Julekugle med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Pynt dit juletræ

Hvert år i december måned benytter folk lejligheden til at dekorere og pynte deres hjem op til jul. Det er den tid på året, hvor man igen mødes med venner og familie og sidde sammen ved bordet, og hygge. Gør dit hjem og juletræ klar med vores personlige julekugler med billeder.

Glem alt om de normale kedelige julekugler i farver, der kan findes i enhver butik og vælg vores originale julekugler med billede. De kan designes helt efter dit ønske, med fotografier, tekster, tegninger osv. Du kan også vælge en af vores flotte skabeloner, hvor du bare skal indsætte et billede eller andet tekst. Du har stadig mulighed for at ændre designet et smule, selvom det er en skabelon og dermed gøre julekuglen unik.

Personlige julekugler med navn eller billede

Vi har to forskellige modeller: den klassiske runde julekugle og julekuglen med juleglimmer. Sidstnævnte fås i to forskellige farver: guld og rød, hvilket er de flestes yndlingsfarver til jul.

Klassikeren kan designes på begge sider, så den passer 100% til dit ønske. Den ydre kontur kan ikke personaliseres, men billederne inde i den kan derimod godt. Det gode ved dette er at billederne er udskiftelige, hvilket vil sige at du kan tage billedet ud, og sætte et andet ind, når du har lyst. Bagsiden af kuglen er fuld af glitter og ligner en normal julekugle af højeste kvalitet.

Du kan pynte dit juletræ med stil og gøre det anderledes fra de forgangne år. Det er også en god idé til juletræet i virksomheder og arbejdspladser, da de kan dekoreres med fotografier af medarbejderne.

Personaliseret træskive til at hænge op

Pynt dit juletræ med vores personlige træskiver, et originalt stykke julepynt lavet af naturligt træskåret træ, der sendes med et flot på.

Da ornamenterne er lavet af naturligt træ, vil hvert produkt have en unik form, tone og tykkelse og adskiller sig fra alle de andre.

Du kan uploade ethvert design, foto, tekst eller navn, og vi graverer på den ene side af ornamentet.

Du kan kombinere disse dekorative ornamenter med de klassiske runde julekugler eller udelukkende vælge en naturlig dekoration.

De kan også bruges til at dekorere et rum eller et møbel i landlig stil, selvom det ikke er jul.