Personlige guitar plektre (Pakke på 4)

pakke med 4 plektre
112 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 46 min.

Detaljer
  • Størrelse: 2,7 cm (bredde) x 3,2 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Pack med 4 hårde plektre med 1mm tykkelse.
  • Du kan tilpasse hver af de forskellige plektre.
  • Design på den ene side. Den anden er hvid.
  • ID: #226
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Guitar plektre med billede

Det siges, at musik tæmmer de vilde dyr, og i mange tilfælde er det sandt. Musik er vigtigt i de fleste menneskers liv. En smuk melodi er noget, der får os til, at slappe af. Desuden kan det minde os om smukke øjeblikke i livet. Det er næsten lige meget, om det er noget fra den tidlige barndom, eller lidt senere i livet.

Og hvem har aldrig hørt en guitar solo? Uanset om det er til en Rock-koncert, en flamenco eller en Jazz-koncert, er guitaren et universelt instrument med en enorm fanskare. Vi har skabt det perfekte tilbehør til din guitar, nemlig personlige guitar plektre.

Plektrene er garanteret den bedste ydeevne i forhold til hårdhed, fleksibilitet og greb. Du vil ikke finde andre personlige guitar plektre på markedet som dem vi sælger med billede og navn. Kvaliteten er simpelthen bare i top.

Hvis du har et band, spiller guitar eller kender nogen, der spiller guitar, og ønsker at give en særlig gave til den pågældende person, er vores personlige plektre til guitarer, lige det du skal bruge for at ramme den rigtige tone.

Personlige plektre med fotos

Sådan personaliserer du dine guitar plektre

På vores hjemmeside, kan du designe personaliserede plektre i pakker på fire stk. De er super praktiske, da du modtager 4 stk på en gang. Det betyder også, at du altid kommer til at have plektre i nærheden, når du vil spille på din guitar. Du kan vælge det samme design til de fire plektre eller tilpasse dem alle forskelligt, da de kan personliggøres individuelt.

Ved du ikke, hvordan man personliggør guitarplektre? Vi gør det super nemt for dig. Du kan finde en masse designs af alle slags på vores hjemmeside: For eksempel med sætninger, med fotos og meget andet. Men da de kan tilpasses 100 %, kan du også skabe dit eget design fra bunden. Vælg dine yndlingsbilleder, indsæt dit bands logo, dit navn, eller et unikt design... Lav et design, der får dem til at se fantastiske ud.

Både standard- og jazz guitar plektre kan personliggøres på den ene side, mens bagsiden forbliver hvid. Den del der personaliseres, vil være unik og flot. Fra nu af vil vore plektre blive dine favorit guitar plektre..

Skab dit helt eget plekter og få de bedste og flotteste personaliserede plektre lavet af og til dig. Hvilken guitarist ville ikke elske at få sin guitar til at lyde fantastisk med flotte og personlige plektre? Hos os er det muligt.

Pack med 4 forskellige plektre

Andre muligheder for at give guitar plektre i gave

Har du startet et band og ønsker at promovere det? Med guitar plektre kan du gøre dette. Det er en original og fantastisk idé. Du kan personliggøre dem med dit bands logo eller navn, noget der identificerer jeres gruppe, og give dem til folk du kender, så de kan give dig lidt reklame. Den perfekte gave til et band eller en musikgruppe er noget, der er relateret til det, ikke sandt? Vi kan ikke komme på en bedre idé. Promover dit band på den mest originale måde.