke på knappen, der sidder på foden/basen af lampen og skifte mellem alle de forskellige farver, der nu og en gang er.

Lampen med træfod, den lysende smykkeholder og lampen med træramme har en enkelt type lys med en varm hvid farve, som helt sikkert vil sprede hygge og varme i din stue, på dit natbord, eller hvor du nu ønsker den skal stå.

Vigtigheden af god belysning i dit hjem

Når vi begynder at indrette vores hjem, har vi en tendens til at være meget opmærksomme på de møbler og dekorative genstande, som vi vil have ind i hjemmet. Dog glemmer vi ofte alt om lyset, når der indrettes. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er lys nok i hjemmet og at lyset har den varme som passer til resten af ens hjem.

God belysning kan give et rum eller værelse personlighed, men på samme tid kan det også fjerne alt varmen, charmen eller hyggen, hvis det er en ubehagelig hvid farve. Belysningen af vores hjem påvirker vores følelser på den måde, vi ser livet på, og den måde, vi interagerer i et miljø på. Det er ikke det samme at sidde i stuen og se en film kl. 22 om aftenen med et blødt, indirekte og varmt lys fra en lampe, som med det kolde lys fra loftet, der oplyser hele rummet og skaber et upersonligt miljø. Når vi planlægger indretningen af vores hjem, bør vi tænke os godt om, og vælge den belysning som passer til hjemmet og som hele ens familie fortjener. Husk at tænke og valget af lamper, lyspærer, designet på dem og hvordan du ønsker alle alle dine skal se ud.

Personaliseret LED lampe som hjerte med foto

Giv en personlig lampe i gave til enhver begivenhed

Når vi tænker på, at vi skal give noget til nogen, forsøger vi altid at gøre det til noget unikt, som de ikke forventer, og det gør dem selvfølgelig meget begejstrede. Personlige gaver er perfekte til dette, da de er skabt med den person, der skal modtage dem i tankerne. Derfor vil der heller ikke være nogen anden gave, der passer bedre, end en personlig gave, der er designet specifikt til personen du skal give en gave, eller hvis du bare har lyst til at forældre en gave til en bekendt. Hvis du overvejer at give en gave, der bare skal falde i god jord, så kan du hos Wanapix finde 1000 forskellige gaveideer, hvilket betyder at vi tilbyder noget for enhver.

Valentinsdag nærmer sig, og du vil gerne have en anderledes gave til din partner? Vores personlige hjerteformede lampe er ideel til de mest romantiske personer. Det vil også være en gave, som vil glæde både dig og din partner, da den ville kunne dekorere jeres lille kærlighedsrede. Det er desuden en hyggelig og romantisk lille gaveidé, hvis du påtænker at give en personlig lampe i gave til Valentinsdag

Når en vigtig dag som mors dag, fars dag eller bedsteforældrenes dag nærmer sig, vil denne lampe være det perfekte gave til mor, far eller de unge. Det eneste du skal gøre, er at lave en smukt design, der passer til personen, der modtager den. Hvis det er til mor og far, kan det for eksempel være billeder af hele familien eller bare deres børn. Vi er sikre på, at de vil blive glade for en lampe med billederne, af deres børn.

Det er også en perfekt gave til f.eks. Fødselsdage. Har din bedste ven eller veninde fødselsdag, kunne du måske tilføje et billede af jer begge to på rejse sammen. Det kunne også være, at du har lyst til at lave en personlig gave til dig selv, hvis du er en af de mennesker, der er gode til at forkæle sig selv.

Nu skal du bare lade din kreativitet få frit løb, personalisere din 3D-lampe med den form, du bedst kan lide, og fylde dit hjem med lys. Uanset hvad du finder på, er vi sikre på, at lampen vil blive unik og flot.

Personlig USB bordlampe med foto
Tags af Personlige lamper