Personlige julekugler med navn og årstal

Julen er den magiske tid på året. Det er den tid, hvor man samles med familie og venner for at fejre julen, men også for at fejre året der er gået og ønske hinanden en god jul og et godt nytår.

Pynt dit juletræ

Det er normalt, at man i løbet af december begynder at pynte op til jul og dekorere hjemmet, for at få lidt julestemning i huset. Det har en form for varme og hygge som man ikke mærker resten af året. Julen er nemlig en tid, hvor lys og dekorationer får os til at føle os som små børn igen, ligesom dengang vi pyntede vores hjem sammen med vores forældre og bedsteforældre.

Det er en tid, hvor vi samles med venner og familie for at sidde ved samme bord og vise vores kærlighed til hinanden. Til dette formål, har vi samlet en masse designs af personlige julekugler til dit juletræ. De kan personaliseres og blive til julekugler med billede og kugler med tekst.

Glem alt om de almindelige farvede kugler, som du kan finde alle steder. Vi tilbyder en fornyet version af personlige julekugler med billede til dit flotte juletræ. Du kan vælge mellem mange forskellige designs på vores websted eller tilføje dit eget design, som du ønsker det; med dine yndlingsfotos, tekster, tegninger eller hvad du kan finde på. Du bestemmer selv, hvordan de skal se ud. Fælles for vores designs og dit eget design er, at de juletræ kommer til at se fantastisk ud med dem på.

Personlige julekugler til juletraer

Personlige julekugler med tekst eller billede

På vores hjemmeside finder du tre forskellige modeller af personlige julekugler:

  • De klassiske runde julekugler med navn og årstal: du kan personliggøre dem på begge sider helt efter eget ønske. En af de mest populære valg er at tilføje et foto på den ene side og et navn eller en sætning på bagsiden, men det bestemmer du helt selv, da du kan designe vores julekugler som du vil have dem til at se ud.
  • julekugler med navn og med glimmer: Der er to universelle og foretrukne farver i juleferien: rød og guld. Derfor har vi denne kuglemodel, så vi på den ene side kan tilføje det billede, foto eller den tekst,som vi ønsker, og på den anden side kan vi give den det juletouch af glitter og særpræg, der gør kuglen perfekt og mere julet.
  • Julekugler med navn lav selv i hjerteform: Denne kugle kan ligesom den klassiske julekugle personliggøres på begge sider, men med den særlige egenskab, at den har en hjerteform, hvilket gør den særligt smuk.

Og det bedste af det hele er, at du ikke kun personliggører julekuglernes yderside, men det design du designer eller vælger. På indersiden kan du også tilføje et billede. Bliver du træt af det, kan du åbne kuglen, tage billedet ud og tilføje et ny hvis du vil.

Du kan pynte juletræet i dit hjem med stil og give det et anderledes udseende og stil, end de forgange år.

Det er også en fantastisk idé til juletræet på din arbejdsplads, hvor hver kugle kan dekoreres med et billede og et navn af den enkelte medarbejder så hver og en har sin egen personlige julekugle.

Julekugle baby billede

Personlig træskive til juledekoration

År efter år forsøger vi at forny os og pynte juletræet på end anderledes måde end de forgange år. Den mest originale måde at gøre det på, er med vores julepynt med tekst, design og billede.

Nu kan du pynte dit juletræ med vores personlige træskiver som er en anden mulighed, der vil få det til at se perfekt ud. De er lavet af naturligt træ og har en lille sløjfe så de nemt kan hænges sammen med en matchende bold. Det er ideelt, ikke sandt?

Da de er ornamenter fremstillet ved at skære i naturligt træ, vil hvert produkt have en unik form, tone og tykkelse, der adskiller sig fra resten. Der er ikke to træskiver, der er ens, og det gør dem endnu mere specielle.

De er personlige på en af de to sider af ornamentet, og du kan uploade et design, foto, tekst eller navn, og så sørger vi for at gøre det personligt, så dit træ bliver smukkere end nogensinde før.

Det er ideelt til at kombinere med vores klassiske runde julekugler, ellers har du selvfølgelig også mulighed for kun at bruge træskiver som dekoration til dit juletræ. Uanset hvilken løsning du vælger, er du sikker på at det vil se perfekt ud.

De personlige træskiver vil ikke kun være fantastiske til at dekorere dit juletræ. Faktisk kan du bruge det som en dekoration, i hvilket som helst sted i dit hjem. Det er bare noget der giver hygge, da det er personligt og flot.

Personlig traeskive til ophaeng