Personlige guitar plektre med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Pack med 4 plektre.
  • Du kan tilpasse hver af de forskellige plektre.
  • Hård plekter er 1 mm. tyk.
  • Designet på den ene side af plektret.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Personaliserede plektre

Hvis du har et band, spiller guitar eller kender nogen, der spiller, er vores guitar plektre lige hvad du behøver, for at få den rigtige tone frem, på instrumentet.

Hos os kan du designe personaliserede plektre i pakker på fire. De er praktiske, for på den måde vil du altid have en af ​​dem ved hånden. Hver enkelt er designet individuelt, og du kan designe dem, som du vil. Ved du ikke hvordan man designer guitar plektre? Vælg et af dine yndlingsbilleder, tilføj et bands logo, navn eller giv det et unikt design. Tænk på, hvordan du kan gøre det anderledes.

Du kan vælge mellem to typer af plektre: standard eller til elektrisk guitar. Sidstnævnte er lidt mindre, mens den anden model er som dem, du altid har brugt til at spille guitar med. Plektrene er garanteret af høj kvalitet, hård, fleksibel og nem at holde på. Design din egen pakke med 4 stks nu og få de bedste plektre designet af dig selv personligt.