Julekugle med billede og navn

Pynt dit juletræ med personligt julepynt

Der er uendelige muligheder for at pynte juletræet. Fra de klassiske runde julekugler, som har været brugt siden oldtiden, til moderne akrylpynt med juleformer, som vil få vores træ til at se mere moderne og anderledes ud.

Hos Wanapix har vi ornamenter og julepynt, der passer til enhver smag, som du kan kombinere og lave unikke dekorationer ud af. Vi har forskellige slags julekugler, lige fra flade ornamenter i forskellige materialer, såsom akryl julepynt, der ser lidt mere moderne ud, til de mere klassiske slags julepynt, det er fremstillet af træ. Trædekorationer bliver mere og mere populære, da flere og flere mennesker begynder at dekorere hjemmet i den varme, naturlige og nordiske stil i lyse farver. Når først man ser disse flotte juledekorationer, vil man have en ustyrlig lyst til at designe sine egne.

Vi har også personlige snekugler, med og uden glitter. For at forstå det bedre, så er det de klassiske snekugler, hvor der er vand og sne der bevæger sig, så snart de bliver rystet. De kaldes også rystekugler. Vi har både de klassiske snekugler og fornyede udgaver, der har flere forskellige former, men også glitter, sand eller andre former for “alternativ sne”

Der er altid traditioner i familien, og forskellige slags julepynt, der altid skal op og hænge, da det enten har været et familieklenodie eller af andre grunde. Men er det er stykke julepynt som findes på alle træer, så er det julestjernen. Det plejer at være det stykke julepynt som den yngste i familien får lov til at sætte på toppen af træet. Der plejer altid at være en onkel som løfter barnet op, så han eller hun kan nå op til toppen af træet og sætte julestjernen på. På vores hjemmeside, kan du designe dine egne personlige juletræsstjerner med billede eller tekst. De fås i træ og akryl og i 2 forskellige størrelser. Det er det perfekte personlige juletræspynt, såfremt du ønsker at juletræet skal se lidt anderledes ud og hvis du godt kan lide de lidt alternative juledekorationer.

Alle vores juledekorationer samt stjernen, kan sidde på toppen af træet og kan tilpasses 100%. Afhængigt af den valgte model kan de personliggøres på den ene side eller begge sider med det design, der passer bedst til indretningen af det enkelte hjem, og du kan vælge mellem hundredvis af designs eller skabe et helt nyt. Der er aldrig to juledekorationer eller jule ornamenter, der vil være helt ens.

Personlige julekugler med foto

Overrask hele familien med foto juledekorationer

Der skal masser af julepynt til at pynte juletræet, og meget gerne sjove og originale dekorationer, er noget der vil passe perfekt til det personlige juletræ. En original idé, der vil overraske hele familien, er en personlige juledekoration, til hvert familiemedlem. Alt du skal gøre er at vælge det materiale, der passer bedst til din smag, beslutte hvilken eller hvilke former du vil kombinere. Desuden skal du tilføje navne eller foto af hvert familiemedlem, hvad enten det er bedsteforældrenes navne eller bare alle jeres børns navne. Du kan endda lave personligt fotojulepynt til jeres hund eller kat, da de jo også er en del af familien og derfor også fortjener en flot, alternativ og personlig juledekoration. I vil alle nyde dekorationerne i fællesskab, og gæster der besøger jer, vil elske de nye fotodekorationer og spørge ind til, hvor de kan designes henne.

Hvis du betragter medarbejderne og kollegaer som din familie, så eksisterer muligheden for at pynte jeres firmas juletræ, med personlige julepynt. Det er for eksempel muligt at designe en masse julekugler, med navnene på alle dine kollegaer, eller måske med et billede af hver enkelt medarbejder. Det er en sjov og anderledes måde at skabe fællesskab på. Vi er sikre på, at de alle vil elske denne alternative måde, at designe et juletræ på. Efterfølgende kan hver medarbejder enten tage deres foto julekugle med hjem, eller også kan i gemme den til det følgende år.

Nu skal du bare lade fantasien få frit løb og overveje, hvordan du vil pynte op, eller hvem du vil give de personlige julekugler til. Skab gerne et perfekt, unikt og personligt design til lejligheden.

Vigtigheden af julepynt

Julen er en af de magiske tider på året, hvor alt bare skal være hyggeligt da man bruger meget tid derhjemme sammen med familien, venner og andre fjerne slægtninge. Det er også en tid, hvor vi fejrer året der er gået, de ting der er hændt og en tid, hvor vi ønsker hinanden en glædelig jul, og et glædeligt nytår. For at julen bliver perfekt, er vi også nødt til at pynte ordentligt op til jul, fordi uden julepynt, ville julen være en kedelig affære.

Personligt traejulepynt med stjerneform

Ved juletid er både gader og hjem fyldt med dekorationer og julepynt i alle former og størrelser. Der er både nogle med lys, mange i rødlige julede farver, pynt rundt omkring i butikker og supermarkeder og der er bare en særlig hygge ved julen, der gør alting meget mere spændende.

Det samme sker i stort set alle hjem i slut-november og start december. Folk begynder at pynte deres hjem op, og julehyggen begynder at sprede sig. Det er en tid, hvor vi føler os som børn igen, da julen er en af de største fester for vores børn. Vi husker også selv, spændingen og den hyggelige juletid fra vi var børn, og kan derfor også godt forstå børnenes utålmodighed når der skal åbnes gaver. Selvfølgelig husker vi også på den tid, hvor vi hjalp vores mor og bedstemor med at pynte op til jul som en særlig og hyggelig tid.

Det er en tid, hvor vi samles med venner og familie derhjemme, og julepynt hjælper os med at skabe smukke minder om disse øjeblikke med dem og gør hjemmet til et hyggeligt sted, der bringer os lykke.

Vælg selv stilen på dine julekugler

Herunder vil du kunne læse mere om vores udvalg af julekugler, og de muligheder du har, for at designe personlige julekugler da der er forskel på at designe en julekugle til eget brug, eller som reklamegave eller til en virksomhed:

Personlige julekugler med eget foto

Dette er det mest populære produkt, for dem, der elsker personligt julepynt og som ønsker at tilføje billeder af deres børn, partner, af hele familien, bedsteforældre, onkler, tanter og så videre. Det er en perfekt julegave, eller en perfekt overraskelsesgave til juleaften, når hele familien kommer på besøg. Du kan designe en julekugle til hvert familiemedlem, så de alle vil kunne finde et billede af dem selv, på dit flotte og personlige juletræ. Såfremt du bare ønsker et billede af dig selv, så er vores design selv julekugler med foto perfekte da du i vores online redigeringsværktøj, vil kunne personliggøre og designe din helt eget julekugle med billede.

Personlige julekugler med logo

Vi bliver ofte kontaktet af butikker, mindre og større virksomheder, kontorer og andre arbejdsplader, da de gerne vil pynte deres juletræer med personlige julekugle med firmalogo, eller med alle navnene på deres ansatte. Sommetider bliver de også brugt som merchandising eller reklamemateriale, da det er en anderledes salgsfremmende gave, end de normale kuglepenne eller muleposer. Det er den perfekte idé, hvis du leder efter et alternativ til november eller december måned. Fordi alle elsker gaver, og derfor er det en god idé med en personlig . Det er også en perfekt måde at gøre ens brand mere synligt, da det som sagt er en anderledes gave som folk vil lægge mærke til.

Personlige julekugler med navn

Ligesom med julekugler med billeder er der også folk, der bare vil have et navn skrevet på kuglen. Denne mulighed er især velegnet til vores flade julekugler. Du kan vælge mellem træ og akryl og mellem flere forskellige former. Du kan selv vælge skrifttype og farve på teksten og skrive forskellige navne på hver kugle og pynt. Du kan dog også bare tilføje et navn eller flere, til vores normale julekugler. De ser også flot ud, hvis du tilføjer et unikt design og et navn sammen.

Personlig gennemsigtig stoevleformet julekugle

Personlige gennemsigtige julekugler

Mange mennesker synes også det er sjovt at pynte et juletræ med sjove og anderledes former for julekugler og juledekorationer. Et alternativ som vi tilbyder, er gennemsigtige julekugler i forskellige former, hvilket gør at du vil kunne se igennem dem og se grenene på juletræet, der er bagved juledekorationen. Da disse gennemsigtige julekugler ikke er kæmpe store, kan de også hænges på en troldegren, på en lidt større plante, eller et andet sted, hvor du synes at de ser fine ud. Det bedste ved det hele er, at du kan vælge om de skal være gennemsigtige, om der skal tilføjes et lille billede, eller måske bare et navn eller en julet tekst. Du kan personliggøre produktet, præcis efter eget ønske.

Personlige julekugler i træ

Træ er et flot, rustikt og juleagtigt materiale. Det giver et varmt, smukt og hyggeligt udseende til juletræet og til hjemmet. Desuden har det en smuk farve og duft, der bare giver lidt ekstra til indretningen af hjemmet. Hos os kan du designe, personliggøre og købe julekugler i trætræ fotojulekuglerne til at passer perfekt ind i dit hjem og det vil sprede hygge og glæde som intet andet julepynt har gjort før..

Personlige julekugler med citater

Er du en mere filosofisk person, eller en af de instagrammere, der elsker personlige citater og rent faktisk identificerer sig med dem? Så kunne du overveje at designe en julekugle med dit yndlingscitat. Det kunne være et citat, der bare har noget at gøre med dit liv, eller et citat du synes er sjovt eller måske bare et julecitat som minder dig om alt det dejlige ved julen. Find gerne på en sjovt citat til din julekugle, såfremt du gerne vil sprede godt humør og lidt grin hos din familie og venner.

Hjemmelavede julekugler med billede

Der er et eller andet smukt ved at lave hjemmelavede dekorationer og andre ting i hånden. Desuden plejer det at sprede glæde, når man modtager noget håndlavet. Hvis du ikke er en af dem, der er den bedste til at flette julehjerter og stadig gerne kunne tænke dig at lave noget “hjemmelavet”, så kan en julekugle med foto være en udmærket idé, for selv at præge din juledekoration. Du kan tilføje billeder af dine børn, din mor eller måske bare et gruppebillede af hele familien. Det kan også være at du har lyst til at designe en pack med 6 foto-julekugler som vil sprede glæde og gøre juletræet flot og prægtigt at se på. Du kan også give det som en gave og fortælle at det er en hjemmelavet gave, da du har designet den specielt til personen som modtager den i gave. Personen vil elske den sjove og flotte fotojulekugle