Personlige guitar plektre med billede og navn

108 kr. 112,05 kr.
antal:
#226
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Pack med 4 hårde plektre med 1mm tykkelse.
  • Du kan tilpasse hver af de forskellige plektre.
  • Design på den ene side. Den anden er hvid.
2,7 x 3,2 cm
2,5 x 3 cm
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Guitar plektre med billede

Det siges, at musik tæmmer de vilde dyr, og i mange tilfælde er det sandt. Musik er vigtigt i de fleste menneskers liv, det hjælper os med at slappe af, med at huske øjeblikke bare ved at lytte til en melodi, og det er noget, der er en del af de fleste mennesker, siden barndommen.

Og hvem har aldrig hørt en guitar solo? Uanset om det er til en Rock-koncert, en flamenco eller en Jazz-koncert, er guitaren et universelt instrument med en enorm fanskare. Vi har skabt det perfekte tilbehør til din guitar, nemlig personlige guitar plektre.

Du kan tilpasse dem efter din smag i pakker med fire plektre. De fås i to størrelser, et standard plekter, der måler 2,7 cm i bredden og 3,2 cm i højden, og en anden pakke med mere specifikke plekter, særligt til Jazz, der måler 2,5 cm i bredden og 3 cm i højden, sidstnævnte er lidt mindre, mens standardmodellen har samme størrelse som standard plektrene.

Plektrene er garanteret den bedste ydeevne med hensyn til hårdhed, fleksibilitet og greb. Du vil ikke finde andre som vores plektre med navn og billede. Kvaliteten er simpelthen bare i top.

Hvis du har et band, spiller guitar eller kender nogen, der spiller guitar,og ønsker at give en særlig gave til den pågældende person, er vores personlige plektre til guitarer, lige det du skal bruge for at ramme den rigtige tone.

Personlige plektre med fotos

Sådan personaliserer du dine plektre til guitaren

Med os kan du lave personaliserede plektre i pakker af fire stk. De er super praktiske, da du motaget 4, og derfor vil have dem lige ved hånden, så du altid kan spille på din guitar. Du kan vælge det samme design til de fire plektre eller tilpasse dem alle forskelligt, fordi de kan personaliseres individuelt.

Ved du ikke, hvordan du tilpasser dine guitar plektre? Vi gør det super nemt for dig. Du kan finde en masse designs af alle slags på vores hjemmeside: For eksempel med sætninger, med fotos og meget andet osv. Men da de kan tilpasses 100 %, kan du også skabe dit eget design fra bunden. Vælg dine yndlingsbilleder, indsæt dit bandlogo eller dit navn, et banebrydende design... Lav et design, der får dem til at ligne noget helt særligt.

Både standard- og Jazz plektre kan personliggøres på den ene side, mens bagsiden forbliver hvid. Den del der personaliseres, vil være unik og flot. Fra nu af vil vore plektre blive dine favoritter..

Skab din egen og få de bedste personaliserede plektre lavet af og til dig. Hvilken guitarist ville ikke elske at få sin guitar til at lyde fantastisk med flotte og personlige plektre? Hos os er det muligt.

Pack med 4 forskellige plektre

Andre muligheder for at give guitar plektre i gave

Har du startet et band og ønsker at promovere det? Med guitar plektre kan du gøre dette. Det er en original og fantastisk idé. Du kan personliggøre dem med dit bands logo eller navn, noget der identificerer jeres gruppe, og give dem til folk du kender, så de kan give dig lidt reklame. Den perfekte gave til et band eller en musikgruppe er noget, der er relateret til det, ikke sandt? Vi kan ikke komme på en bedre idé. Promover dit band på den mest originale måde.