Personlige guitar plektre med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Pack med 4 hårde plektre med 1mm tykkelse.
  • Du kan tilpasse hver af de forskellige plektre.
  • Design på den ene side. Den anden er hvid.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Personaliserede plektre

Hvis du har et band, spiller guitar eller kender nogen, der spiller, er vores guitar plektre lige hvad du behøver, for at få den rigtige tone frem, på instrumentet.

Hos os kan du designe personaliserede plektre i pakker på fire. De er praktiske, for på den måde vil du altid have en af ​​dem ved hånden. Hver enkelt er designet individuelt, og du kan designe dem, som du vil. Ved du ikke hvordan man designer guitar plektre? Vælg et af dine yndlingsbilleder, tilføj et bands logo, navn eller giv det et unikt design. Tænk på, hvordan du kan gøre det anderledes. Begge modeller kan personaliseres på den ene side, mens bagsiden af plekterne forbliver hvid.

Du kan vælge mellem to typer af plektre: standard eller til elektrisk guitar. Sidstnævnte er lidt mindre, mens den anden model er som dem, du altid har brugt til at spille guitar med. Plektrene er garanteret af høj kvalitet, hård, fleksibel og nem at holde på. Design din egen pakke med 4 stks nu og få de bedste plektre designet af dig selv personligt.