Personlige kuglepenne

Personlige kuglepenne

Selv om vi lever i teknologisk tidsalder, og det ser ud til, at vi vil gøre alting med elektroniske enheder, kan det aldrig skade at have kuglepen og papir ved hånden for at kunne tage hurtige noter på et hvilket som helst tidspunkt.

Nu kan du hos os skabe originale personlige kuglepenne til arrangementer, som reklamegaver, på et personligt plan til din hverdag eller som gaver til gæster ved dåb, fødselsgaver, bryllupper eller til andre arrangementer.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal dekorere dine kuglepenne, er det nemt og hurtigt da du kan designe dem helt efter din smag, eller hundrede procent så kuglepennen passer til dig.

Design selv kuglepenne uden minimumsordre

Det ideelle ved at personliggøre dine kuglepenne hos os er, at du ikke har en minimumsbestilling, du kan bestille fra en enhed til så mange som du har brug for, uden minimum eller begrænsning i din bestilling af personlige kuglepenne.

Sådan laver man personlige kuglepenne

Vi vil herunder forklare, hvordan du kan personliggøre dine kuglepenne. Vi har samlet vores forskellige personlige, billige og indgraverede kuglepenne. Man kan nærmest sige, at vi har to forskellige blokke af kuglepenne. De indgraverede og så de lidt billigere kuglepenne. Uanset hvilken en du vælger, er kvalitet fremragende.

Reklamekuglepenne: Inden for disse har vi to undergrupper af kuglepenne. Begge grupper er billige og af god kvalitet. Derfor egner de sig somen perfekt reklamegave eller som promotion til events.

Personlige kuglepenne uden minimumsordre
  • Klassiske personlige kuglepenne: De er ideelle som en detalje til salgsfremmende arrangementer, kongresser, gallafester... Det er almindeligt, at deres design er mere corporate, dvs. med virksomhedens design eller logo for eksempel. Vi har mængderabatter, dvs. at jo flere af de samme enheder du bestiller, jo billigere bliver hver enhed. Det er den perfekte gave, f.eks. når du lige har indviet din virksomhed, som du kan give til deltagerne i arrangementet, og du vil helt sikkert reklamere blandt de mennesker, der ser kuglepenne.

  • Personaliserede kuglepenne med lys: med dem vil dit navn eller dit firmalogo skinne med sit eget lys. Disse kuglepenne kan personliggøres med lasergravering, så du kan uploade et hvilket som helst design, logo, billede eller tekst for at give den det unikke præg. Denne personlige del vil lyse på en meget original måde, når lyset tændes, hvilket skaber et meget slående resultat. De er ideelle som gave til arrangementer, men du kan også bestille en enkelt enhed til at give til alle, som du ønsker at få en original detalje, da der ikke er nogen minimumsbestilling. Denne kuglepen kræver et knapbatteri, som allerede er inkluderet i hver enkelt pen.
  • Graverede kuglepenne: denne model er meget mere elegant og nøgtern, så de gives normalt ved særlige lejligheder som Mors dag eller Fars dag, på fødselsdage, som en pensionsgave eller endda til fremtidige vidner til et bryllup til underskrift på den særlige dag. De personliggøres ved gravering, og der tilføjes normalt en dato eller en særlig tekst. Det er en meget praktisk og meget personlig gave, for der vil ikke være nogen anden som den. De leveres i en æske af høj kvalitet med magnetlukning, hvilket giver et sensationelt udseende og en fantastisk indpakning til gaven.

Sådan fjernes blækpletter fra tøj

Når det kommer til rengøring af blækpletter på tøj, findes der mange husråd, der både kommer fra mor og bedsteforældre. Hvis blækket er friskt, kan du ofte bare tage en våd klud, og tørre det af tøjet.

Det ældste og bedste tip er at bruge mælk til at fjerne blækket fra tøjet. Du bør varme mælket op en smule, uden at det koger. Efterfølgende lader du beklædningsgenstanden ligge i mælken natten over. Når du vågner om morgenen, skal du gnide blækklatten med hænderne, indtil det er fjernet og lægge det i vaskemaskinen som enhver anden vask. Når det tages ud og tørrer, er blækklatten væk.

Ved du allerede, hvordan du vil personliggøre din kuglepen og hvem du vil give den til? Skab din perfekte personlige kuglepen, og lad os tage os af resten.

Personlige kuglepenne med logo

Når man åbner en business eller en virksomhed, så er det vigtigt at have nogle reklamergaver og andet materiale klar som potentielle og fremtidige kunder kan tage med sig. Ved at gøre dette, vil de sandsynligvis kunne huske og blive mindet om at du er den rette kontakt til jobbet. Der er mange forskellige virksomhedsgaver som du kan give væk gratis, men noget som både er praktisk og som vil falde i god jord er kuglepenne med logo. På vores hjemmeside kan du designe kuglepenne med logo så du kan tilføje din virksomheds logo, billede og måske endda en tekst. Mange virksomheder i dagens Danmark har både logo men også et motto eller en tekst, der forbinder folk med selve virksomheden. Derfor er disse kuglepenne med navn på virksomheden perfekte til enhver type af virksomhed.

Derfor skal du bestille kuglepenne med logo

  • Til markedsføring: Kuglepenne med logo er en effektiv måde at fremme dit brand på. De kan bruges som giveaways på messer, konferencer og andre arrangementer, hvor de kan hjælpe med at øge dit brand's synlighed.
  • Professionalisme: Brug af kuglepenne med logo giver et professionelt indtryk af din virksomhed. Det viser, at du er opmærksom på detaljerne og går op i dit brand's image.
  • Billig reklame: Kuglepenne med logo er relativt billige og kan bestilles i store mængder. Det betyder, at du kan nå ud til mange mennesker med dit brand, uden at det koster en formue.
  • Praktisk: Kuglepenne med logo er en praktisk genstand, som de fleste mennesker bruger hver dag. Det betyder, at dit brand bliver set og husket hver gang nogen bruger kuglepennen.
  • Gode gaver: Kuglepenne med logo kan også bruges som gaver til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Det kan være en god måde at vise din taknemmelighed på og samtidig fremme dit brand.

Reklamekuglepenne

En af de ting som man ofte gør, når man har en virksomhed som man ønsker skal vækste, er at tage på konferencer eller virksomhedsbesøg hos eventuelle partnere. Det kan både være i ind og udland. På sådanne besøg eller konferencer, har man normalt flyers, bogmærker med logo personlige muleposer og reklamekuglepenne med som reklamemateriale. Lav et unikt design, der passer til alle produkterne, så folk ved hvem dig og din virksomhed er og hvad i laver. Du kan eventuelt lave det i flere sprog, hvis nu der er tale om en konference i udlandet, hvor der kommer folk fra hele verden.

Kuglepen med navn

er du indkøber i en virksomhed og har brug for at få købt kladdehæfter, notesbøger, ringbind og kuglepenne med logo ind, så kan det hele gøres på vores hjemmeside. Dine kollegaer eller medarbejdere vil være overraskede og glade over kvaliteten af vores produkter. En anden sjov idé vil være at designe kuglepenne med navne på hver enkelt medarbejder eller kollega, da de på den måde vil have deres helt egen kuglepen. Det betyder også at de nemt vil kunne få deres kuglepen tilbage, hvis du de glemmer den, i et mødelokale. Man undgår også at røre og tage hinandens kuglepenne, og mindsker risikoen for forkølelse og andre kedelige sygdomme.