Personlige lamper med billede

lampe 3d
150 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 53 min.

Form
Model
Detaljer
  • Størrelse: 12,5 cm (bredde) x 17,5 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale af fod: sort plast.
  • LED-lys med 7 forskellige farver, som du kan ændre.
  • USB-kabel Inkluderet. Ingen batterier påkrævet.
  • Design eller foto trykkes i farver på akrylpladen.
  • Materiale af plade: gennemsigtig akryl.
  • Foden måler: 14,5 x 5,5 x 3,5 cm.
  • ID: #15764
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige 3D lamper med fotos og tekst

Revolutionen inden for boligindretning er her endelig! de originale personlige 3D-lamper, som kan tilpasses med et foto, et billede eller en tekst efter eget valg. Alt du skal gøre er at uploade dit yndlingsfoto med din partner, din familie, din bedste ven eller endda dit kæledyr.. Efterfølgende kan du lave dit eget design, en motiverende sætning, navnet på dig selv og din partner osv.. Vi trykker dit design i fuld arve på den flotte 3D lampe.

Disse unikke og sjove hologram lamper Fås i forskellige formater, da vi har et stort udvalg. Vi har 3D lamper med en træfod, 3D lamper med plastikfod, 3D lamper med træramme.. Du kan endda vælge mellem forskellige former, som vi kan bruge til at tilpasse dit design med. Vi har lamper, der er formet som livets træ, husformede lamper, hjerteformede lamper til de, der elsker at fejre romantiske dage som f. Eks Valentinsdag. Vi har også 3D lamper med almindelige former som for eksempel de rektangulære eller runde af slagsen, til dem der er mere klassisk anlagt. Vi har også en model til alle dyreelskerne, nemlig vores lamper, der er formet som et poteaftryk. Hvis du elsker dit kæledyr, er denne model perfekt. Du kan tilføje billeder af alle dine firbenede venner til lampen. Og som om det ikke var nok, kan du også personliggøre din lampe, som en perrsonlig smykkeholder med lys, så du kan opbevare alle dine halskæder, øreringe, perlekæder og andre accessories af ædlere metaller. Det er en sjov og anderledes måde, at opbevare smykkerne på.

Du kan vælge mellem et uendeligt antal foruddesignede skabeloner, som du kan ændre efter din smag, eller du kan skabe din egen personlige lampe fra bunden. De designs, du skaber, har en endnu mere speciel charme, og det bedste ved det er, at der ikke vil eksistere to lamper med det samme design. 3d lampen vil være unik, da det stort set er umuligt at fremstille det samme design to gange, medmindre at du ønsker at bestille to af samme model. Lyder det ikke bare fedt?

Disse LED-bordlamper har et USB-kabel, så du kan tilslutte dem til enhver USB-enhed eller til enhver stikkontakt i dit hjem ved hjælp af en USB til stikkontakt-adapter. Den plade, som vi trykker dit design eller fotografi på, er lavet af gennemsigtigt stiv akryl, hvilket et meget modstandsdygtigt og holdbart materiale.

Personaliseret rektangulaer 3D lampe med billede og traefod

Afhængigt af den valgte model varierer belysningen også, lampen med plastikfod har LED-lys med 7 forskellige farver, som du kan ændre så det passer til en specifik anledning eller til den farve som du kan lide. Det eneste du skal gøre, er are at trykke på knappen, der sidder på foden/basen af lampen og skifte mellem alle de forskellige farver, der nu og en gang er.

Lampen med træfod, den lysende smykkeholder og lampen med træramme har en enkelt type lys med en varm hvid farve, som helt sikkert vil sprede hygge og varme i din stue, på dit natbord, eller hvor du nu ønsker den skal stå.

Vigtigheden af god belysning i dit hjem

Når vi begynder at indrette vores hjem, har vi en tendens til at være meget opmærksomme på de møbler og dekorative genstande, som vi vil have ind i hjemmet. Dog glemmer vi ofte alt om lyset, når der indrettes. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er lys nok i hjemmet og at lyset har den varme som passer til resten af ens hjem.

God belysning kan give et rum eller værelse personlighed, men på samme tid kan det også fjerne alt varmen, charmen eller hyggen, hvis det er en ubehagelig hvid farve. Belysningen af vores hjem påvirker vores følelser på den måde, vi ser livet på, og den måde, vi interagerer i et miljø på. Det er ikke det samme at sidde i stuen og se en film kl. 22 om aftenen med et blødt, indirekte og varmt lys fra en lampe, som med det kolde lys fra loftet, der oplyser hele rummet og skaber et upersonligt miljø. Når vi planlægger indretningen af vores hjem, bør vi tænke os godt om, og vælge den belysning som passer til hjemmet og som hele ens familie fortjener. Husk at tænke og valget af lamper, lyspærer, designet på dem og hvordan du ønsker alle alle dine skal se ud.

Personaliseret LED lampe som hjerte med foto

Giv en personlig lampe i gave til enhver begivenhed

Når vi tænker på, at vi skal give noget til nogen, forsøger vi altid at gøre det til noget unikt, som de ikke forventer, og det gør dem selvfølgelig meget begejstrede. Personlige gaver er perfekte til dette, da de er skabt med den person, der skal modtage dem i tankerne. Derfor vil der heller ikke være nogen anden gave, der passer bedre, end en personlig gave, der er designet specifikt til personen du skal give en gave, eller hvis du bare har lyst til at forældre en gave til en bekendt. Hvis du overvejer at give en gave, der bare skal falde i god jord, så kan du hos Wanapix finde 1000 forskellige gaveideer, hvilket betyder at vi tilbyder noget for enhver.

Valentinsdag nærmer sig, og du vil gerne have en anderledes gave til din partner? Vores personlige hjerteformede lampe er ideel til de mest romantiske personer. Det vil også være en gave, som vil glæde både dig og din partner, da den ville kunne dekorere jeres lille kærlighedsrede. Det er desuden en hyggelig og romantisk lille gaveidé, hvis du påtænker at give en personlig lampe i gave til Valentinsdag

Når en vigtig dag som mors dag, fars dag eller bedsteforældrenes dag nærmer sig, vil denne lampe være det perfekte gave til mor, far eller de unge. Det eneste du skal gøre, er at lave en smukt design, der passer til personen, der modtager den. Hvis det er til mor og far, kan det for eksempel være billeder af hele familien eller bare deres børn. Vi er sikre på, at de vil blive glade for en lampe med billederne, af deres børn.

Det er også en perfekt gave til f.eks. Fødselsdage. Har din bedste ven eller veninde fødselsdag, kunne du måske tilføje et billede af jer begge to på rejse sammen. Det kunne også være, at du har lyst til at lave en personlig gave til dig selv, hvis du er en af de mennesker, der er gode til at forkæle sig selv.

Nu skal du bare lade din kreativitet få frit løb, personalisere din 3D-lampe med den form, du bedst kan lide, og fylde dit hjem med lys. Uanset hvad du finder på, er vi sikre på, at lampen vil blive unik og flot.

Personlig USB bordlampe med foto