Personlige kuglepenne

Der er 3 tilgængelige produkter

Personaliserede kuglepenne uden minimumsordre

Selvom vi lever i en teknologisk tidsalder, gør det ikke noget at have kuglepenne og papir med sig, i tilfælde af at du skal notere noget ned. Nu kan du designe originale personlige kuglepenne til begivenheder, som reklamegaver og publikationer eller som gæstegave ved barnedåb, konfirmationer, bryllupper eller andre anledninger.

Hvis du ikke ved det hvordan man dekorerer kuglepenne er det let at gøre, med vores personaliserede modeller. Grunden til dette er, at du kan designe det 100% efter din smag og så kan du altid tage kuglepennen med dig.

Sådan laver du personlige kuglepenne

I dette afsnit har vi samlet vores forskellige modeller af billige personlige kuglepenne og indgraverede kuglepenne. Vi kan godt lide, at dele dem op i to forskellige blokke:

  • Salgsfremmende kuglepenne eller kuglepenne som reklamegaver: det er de billigste og de er ideelle som en gave til salgsfremmende begivenheder, kongresser, events osv... Det er almindeligt, at deres design er mere corporate, det vil sige med et firmas design eller logo, for eksempel. Vi har mængderabatter, dvs. jo flere enheder du bestiller, jo billigere er hver enhed for dig.
  • Graverede kuglepenne: denne model er meget mere elegant og flot, og gives ofte som gave ved specielle lejligheder som Mors Dag eller Fars Dag, på fødselsdage, som jubilæumsgave osv. De personliggøres ved gravering, og der sættes normalt en dato eller en speciel tekst på. Det er en praktisk og personlig gave, og der vil ikke være andre gaver som den. De leveres i etuier af høj kvalitet med magnetisk lukning, hvilket giver et stilfuldt udseende af kuglepennen men også af etuiet.

Sådan fjernes blækpletter fra tøj

Når det kommer til rengøring af blækpletter på tøj, findes der mange husråd, der både kommer fra mor og bedsteforældre. Hvis blækket er friskt, kan du ofte bare tage en våd klud, og tørre det af tøjet.

Det ældste og bedste tip er at bruge mælk til at fjerne blækket fra tøjet. Du bør varme mælket op en smule, uden at det koger. Efterfølgende lader du beklædningsgenstanden ligge i mælken natten over. Når du vågner om morgenen, skal du gnide blækklatten med hænderne, indtil det er fjernet og lægge det i vaskemaskinen som enhver anden vask. Når det tages ud og tørrer, er blækklatten væk.