Personlige kuglepenne

Der er 3 tilgængelige produkter

Personlige kuglepenne

Selv om vi lever i teknologisk tidsalder, og det ser ud til, at vi vil gøre alting med elektroniske enheder, kan det aldrig skade at have kuglepen og papir ved hånden for at kunne tage hurtige noter på et hvilket som helst tidspunkt.

Nu kan du hos os skabe originale personlige kuglepenne til arrangementer, som reklamegaver, på et personligt plan til din hverdag eller som gaver til gæster ved dåb, fødselsgaver, bryllupper eller til andre arrangementer.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal dekorere dine kuglepenne, er det nemt og hurtigt da du kan designe dem helt efter din smag, eller hundrede procent så kuglepennen passer til dig.

Personaliserede kuglepenne uden minimumsordre

Det ideelle ved at personliggøre dine kuglepenne hos os er, at du ikke har en minimumsbestilling, du kan bestille fra en enhed til så mange som du har brug for, uden minimum eller begrænsning i din bestilling af personlige kuglepenne.

Sådan laver man personlige kuglepenne

Vi vil herunder forklare, hvordan du kan personliggøre dine kuglepenne. Vi har samlet vores forskellige personlige, billige og indgraverede kuglepenne. Man kan nærmest sige, at vi har to forskellige blokke af kuglepenne. De indgraverede og så de lidt billigere kuglepenne. Uanset hvilken en du vælger, er kvalitet fremragende.

Reklamekuglepenne: Inden for disse har vi to undergrupper af kuglepenne. Begge grupper er billige og af god kvalitet. Derfor egner de sig somen perfekt reklamegave eller som promotion til events.

Personlige kuglepenne uden minimumsordre
  • Klassiske personlige kuglepenne: De er ideelle som en detalje til salgsfremmende arrangementer, kongresser, gallafester... Det er almindeligt, at deres design er mere corporate, dvs. med virksomhedens design eller logo for eksempel. Vi har mængderabatter, dvs. at jo flere af de samme enheder du bestiller, jo billigere bliver hver enhed. Det er den perfekte gave, f.eks. når du lige har indviet din virksomhed, som du kan give til deltagerne i arrangementet, og du vil helt sikkert reklamere blandt de mennesker, der ser kuglepenne.

  • Personaliserede kuglepenne med lys: med dem vil dit navn eller dit firmalogo skinne med sit eget lys. Disse kuglepenne kan personliggøres med lasergravering, så du kan uploade et hvilket som helst design, logo, billede eller tekst for at give den det unikke præg. Denne personlige del vil lyse på en meget original måde, når lyset tændes, hvilket skaber et meget slående resultat. De er ideelle som gave til arrangementer, men du kan også bestille en enkelt enhed til at give til alle, som du ønsker at få en original detalje, da der ikke er nogen minimumsbestilling. Denne kuglepen kræver et knapbatteri, som allerede er inkluderet i hver enkelt pen.
  • Graverede kuglepenne: denne model er meget mere elegant og nøgtern, så de gives normalt ved særlige lejligheder som Mors dag eller Fars dag, på fødselsdage, som en pensionsgave eller endda til fremtidige vidner til et bryllup til underskrift på den særlige dag. De personliggøres ved gravering, og der tilføjes normalt en dato eller en særlig tekst. Det er en meget praktisk og meget personlig gave, for der vil ikke være nogen anden som den. De leveres i en æske af høj kvalitet med magnetlukning, hvilket giver et sensationelt udseende og en fantastisk indpakning til gaven.

Sådan fjernes blækpletter fra tøj

Når det kommer til rengøring af blækpletter på tøj, findes der mange husråd, der både kommer fra mor og bedsteforældre. Hvis blækket er friskt, kan du ofte bare tage en våd klud, og tørre det af tøjet.

Det ældste og bedste tip er at bruge mælk til at fjerne blækket fra tøjet. Du bør varme mælket op en smule, uden at det koger. Efterfølgende lader du beklædningsgenstanden ligge i mælken natten over. Når du vågner om morgenen, skal du gnide blækklatten med hænderne, indtil det er fjernet og lægge det i vaskemaskinen som enhver anden vask. Når det tages ud og tørrer, er blækklatten væk.

Ved du allerede, hvordan du vil personliggøre din kuglepen og hvem du vil give den til? Skab din perfekte personlige kuglepen, og lad os tage os af resten.